Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
64 % vægtbesparelse med verdens første polymere teleskopføring fra igus08-10-2020

Ny økonomisk drylin teleskopføring fremstillet ved sprøjtestøbning sikrer en nem udtrækning Verdens første polymer teleskopskinne fra igus demonstrerer hvad 100 % plast er i stand til. Den er let og hurtig at montere og, takket være sprøjtestøbning, økonomisk. Med den er det, blandt meget andet, nemt at udtrække eller justere skuffer, sæder og nakkestøtter. Hertil benytter igus udelukkende sine slidstærke højtydende polymerer. De leveres i tre farver, den nye drylin skinne tilpasser sig også visuelt til det respektive miljø.

Modulopbygget, flad og hurtigt monteret: e-skin flat single pods til renrum

27-09-2020

igus udvider ISO klasse 1 energikædeserien med enkeltkammerløsning og e-skin flat bærekæde til længere fritbærende vandringer

igus har udviklet e-skin flat til kompakt føring af kabler og reelt partikelfri i renrum. For endnu hurtigere montering af energikæden og nemme udskiftning af kabler, tilbyder igus nu e-skin flat som "single pods". Den tillader brugeren at definere antallet af kamre, kombinere dem modulært og indføre kabler på sekunder. En ny bærekæde styrker e-skin flat yderligere og muliggør en længere fritbærende vandring.

Blå FDA-konforme knivsægruller fra igus til maksimale båndhastigheder03-09-2020

Ruller fremstillet af en ny iglidur A250 højtydende polymer, leder fødevarer driftssikkert over mellemrum mellem transportører igus har nu udviklet en ny højtydende polymer specielt til brug i fødevareproduktion. Med iglidur A250 udvider motion plastics specialisten sit sortiment af knivsægruller. Den blå tribo-polymer er ikke kun optisk genkendelig, FDA- og EU-konform, men også slidstærk og modstår høje båndhastigheder på op til 1 m/s.

igus åbner digital innovations messen 202028-05-2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

På den virtuelle messe præsenterer igus mere end 100 plast-innovationer og udvidelser på produktsortimentet. Den ca. 400 kvadratmeter store ægte stand er nu åben for "besøgende" på nettet og leverer multimedia baseret information om emner som "Cost down, Life up. Det er vores mission" Messen er en del af den digitale support til kunderne, hvor personlige rundvisninger, personlige møder og gruppemøder kan arrangeres på standen.


Energi- og datatransmission udlagt og tilsluttet på mindre end 60 minutter28-05-2020

Revolutionerende autoglide 5 system fra igus kræver ingen føringsrende

Sikker føring af energi over lange vandringer og til en lav pris: Det var målet bag udviklingen af autoglide 5 fra igus. Det nye energikædesystem er specifikt designet til horisontal brug i intralogistik og kransystemer. Den specielle funktion: Energiforsyningen er hurtigt installeret, da den ikke kræver en føringsrende. Den ligger i stedet på en stålwire, der holdes på plads af energikædens profil.


e-spool flex: Før kabler sikkert fra start til slut uden ring28-05-2020

Ny igus kabeltromle med snekkeføring optimerer sikkerheden på driftspaneler og i monteringsområder

Før kablerne sikkert og pak dem hurtigt væk, det er målet for e-spool flex. Den nye igus kabeltromle kan føre alle kabler og slanger som leverer energi, medie og data uden afbrydelser. Det øger sikkerheden ved manuelle arbejdsstationer og driftspaneler. Snekkeføring blev valgt til at sikre hurtig installation af kabeltromlen. Kablet indføres let og e-spool flex er klar til brug.


Nyt igus SLS materiale til elektrostatisk ledende slidstærke dele fra 3D printer28-05-2020

Smørefri tribo polymer iglidur I8-ESD tillader økonomisk produktion af slidstærke specialdele uden minimums ordremængde

For sikker og hurtig produktion i elektronik- og halvlederindustrien, kræves komponenter der har elektrostatisk ledende egenskaber. Dette sker fordi selv et lille elektrisk stød kan ødelægge kostbare produktionslinjer. igus har nu udviklet et nyt stabilt materiale til SLS metoden, så brugerne kan fremstille deres sliddele med ESD egenskaber fleksibelt og økonomisk. De smørefri specialdele fremstillet af iglidur I8-ESD kan printes og afsendes inden for få dage.


5 gange smart: igus lancerer det første katalogsortiment af intelligente glidelejer28-05-2020

isense glidelejer registrerer slitage og advarer om maskinsvigt i god tid

igus har nu udviklet sin første isense glidelejeserie med fem iglidur materialer til forebyggende og vedligeholdelse. Smørefri løsning der informerer om den aktuelle slitage, til såvel fødevareindustrien, tekstilmaskiner, gaffeltruck som byggemaskiner, med intelligente isense glidelejer, som optimerer levetiden. Vedligeholdelse kan planlægges i god tid og maskin- og systemsvigt forebygges.


igus online konfigurator hjælper dig til at finde det rette iglidur glidelejemateriale07-05-2020

Find det teknisk bedste og mest økonomiske iglidur materiale som stangmateriale, til 3D print eller sprøjtestøbning, med online og offline igus værktøjer.

Uanset om det er en højvolumen produktion ved sprøjtestøbning, små batches eller en prototype fremstillet ved 3D print eller fra stangmateriale, når det kommer til slidstærke tribo-polymerer, har igus brugeren nok at vælge mellem. For at finde det rette iglidur materiale for den passende anvendelse, har igus nu udviklet en ny kompakt offline konfigurator for sine 39 standard iglidur materialer. Kunden kan benytte skabeloner til fastlæggelse af det rette materiale. Alternativt hjælper det online iglidur expert system til valget og beregningen af levetiden.


For en unik shoppe verden: igus økonomiske robot i dit eget design30-04-2020

Individuelt designet robolink robotarm sikrer hurtig automatisering og en ny indkøbsoplevelse

Til industriel brug, finder robotter stadig oftere anvendelse i detailhandel. Her sikrer de en hurtig automatisering af processer og skaber opmærksomhed. Brugere stiller høje krav til design og driftssikkerhed til en økonomisk pris. Derfor tilbyder igus nu sin økonomiske robot - robolink DP - bestående af højtydende polymerer, i individuelt design.


Sikkerhed ved høj hastighed med igus energikædesystem i lineær motor robot23-04-2020

Sidemonteret energikæde fra igus sikrer driftssikker energiforsyning i højhastigheds- letvægts- lineære robotter

Dobbelt så hurtige og halvt så tunge: Det er det der gør de lineære motor robotter fra FIBRO LÄPPLE TECHNOLOGY (FLT) forskellige fra andre løsninger. For at den lineære robot kunne få produktionen i gang både hurtigt og sikkert, var der brug for en kompakt, stærk og støjsvag energiforsyning. Et sidemonteret igus energikædesystem med formonterede chainflex kabler viste sig som den optimale løsning.


Spice in motion! igus lineærføringer til en hurtig bevægelse af krydderier i en automat17-04-2020

Young engineers support (yes) programmet understøtter et studenterprojekt på EMAG LaserTec GmbH med drylin W lineærsystemer

Karry i stedet for cola! Fem studerende fra Heubach, sammen med ingeniører og elever fra EMAG LaserTec GmbH, udviklede en automat specielt for emballerede krydderier. For hurtig levering af dåser med salt, karry og peber fra hylder, benyttes igus drylin W lineærføringer. De sikrer at maskinen bevæger sig hurtigt, glat og uden smøremidler.


Når plast bliver til olie igen: igus investerer i kemisk genindvindings-pioner10-04-2020

Cat-HTR teknologi udviklet af en tysk forsker genindvinder ressourcer fra plastaffald på 20 minutter

Genindvinding, bæredygtighed og affaldsreduktion: disse er målene for Cat-HTR (Catalytic Hydrothermal Reactor) teknologien. Den kan benyttes til at genindvinde plastaffald på 20 minutter. Olien der produceres kan benyttes igen til fremstilling af nye polymere produkter. For at understøtte den cirkulære økonomi i plast, har igus nu investeret € 4,7 mio i et selskab der planlægger opstart af det første kommercielle Cat-HTR anlæg.


Smørefri igus teleskopføringer til hygiejniske udtræksskuffer02-04-2020

Nye vedligeholdelsesfri og kompakte drylin NT teleskopskinner modstår belastninger op til 180 N.

Ved brug af de nye smørefri letvægts og slidstærke drylin NT-60 teleskopskinner fra igus, kan skuffer op til 2.000 mm betjenes lydsvagt i medicinske systemer eller laboratorieautomatisering. Hertil benytter igus udelukkende slidstærke og let renholdte iglidur tribo-polymerer til skydeelementerne.