Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.

Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Tilsluttet på få sekunder: lille plug-in energikæde fra igus sparer 80 % monteringstid08-09-2022

Plug-in-princippet for readychain micro speed tillader hurtig tilslutning af energikædesystemer i trange installationsrum

Plug-in energikædesystemet readychain speed fra igus forbinder færdige energikædesystemer på få sekunder og uden brug af værktøj. Dette er med til at reducere både procestider i montage og maskin nedetider og reducerer også planlagt vedligeholdelsesarbejde til et minimum. Det tilslutningsklare energikædesystem sparer herved 80 % installationstid. Med den nye readychain micro-speed er dette nu også muligt til meget små applikationer og i særligt trange installationsrum.


Fra gammelt til nyt: igus gør genindvinding af energikæder endnu nemmere24-08-2022

igus installationsservice vil nu indsamlet gamle energikæder

Siden 2019 har igus brugt sit chainge genindvindingsprogram til at give gamle energikæder et nyt liv. Nu tager motion plastics specialisten tingene et skridt videre. Genindvinding begynder ved montering. For at undgå industriaffald organiserer igus en returnering af udtjente energikæder - og fører dem tilbage til materialekredsløbet.


Realtidsovervågning er mere overkommelig end nogensinde: igus levetidssensor starter ved 248 euro19-08-2022

Den nye i.Sense EC.W-sensor muliggør økonomisk tilstandsovervågning i realtid til glidende energikædesystemer

Maskinfejl og nedetider er blandt de største omkostningskilder i industrien. Så det er vigtigt for vedligeholdelsespersonalet at forhindre ikke-planlagt nedetid. Med den nye billige levetidssensor fra igus kan brugerne nu gøre deres energikæde intelligent fra så lidt som 248 euro. Takket være tilstandsovervågning i realtid er vedligeholdelse i hele levetiden mere forudsigelig, lettere og billigere. Dette giver ikke kun afgørende fordele inden for e-kæder, men giver også nye muligheder for tilstandsovervågning i mange andre slidapplikationer.


Masser af ydeevne på meget lille plads: Det nye igus drejeringsleje er særdeles kompakt16-08-2022

Den højtydende produktserie udvides yderligere - med det smørefrie iglidur PRT-04 micro drejeringsleje til de mest trange installationsrum

Kravene til maskinkomponenter bliver stadig strengere: at installere drev og tillade bevægelser i selv de mindste installationsrum er en udfordring, som virksomheder møder på mange områder. Nu har igus forbedret sin PRT-04 drejeringslejeserie, så den passer præcis til disse applikationer - med et ekstremt kompakt drejeringsleje for endnu mere pladsbesparelse.


Hvordan igus energikæder bliver mestre i strømbesparelse10-08-2022

Rullekædeled reducerer drivenergien på E4.1 energikædeserien med 37 %

Gode nyheder til brugere af igus E4.1 energikædeserien: Nyudviklede rullekædeled reducerer den nødvendige drivkraft med 37 %. Det tillader kunderne at reducere deres elomkostninger i tider med stærkt stigende energipriser.


Dobbelt godkendt er bedre: igus styrekabler med garanti på energikæde og kabelbakke03-08-2022

Testet, certificeret, sikker: Med den UL godkendte chainflex serie CF150.UL og CF160.UL behøver kunderne kun et kabel til energikæde og kabelbakke

Fra energikæden direkte til kabelbakke: det, der er en selvfølge i Europa, er meget sværere for virksomheder i USA og virksomheder, der leverer til USA. Det er dog ikke længere et problem med den nye UL-MTW/TC-ER-certificerede styrekabel serie CF150.UL og CF160.UL fra igus. MTW kabler er specificeret til brug i industrianlæg og kan installeres direkte på kabelbakke takket være TC-ER godkendelsen (Tray Cable-Exposed Run), som stiller særlige krav til materialer og design. Med den "UL-listede" tætning er de to chainflex serier de eneste styrekabler, der er godkendt til energikæde og kabelbakke. Herved modtager brugerne kabler, der fungerer sikkert og er designet til kontinuerlig bevægelse - med en levetidsgaranti på 36 måneder eller 10 millioner slag.


Sådan bliver selv olietankere til miljøvenlige sejlskibe27-07-2022

Elektrisk sejl med lejeteknologi fra igus reducerer brændstofforbruget med op til 40 %

Reduktion af miljøskadelige emissioner fra global skibsfart: Med dette mål i tankerne har den nye spanske virksomhed bound4blue udviklet en ny fremdriftsteknologi - fuldautomatiske sejl, der reducerer brændstofforbruget betydeligt. Der anvendes smørefri og vedligeholdelsesfri glidelejer og radiale dybtrillede kuglelejer fra igus.


Konfiguration og programmering af igus lineære robotter - lige så nemt som at spille PlayStation26-07-2022

Den spilbaserede tilgang og yderligere funktioner gør online konfigurator til billige lineære robotter endnu mere intuitiv

Ved hjælp af spilmotoren Unity har motion plastics specialisten igus givet sin online konfigurator til økonomiske lineære robotter en ansigtsløftning, der gør driften endnu mere effektiv. Nu kan brugerne konfigurere en individuel lineær robot, der er klar til tilslutning hurtigere og nemmere - på bare fem minutter og med øjeblikkelige prisoplysninger. Ved hjælp af onlineværktøjerne kan enhver automatiseringsløsning programmeres og testes direkte i det valgte arbejdsområde og der indlæses CAD data og en passende tegning. Selv små og mellemstore virksomheder kan fordybe sig uden en barriere i automatiseringsverdenen - uden knowhow fra specialister og CAD software.


igus fremmer den cirkulære økonomi med verdens første energikæde, der udelukkende er fremstillet af genanvendt materiale20-07-2022

Bevarelse af ressourcer og forlængelse af produktets livscyklus – det er det mål, igus forfølger med den nye E2.1.CG cradle-chain

Vugge til vugge: Det er princippet i den cirkulære økonomi, som er baseret på naturen. Målet: at returnere forbrugsvarer til den biologiske eller tekniske cyklus for at bevare værdifulde ressourcer og råstoffer. motion plastics specialisten igus forfølger også dette mål og har nu udviklet verdens første energikæde fremstillet af genindvundet materiale på grundlag af sit eget "chainge" genindvindingsprogram for energikæder.


Op til 60 gange så meget levetid: igus producerer verdens første tribo materiale til DLP 3D print10-07-2022

iglidur i3000 tillader 3D DLP print af særligt holdbare sliddele i millimeterområdet

Med iglidur i3000 præsenterer igus nu verdens første 3D printharpiks specielt til DLP 3D print af sliddele. Dette tillader additiv fremstilling af særligt små, præcise komponenter med en levetid, der er 30 til 60 gange længere end med konventionelle 3D printharpikser. igus udvider også sin 3D printtjeneste med DLP printere, der opnår en opløsning på 0,035 millimeter.


Individuel vedligeholdelsesfri tandremsskive på kun 48 timer20-05-2022

igus reducerer leveringstiden med 3D printservice og gør online bestilling ekstra let

Mange designere af specialmaskiner og prototyper er under pres. Hvis de akut har brug for tilpassede tandremsskiver ud over hyldevarer, tager leveringen ofte flere uger. En ventetid, som 3D printservice fra igus har reduceret til 48 timer. Brugerne behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod viste testserien i igus laboratoriet en væsentlig længere levetid for tribomaterialet til lasersintring sammenlignet med fræsede og sprøjtestøbte POM dele.


Udvikling af trapezgevind: ny igus standard opnår 82 procent effektivitet11-05-2022

Harmoniserede føringsskruer og smørefri føringsskruemøtrikker forlænger levetiden med 30 procent

Selv afprøvede og testede strukturer har potentiale til forbedring. Et eksempel er det klassiske trapezgevind, som igus har forbedret. Takket være et særligt geometrisk samspil mellem føringsskruemøtrikken, som ikke kræver smøring eller vedligeholdelse, og metalføringsskruen, lover dryspin teknologien lang levetid, forbedret effektivitet, lavt slid og mindre bevægelsesstøj. Nu er dryspin føringsskrueteknologi tilgængelig i otte nye dimensioner.


Slidbestandig og smørefri: nyt igus stangmateriale til fødevarer, kontinuerlig drift og høj mediemodstand05-05-2022

Runde stænger af triboplast er velegnede til vedligeholdelsesfri specialkomponenter i en lang række miljøer

Virksomheden igus har udvidet sit brede udvalg af iglidur rundstænger med ikke mindre end fire materialer; blandt dem to til fødevaresektoren: det varmebestandige materiale iglidur AC500 og det elastiske materiale A250. Det ekstremt slidstærke materiale iglidur H3 og det særligt slidstærke udholdenhedsmateriale iglidur E fuldender produktprogrammet. Det gør det muligt at fræse og dreje smørefrie og vedligeholdelsesfrie prototyper og specialkomponenter til en lang række applikationer.


Lineær carriage-to-go: Montering og demontering af igus lineær enhed i et enkelt trin27-04-2022

Det nye drylin koncept er meget nemt at håndtere og sparer en masse tid

motion plastics specialisten igus demonstrerer en spændende ny tilgang til lineære slæder. En clipsmekanisme muliggør nem installation og fjernelse fra den lineære føring på få sekunder.


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.