Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.

Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Tilslutningsklare igus hybridkabler reducerer installationsplads, vægt og konstruktionstid02-02-2023

Nye readycable hybridkabler, der er velegnede til drevteknologi fra Siemens og SEW-EURODRIVE

Spar installationsplads og -vægt med kun ét kabel til strøm og data: Det er nemt med igus readycable hybridkabler. Nye i serien er tilslutningsklare kabler, der passer til SEW-EURODRIVE med MOVILINK DDI og Siemens SINAMICS S210 med OCC. Ud over PUR fås sidstnævnte også med en yderkappe fremstillet af PVC. Makroer til EPLAN Electric P8 software fremskynder kabelplanlægningen med omkring 50 %.


Sådan gør igus det nemmere for industrivirksomheder at komme i gang med Internet of Things26-01-2023

smart plastics specialisten igus er et nyt medlem af det Berlin baserede IoT Use Case ekspertnetværk

Internet of Things har et vækstpotentiale på billioner af euros. Men mange industrivirksomheder har svært ved at digitalisere deres processer. Som nyt medlem af det Berlin baserede IoT Use Case ekspertnetværk forklarer igus, hvordan man kommer i gang med IoT.


Økonomisk etiketteringsrobot vinder 2022 igus ROIBOT Award20-01-2023

En afskrivningsperiode på 16 til 24 måneder og en fejlmargin på nul overbeviser panelet af ekspertdommere i robotikkonkurrencen

Enkle, økonomiske automatiseringsløsninger findes både i et stigende antal små og mellemstore virksomheder og blandt store industrielle aktører. Hvert andet år uddeler igus ROIBOT prisen for de mest kreative applikationer. I år gik den eftertragtede pris til opfinderne af en etiketteringsrobot, udviklerne af et fuldautomatisk containersystem til dyrkning af grøntsager og urter samt designerne af en tapetseringsenhed.


Fuldstændig rent: nyt igus drejeringsleje til fødevarekontakt13-01-2023

Det hygiejnisk designede drejeringsleje fra iglidur PRT serien gør det muligt at rengøre uden demontering

Hygiejnisk designede drejeringslejer har været sjældne på markedet. Producenter af specialmaskiner til hygiejnefølsomme områder er derfor ofte nødt til at designe ekstra afdækninger. Men alt dette ændrer igus nu på - med et hygiejnisk designet iglidur PRT drejeringsleje, der muliggør hurtig, rengøring uden aflejringer under brug. Dette drejeringsleje kan forblive permanent installeret i en applikation med fødevarekontakt, hvilket sparer brugeren for at udvikle en passende afdækning.


Et overblik: igus viser CO2 fodaftrykket for smørefri tribo glidelejer12-01-2023

Transparent information om CO2 fodaftryk i webshoppen letter kundernes CO2 regnskab

Hvor meget CO2 frigives i atmosfæren som følge af produktionen af et plastleje? For første gang udgiver igus, motion plastics specialisten, præcise CO2 fodaftryk for et stort antal af sine smørefri, vedligeholdelsesfrie iglidur polymerglidelejer. Brugerne kan benytte disse værdier som Scope 3 emissioner i CO2 regnskabet for klimaneutrale produkter.


Nye smørefrie, vedligeholdelsesfrie igus glidelejer til fremtidens bilindustri02-01-2023

Alternativ til metal: Lejer i iglidur H5 serien er ekstra robuste, kemikaliebestandige og lette

Robust, korrosionsfri, kemikaliebestandig og lav vægt - bilindustrien stiller høje krav til glidelejer til alt fra motorrum til vinduesviskere. Da mange lejematerialer når deres grænser her, lancerer igus, den Köln baserede plastspecialist, et alternativ: glidelejer fremstillet af iglidur H5, den nye højtydende plast.


STS containerkraner: klar til fremtiden takket være den nye igus kraftige rol energikæde16-12-2022

P4HD.56R: velegnet til lange vandringer, høje hastigheder, tunge kabelbelastninger og Industry 4.0

Containerkraner i havne i hele verden vil have mere power og være mere fejlsikre i fremtiden. Dette skyldes, at igus lancerer P4HD.56R - en ny kraftig energikæde forberedt til lange vandringer, høje hastigheder, tunge kabelbelastninger og Industri 4.0.


igus tilføjer 2.046 nye makroer til EPLAN kredsløbsdiagramsoftware09-12-2022

EPLAN opdatering til kabler, der er kompatible med Allen Bradley, Beckhoff, B&R, Heidenhain og Fanuc

For at gøre den digitale oprettelse af kredsløbsdiagrammer mere effektiv udgiver igus 2.046 nye makroer til EPLAN planlægningssoftwaren. Tilføjelsen gør det nu også muligt at visualisere færdigmonterede kabler i softwaren inden for få sekunder. Kablerne er ikke kun kompatible med drevkomponenter fra Siemens, SEW og Bosch Rexroth, men også med dem fra Allen Bradley, Beckhoff, B&R, Heidenhain og Fanuc.


ECOlogical: første serie af igus glidelejer fremstillet af regranuleret tribo plast02-12-2022

De bæredygtige iglidur ECO H-, ECO P-, ECO A180- og ECO G-materialer består af regranulater og sparer dermed ressourcer

Social omstilling, ansvar for miljøet og ændringer i den måde, vi bruger plast på, bliver bemærket i industrien. For kunder, der er interesseret i mere bæredygtige designs til deres applikationer i bevægelse, tilbyder igus nu et interessant alternativ: Fire nye materialer fremstillet af genbrugsplast er tilgængelige i det nye produktsortiment iglidur ECO.


igus partner Mura Technology planlægger sit første anlæg til kemisk genindvinding i Tyskland29-11-2022

I Böhlen i Sachsen skal olien fra op til 120.000 tons plastaffald genindvindes hvert år

Den britiske virksomhed Mura Technology starter et nyt kapitel i Sachsen med moderne genindvinding af plast. Det første anlæg i Tyskland til kemisk genindvinding med en kapacitet på op til 120.000 tons om året skal bygges i Böhlen. Hvad er der specielt ved det? Det omdanner blandet plast, som tidligere blev anset for umuligt at adskille og derfor endte i forbrændingsanlægget, til olie, der kan bruges til fremstilling af nye produkter. Dette er et vigtigt skridt i retning af at bevare værdifuld plast i den cirkulære økonomi og beskytte miljøet.


E-bil wallboxes: ikke flere sammenfiltrede kabler22-11-2022

igus præsenterer designundersøgelse til automatisk og kompakt kabelindtrækningssystem

Et hurtigt træk og strømkablet ruller op: Med e-tract 2.0 automatisk indtrækningssystem ønsker igus at gøre opladning på wallboxes lidt mere praktisk for ejere af e-biler. Den særlige funktion: Takket være det geniale samspil mellem to føringsruller- muliggør lange udtræk med begrænset installationsplads.


RBTX markedsplads får den førende cobotproducent Universal Robots som ny partner21-11-2022

RBTX, drevet af igus, fortsætter med at drive low cost automation fremad og tilføjer UR cobots til sit markedsområde

Robotter har længe været uundværlige i industrien. Men især små og mellemstore virksomheder står ofte over for spørgsmålet: Hvordan kan en opgave automatiseres økonomisk og med en lille indsats? Siden 2019 har RBTX markedspladsen, drevet af igus, som samler robotudbydere og brugere, tilbudt enkle og billige løsninger. RBTX samarbejder nu også med Universal Robots, en af verdens førende inden for industrielle og kollaborative letvægtsrobotter.


manus prisen 2023: igus er igen på udkig efter innovative plastlejeapplikationer21-11-2022

igus tildeler manus prisen for 11. gang for de mest kreative, økonomiske og bæredygtige anvendelser af polymere glidelejer

igus modtager løbende ansøgninger til manus prisen 2023, som plastspecialisten har gennemført hvert andet år i de sidste 20 år. Prisen hædrer de mest kreative, økonomiske og bæredygtige anvendelser af plastglidelejer i industrielle applikationer. Der var et rekordstort antal deltagere i 2021 med 582 bidrag fra 41 lande. Vinderne af guld-, sølv-, bronze- og grøn manus priserne modtager en præmiepenge på op til 5.000 euro.


Mere organiseret på begrænset plads med den nye chainflex CASE S kabelboks fra igus18-11-2022

Spar 50 % plads: igus supplerer chainflex CASE M til kabeltromler med CASE S specielt til tynde kabler

For at kunne optimere på plads og logistik leder vi konstant efter logistikløsninger til kabeltromler. Takket være den nye chainflex CASE S fra igus er pladsmangel på lageret en saga blot. Kabelboksen er en tilføjelse til den større CASE M, og giver også mulighed for let afskæring af kabler direkte fra boksen - selv når du er på farten. Med den mindre CASE S er opbevaring og transport nu endnu nemmere. Når alt kommer til alt sparer kunderne 50 % lagerplads, mens de bevarer 100 % af fordelene.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.