Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.

Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Individuel vedligeholdelsesfri tandremsskive på kun 48 timer20-05-2022

igus reducerer leveringstiden med 3D printservice og gør online bestilling ekstra let

Mange designere af specialmaskiner og prototyper er under pres. Hvis de akut har brug for tilpassede tandremsskiver ud over hyldevarer, tager leveringen ofte flere uger. En ventetid, som 3D printservice fra igus har reduceret til 48 timer. Brugerne behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod viste testserien i igus laboratoriet en væsentlig længere levetid for tribomaterialet til lasersintring sammenlignet med fræsede og sprøjtestøbte POM dele.


Udvikling af trapezgevind: ny igus standard opnår 82 procent effektivitet11-05-2022

Harmoniserede føringsskruer og smørefri føringsskruemøtrikker forlænger levetiden med 30 procent

Selv afprøvede og testede strukturer har potentiale til forbedring. Et eksempel er det klassiske trapezgevind, som igus har forbedret. Takket være et særligt geometrisk samspil mellem føringsskruemøtrikken, som ikke kræver smøring eller vedligeholdelse, og metalføringsskruen, lover dryspin teknologien lang levetid, forbedret effektivitet, lavt slid og mindre bevægelsesstøj. Nu er dryspin føringsskrueteknologi tilgængelig i otte nye dimensioner.


Slidbestandig og smørefri: nyt igus stangmateriale til fødevarer, kontinuerlig drift og høj mediemodstand05-05-2022

Runde stænger af triboplast er velegnede til vedligeholdelsesfri specialkomponenter i en lang række miljøer

Virksomheden igus har udvidet sit brede udvalg af iglidur rundstænger med ikke mindre end fire materialer; blandt dem to til fødevaresektoren: det varmebestandige materiale iglidur AC500 og det elastiske materiale A250. Det ekstremt slidstærke materiale iglidur H3 og det særligt slidstærke udholdenhedsmateriale iglidur E fuldender produktprogrammet. Det gør det muligt at fræse og dreje smørefrie og vedligeholdelsesfrie prototyper og specialkomponenter til en lang række applikationer.


Lineær carriage-to-go: Montering og demontering af igus lineær enhed i et enkelt trin27-04-2022

Det nye drylin koncept er meget nemt at håndtere og sparer en masse tid

motion plastics specialisten igus demonstrerer en spændende ny tilgang til lineære slæder. En clipsmekanisme muliggør nem installation og fjernelse fra den lineære føring på få sekunder.


Rekordår overskredet, takket være 188.000 aktive kunder - igus øger leveringskapaciteten og vokser med 32 %21-04-2022

Kunder for motion plastics produkter - fra drivkabler til tandhjul - fortsatte med at modtage en meget høj andel af deres ordrer hurtigt i 2021. 2019 planen om at investere i produktion og forsyningskæde hjalp med at imødekomme den stigende efterspørgsel . Denne intense opgradering vil fortsætte indtil 2023, også med henblik på Ukraine konflikten. Virksomhedens mål vandt fokus: at forbedre det, der bevæger sig på en CO2 neutral måde, uden plastikaffald og blive "den letteste virksomhed at samarbejde med."

Bæredygtighed -ganske simpelt med energikæden i Drop Water drikkevareautomater13-04-2022

igus benytter det nye miniature fyldesystem fra Californien til at reducere transport og brugen af plastflasker

Drop Stationen er en ny bæredygtig drikkevareautomat, der fylder komposterbare beholdere med tilpassede drikkevarer med et tryk på en knap. Vandet til automaten behøver ikke at transporteres, da kiosken kan tilsluttes en vandkilde på stedet. En lineær robot med lineære drylin føringer blander drikkevarerne og afleverer dem. Færdige energikæder sikrer beskyttelse af chainflex energi- og datakabler.


Alt i perfekt orden: e-spool flex mini fører kabler sikkert og pladsbesparende24-03-2022

Kompakt energiforsyningssystem fra igus transmitterer strøm, data og medier uden afbrydelser og uden slæbering

Den er 169 mm høj, 163 mm lang, 78 mm dyb og vejer kun 200 gram. Det gør e-spool flex mini til en af de mindste og letteste kabel- og slangetromler i verden. Det bærer energi, data og medier i en lang række miljøer uden afbrydelser - på fabrikker eller kontorer og i laboratorier eller tandlægepraksis.


Klik og færdig! Juster igus drejeringslejer hurtigt og præcist15-03-2022

iglidur PRT drejeringslejes låsefunktion eliminerer tidskrævende justeringer

Træk i fjederbolten, drej lejet og klik det på plads: Med en ny låsemekanisme udvider igus funktionaliteten af sine smøre- og vedligeholdelsesfrie PRT-04 serie drejeringslejer til trange installationsrum. Dette sparer tid under justering i applikationer som montageborde og styrepaneler.


Kompakt rotation med plast: igus udvikler en ny økonomisk roterende energikæde08-03-2022

Lille nyt rotationsmodul til robotter og håndterings- og kamerasystemer reducerer omkostningerne med op til 73%

Det er let, kompakt og udelukkende lavet af plast: det nye PRM (Polymer Rotation Module) roterende energiforsyningssystem fra igus. Specielt til stramme rotationsbevægelser i kabler og slanger har igus nu udviklet et system bestående af en polymer energikæde og en lavfriktions plastsføringsrende. Brugere kan øge levetiden på deres maskiner og systemer med anskaffelsesomkostninger op til 73% lavere end for en sammenlignelig føringsrende i stål. Det nye energikædesystem udvider igus sortimentet af komplette sæt, der kan bestilles direkte online.


Horse 2.0: Elektrisk allrounder LyteHorse modstår ørken, skov og vand17-02-2022

Smørefri igus tribopolymer glidelejer sikrer vedligeholdelsesfri drift selv under de mest vanskelige forhold

Det canadiske firma LyteHorse Labs viser, at elbiler ikke yder dårligt. Virksomheden har designet en ny type terrængående elbiler, der er velegnet til en lang række anvendelser. Ombord er smørefri iguslejer, der gør køretøjet vedligeholdelsesfrit og korrosionsfrit, selv i de mest ugæstfrie miljøer.


Byggeprojekter printet pålideligt med igus energikædesystem i XXL 3D -printer10-02-2022

chainflex kabler og tredimensionelle energikæder sikrer pålidelig drift, selv med ekstremt stramme bøjningsradier

Unikke butikskoncepter, betontrapper med futuristisk design eller moderne facader: Aectual, en hollandsk virksomhed, gennemfører særlige arkitekturprojekter med sin XXL 3D printer. Med pålidelig "lights out" robotdrift besluttede udviklerne at bruge meget fleksible chainflex kabler i en triflex R energikæde med et pneumatisk tilbagetrækningssystem. På den syvende akse forsyner et E4/light energiforsyningssystem robotten med energi og data.


iglidur glidelejer gør det muligt for "Solaris" solcellebåden at bevæge sig let hen over vandet03-02-2022

Smørefri igus polymer glidelejer understøtter styresystemet vedligeholdelsesfrit

Et team af polske studerende i Wrocław udvikler fremtidens transport. Den autonome speedbåd kaldet Solaris drives udelukkende med solenergi. For at båden kan sejle let og vedligeholdelsesfri over floder og søer, benytter de unge ingeniører igus glidelejer fremstillet af den højtydende polymer iglidur J i styresystemet. Lejerne giver den nødvendige stabilitet, reducerer bådens vægt og sikrer smørefri brug.


chainflex kabler øger driftssikkerheden på maskiner med Fanuc drev24-01-2022

igus udvider sit CF270.UL.D servokabel sortiment med et nyt energikædekabel til Fanuc motorer

På området for værktøjsmaskiner er mange brugere i hele verden afhængige af Fanuc motorer og styresystemer. Til sikker forsyning af drev med energi under driften, har igus nu udviklet et nyt højfleksibelt servokabel. Det er designet specielt til brug i dynamiske applikationer. Kablet har en oliebestandig PUR-jakke, UL-certificering og et UL-verificeret, certificeret garantiløfte på op til 36 måneder.


Nyt triflex TRX energiforsyningssystem revolutionerer 3D bevægelser på robotter11-01-2022

Teleskopisk triflex TRX energikæde fra igus sparer plads på robotten og sikrer en indtrækningslængde på op til 40 procent

For at garantere en sikker, nem og kompakt føring af kabler i bevægelse på industrielle robotter, har igus nu udviklet den firedimensionelle triflex TRX energikæde. Det nye designstudie erstatter klassiske robotslangepakker og indtrækningssystemer. Speciel egenskab: 40 procent indtrækningslængde sikret af en unik teleskopisk mekanisme inde i kæden. Dette spare brugerne plads på tredje akse på deres robot, op til 83 procent vægt og høje omkostninger ved indtrækningssystemer.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.