3D-printservice til slidbestandige dele af højtydende plast

Sliddele fra 3D-printservice

Bemærkelsesværdigt stærk i test i forhold til bearbejdede og sprøjtestøbte dele

Vi printer din individuelle komponent af smørefri, slidstærk iglidur®-plast. Let at bestille og nem at montere - alt fra prototyper til komplekse specialdele.
Upload din 3D-fil, tjek 360°-visningen og måleenhederne, og vælg et tribo-filament. Afhængigt af kompleksiteten af dit produkt kan vi levere allerede inden for 24 timer.

Nyheder 2016  

iglidur® Tribo 3D-printning … Sprøjtestøbningsværktøjer, hurtigt og omkostningsbesparende … .. du skal blot shoppe efter individuelle 3D-dele

igus® 3D-printservice: nemt og hurtigt

3D-printtjenester  

Upload din STL-fil til igus®-konfiguratoren ved hjælp af "træk & slip".

3D-printtjenester  

Tjek din komponent i 360°-visningen, og angiv måleenhederne.

3D-printtjenester  

Vælg et tribo-filament og det ønskede antal. Anbring de valgte emner i indkøbskurven. Så er du færdig! Din ønskede komponent bliver derefter fremstillet og sendt til dig.

Bestil tribo-filamenter og SLS-plast fra lager

Bestil 3D-printede tribo-filamenter fra lager

Tribofilamenter til 3D-print  
Fremstillet til bevægelse

Vores tribologisk optimerede filamenter er op til 50 gange så slidstærke som almindelige 3D-printmaterialer. Dette resulterer i et højere effektivitetsniveau. Så du kan producere prototyper og små serier hurtigt og omkostningsfrit. Printede komponenter kan også hurtigt erstatte sliddele og reducere nedetid.

Bestil 3D-printmateriale til SLS fra lager

Tribofilamenter til 3D-print  
Tribologisk plastik til lasersintring

Tribologiske test udført i igus®-laboratoriet viste, at iglidur® I3-PL, der er specielt udviklet til lasersintring, er mindst tre gange så slidstærkt som konventionelle materialer til lasersintring.
 

3D-printdesign

3D-printdesign  
Smøringsfri lejeløsninger og print

Vi har samlet de mest egnede og populære produkter til dig fra vores alsidige sæt: lineærføringssystemer og energiforsyningssystemer med lave installationshøjder, de mindste størrelser og de smalleste bøjningsradier. Ved hjælp af vores smørings- og vedligeholdelsesfri 3D-printkomponenter kan du forbedre din 3D-teknologi, samtidigt med at omkostningerne reduceres.

Bruges til racerkørsel

Formula Student-racerbil  
Reducerer vægt og monteringstid

To faktorer var afgørende i valget af komponenter til det tyske Amberg-Weiden universitets Formula Student-racerbil: vægten og anvendeligheden. Universitetets racerteam Running Snail printede ganske simpelt et leje af iglidur® tribo-filament ved hjælp af en 3D-printer, tilpassede lejet en anelse og limede det fast.
 

Vil du prøve dem med det samme?

Bestil vores startsæt (iglidur® I180-PF) med 25 g materiale i to forskellige diametre: 1,75 mm og 3 mm.
 
 

Startsæt  

3D-printfilament imponerer under tests i en kvalitet, der svarer til sprøjtestøbning

Vores tribofilament iglidur® J260-PF er mere slidbestandigt end almindelige printmaterialer

Vi har testet vores nyeste tribofilament, iglidur® J260-PF, i vores forskningslaboratorium. Vi startede med at sammenligne vores printfilament med 3D-printmaterialet ABS og derefter med vores egne sprøjtestøbte dele af den samme højtydende plastik. Serien af tests involverede linear- og rotationsbevægelser på aksler fremstillet af hærdet, afslebet stål og rustfrit stål.

De sammenlignende test viste, at 3D-printede igus® motion plastics® også er effektive til applikationer i bevægelse

Friktionskoefficienter for vores tribofilament iglidur® J260-PF var lave i alle test. På den anden side dumpede ABS-materialet rotationstesten på akslen i rustfrit stål.

De printede glidelejer, der er fremstillet af vores tribofilament, har en slidbestandighed der minder om vores standard sprøjtestøbte dele på alle teststrukturer.


Printede dele, som f.eks. glidelejer eller snekkedrev kan derfor installeres direkte og anvendes til industrielle formål.
 

Testlaboratorium  
Slidtest  
Slidtest  

De sammenlignende test demonstrerer iglidur® J260-PF-tribofilamentets lave slidforhold (Y) under rotation. (Rotationsslitage: p=1 Mpa; v=0,3 m/s)
 
(A) Printet ABS; (B) Printet iglidur® J260-PF;
(C) Sprøjtestøbt iglidur® J260-PF

De sammenlignende test demonstrerer iglidur® J260-PF-tribofilamentets lave sildrate (Y) i en lineær bevægelse. (Lineær slitage: v=0,3 m/s; p=1 Mpa; l=5 mm)
 
(A) Printet ABS; (B) Printet iglidur® J260-PF;
(C) Sprøjtestøbt iglidur® J260-PF

På grund af aktuel stor ordretilgang er vores leveringstid midlertidigt forøget til 6-12 hverdage ab lager, Køln, Tyskland. Vi arbejder intensivt på hurtig forbedring af dette.

igus® kontakt +45 86 60 33 73 E-mail til igus®

Ordreopfølgning myigus myCatalog

Produktfinder3D CAD bibliotekOnline-katalogBeregning af levetidNyheder 2016Eksempler på anvendelseMail til produkteksperterneHvorfor iglidur®Forespørg/bestilHurtig forespørgselAkselforespørgselSøg varenummerKataloger/prøverDownloadsmanus® konkurrence

Ingen minimum ordremængde
800 - 2000 Levering + Rådgivning Levering fra 24h* Gratis prøver
Generelle forretningsbetingelser Kolofon Generelle bemærkninger Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger