Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.

Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Nyt triflex TRX energiforsyningssystem revolutionerer 3D bevægelser på robotter11-01-2022

Teleskopisk triflex TRX energikæde fra igus sparer plads på robotten og sikrer en indtrækningslængde på op til 40 procent

For at garantere en sikker, nem og kompakt føring af kabler i bevægelse på industrielle robotter, har igus nu udviklet den firedimensionelle triflex TRX energikæde. Det nye designstudie erstatter klassiske robotslangepakker og indtrækningssystemer. Speciel egenskab: 40 procent indtrækningslængde sikret af en unik teleskopisk mekanisme inde i kæden. Dette spare brugerne plads på tredje akse på deres robot, op til 83 procent vægt og høje omkostninger ved indtrækningssystemer.


Print nemt kraftige, slidstærke dele selv med det nye igus tribo filament23-12-2021

Let bearbejdet iglidur I190 FDM filament sikrer hurtig produktion af ekstremt slidstærke dele

For produktion af slidstærke dele i specielle dimensioner og hurtigt og økonomisk, har igus nu udviklet et nyt let bearbejdet all round filament: iglidur I190. Det udmærker sig ved sin fremragende mekaniske fleksionsstyrke (80 MPa). Det tribologisk optimerede materiale kræver ingen smøring eller vedligeholdelse og kan benyttes med alle kommercielt tilgængelige 3D printere med opvarmede print plade.


ROIBOT 2022: igus leder efter spændende applikationer med økonomisk robotik16-12-2021

Prisen for automatiseringsløsninger med hurtigt investeringsafkast går ind i anden runde.

igus's økonomiske robotik- og automatiseringsløsninger automatiserer emballering, sorterer produkter og hjælper med farlige opgaver i det daglige arbejde. I 2022 uddeler motion plastspecialisten igen ROIBOT prisen for de mest kreative applikationer. Dommerne leder efter projekter, der har opnået et hurtigt afkast af investeringen ved hjælp af igus Low Cost Automation og drylin -drivakser. Vinderne vil modtage en robotpakke efter eget valg fra RBTX.com -markedet til en værdi af op til 5.000 euro.


Spar ressourcer på fuld damp: Innovativ automatiseret rengøringsmaskine gør kaffekøkkener mere bæredygtige09-12-2021

auum-S sparer energi, vand og affald - igus lejeteknologi giver en hygiejnisk glidende og roterende mekanisme i maskinen

Problemet er velkendt på kontorer: snavsede kaffekrus hober sig op i vasken. Men personalet bryder sig ikke om at vaske op og bruger i stedet engangskopper.
For at undgå dette spild har auum, et fransk firma, udviklet en kompakt automatisk opvaskemaskine. Den vasker glas på få sekunder med damp ved 140°C. Lejeteknologi, der ikke kræver smøring eller vedligeholdelse, sikrer en vedligeholdelsesfri og hygiejnisk opvaskefunktion.


Fit med plast: igus glidelejer justerer vægte i nyt fitnessudstyr02-12-2021

Smørefri og holdbare iglidur G glidelejer brugt i den funktionelle træningsenhed "armbar" fra Atlas In Gym Neering

For at opnå stærkere muskler og krop, er flere og flere atleter afhængige af funktionel træning. Et stykke udstyr, der kombinerer gearing og pendulstyrke, er armbar fra Atlas In Gym Neering. Den er udviklet af to konkurrerende atleter og er velegnet som en kompakt og økonomisk multifunktionel enhed. For et sikkert lejegrundlag for vægtstangen anvender ingeniørerne holdbare og smørefri igus glidelejer fremstillet af iglidur G.


Smørefri i XXL: igus tilbyder en 3D printservice til komponenter på op til tre meter25-11-2021

Let design af 3D printede tribokomponenter reducerer materialeforbrug og produktionstid med op til 80 procent

Så stor som en fuldvoksen tiger: igus kan nu printe smøre- og vedligeholdelsesfrie plastkomponenter på op til tre meter. De lette tribokomponenter fremstilles i en enkelt print-proces og er op til 50 gange så slidstærke som standardplast, så de er ideelle til økonomisk brug i konstruktion af store maskiner.


Ønskes: Unikke projekter med energiforsyningssystemer18-11-2021

vector prisen for de bedste energikædeapplikationer går ind i sin ottende runde – og indsendelser accepteres indtil den 11. februar 2022

De roterer med 7.000 grader, kører med hastigheder på op til ti meter i sekundet og bevæger sig tredimensionelt som slanger: energikæder lavet af højtydende plast. Hvert andet år overrækker et panel af ekspertdommere vector prisen og op til 5.000 euro i kontant præmie til de mest fascinerende projekter og deres udviklere.


Nye koniske tandhjul i plast fra igus til smørefri kørsel rundt om hjørnet11-11-2021

Koniske tandhjul af højtydende plast som et økonomisk og vedligeholdelsesfrit alternativ til metalliske løsninger

Koniske tandhjul er velegnede som drivelementer for at kunne overføre kræfter i en 90 graders vinkel. Specielt til simple opgaver har igus nu udviklet koniske tandhjul fremstillet af to slidstærke, holdbare højtydende plastmaterialer. De er ikke kun lette og økonomiske, men også helt fri for smøring. Dette reducerer tid og omkostninger ved vedligeholdelse.


reguse: igus elever skaber nyt liv til kasseret elektrisk udstyr08-11-2021

Eleverne omdanner gamle computere til funktionelle enheder til privat brug - igus hædret som bedste MINT arbejdsgiver

En Win-Win situation for ansatte og miljø: i selskabets "reguse", grundlagt af igus eleverne selv, behandles kasserede elektriske apparater som tilbydes til kolleger i deres egen webshop til en lav pris. Overskuddet doneres til bæredygtige projekter. Programmet er endnu et eksempel på hvordan igus aktivt fremmer unge talenters initiativer. Herfor er motion plastics specialisten nu hædret som en af de bedste MINT arbejdsgivere.

Økonomisk automatisering: igus præsenterer verdens letteste cobot04-11-2021

Ny ReBeL med fuldt integreret polymer strain wave gear sænker adgangsbarrieren for servicerobotik

Automatisering er gjort meget let: med den nye ReBeL præsenterer igus nu en plastic cobot, der kun vejer ti kilo. Sammen med lave omkostninger, lav vedligeholdelse og enkel betjening, gør ReBeL nye innovative ideer inden for servicerobotik det muligt for mindre og nystartede virksomheder - fra installeret brug på landbrugsdroner til mobil support som husholdningshjælp.


Ekstra solbeskyttelse: igus udvikler solarmaterialer der tredobler UV-modstanden28-10-2021

To nye smørefri tribopolymerer udvider lejers levetid i enkeltakse solcelleanlæg

Solarmid og iglidur P UV er navnene på de to nye materialer som igus har udviklet specielt for glideblokke i enkeltakse solcelleanlæg De nye polymerers slidstyrke er specielt demonstreret i 2P (to-i-portræt) tracker applikationer, hvor lejerne er udsat for direkte sollys i timevis. Materialerne var overbevisende i test under realistiske betingelser, og viste op til tre gange UV-modstand.


Glidende, rullende, besparende: igus udvider modulopbygget E4.1 energikædesystem til lange vandringer07-10-2021

Nye ruller og glidepads til opgradering reducerer omkostninger og øger levetiden for E4.1 energikæder

På lange vandringer er energiforsyningssystemerne fra igus garant for sikker føring af kabler og slanger. I de fleste applikationer, benytter kunderne det stærke universelle og modulopbyggede E4.1 energikædesystem. igus har nu udvidet det succesfulde system med glidepads og rullekædeled til hurtig eftermontering. Det tillader brugere i udfordrende miljøer, samt i applikationer med meget høje hastigheder eller ekstreme vandringer, en hurtig og økonomisk levetidsoptimering af deres systemer.


RBTXpert fra igus: fjernintegration af omkostningseffektiv automatisering til en fast pris29-09-2021

Ny service hjælper kunderne til hurtig implementering af deres automatiseringsprojekter og sikring af et hurtigt udbytte af investeringen

Automatiser billigt og opnå et hurtigt udbytte af investeringen - men hvordan? Det er ofte spørgsmålet, ikke bare for begyndere i automatisering. RBTXpert leverer omgående support for at gøre dit planlagte projekt til en succes. Den nye service hjælper til at vælge de rette low-cost komponenter, kontrollere egnetheden og levere support under idriftsættelsen.


En smart boks! Nyt igus modul for forudseende vedligeholdelse22-09-2021

i.Cee:local modulet forudser levetiden for maskiner og udstyr, og gør vedligeholdelsen effektiv og forudsigelig

Med i.Cee:local modulet, har igus nu udviklet en ny base for sin smart plastics software. Modulet beregner den resterende levetid for energikæden, kablet, lineærføringen og glidelejet under driften. Det muliggør en optimering af systemets levetid, detektering af fejl og fejlretning på et tidligt stadie, samt planlægning af vedligeholdelse på forhånd. Med sin multikonnektivitet kan i.Cee integreres via internet eller uden IoT konnektivitet via det lokale netværk, afhængig af kundens krav.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.