Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Den lave indkøbspris er ikke den eneste prisfordel ved smøre- og vedligeholdelsesfri lejeteknik11-01-2018

Glidelejer fremstillet af højteknologisk plast, de såkaldte Tribo-polymerlejer, anvendes i stigende grad i forskellige anvendelser i bevægelse, over hele verden. Al verdens designere betragter disse smøre- og vedligeholdelsesfri plastglidelejer som et langtidsholdbart og prisbesparende alternativ til metallejer – feks. i cykler, printere, påfyldningsmaskiner eller landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Langtidsholdbar, selv ved høj belastning: Stangmateriale i plast til ekstreme anvendelser04-01-2018

Smøre- og vedligeholdelsesfri Tribo materiale iglidur Q2 udvider sortimentet af igus stangmateriale Støv, skidt og tunge belastninger er almindeligt i forbindelse med landbrug og entreprenørmaskiner. igus har nu udviklet et stangmateriale til produktionen af særlige Tribo dele til sådanne anvendelsesområder. iglidur Q2 har høj slidbestandighed og trykstyrke i forbindelse med ekstreme belastninger. Det er særligt velegnet til krævende og drejelige bevægelser og er ekstremt modstandsdygtigt over for stødbelastninger. Materialet sikrer langvarig smøre- og vedligeholdelsesfri drift af maskinen.

Skakmat med den magiske hånd: igus lineære systemer får skakbrikkerne til at glide21-12-2017

Afhandlingsprojektet "Chess Buddy" gør det muligt, at spille skak uden en modstander, ved hjælp af et lineærsystem med lav vibration fra igus Skak er en af de mest populære mentaløvelser, og det er ikke kun sjovt at spille med en modstander, men også alene. Sebastian Jahn og Julian Krydl har med "Chess Buddy" udviklet en ny generation af skakrobotter, som en del af deres eksamensafhandling. Den reagerer direkte på den menneskelige modstanders træk, og flytter selvstændigt brikkerne. De motordrevne indvendige dele af Chess Buddy består af to præcisionsaluminium aksler, hvor smørefri drylin R glidelejer gør det muligt for en elektromagnet, at placere skakbrikkerne jævnt og støjfrit..

Med støtte fra igus vinder robotter verdensmesterskabet ved RoboCup 201714-12-2017

Holdene NimbRo og B-Human vinder det internationale mesterskab i robotfodbold i Japan At skyde bolden højt op i luften, ramme bolden i bevægelse, hoppe i luften og rejse sig efter et fald. Alt dette kan lade sig gøre – og ikke kun af de professionelle fodboldspillere – også af robotterne på holdene NimbRo og B-Human. Holdene fra Bonn og Bremen i Tyskland viste, at de har styr på bolden ved RoboCup i Japan. I TeenSize-kategorien i den humanoide fodboldliga vandt NimbRo-holdet fra Bonn verdensmesterskabet med igus' Humanoid Platform. Holdet fra Bremen, B-Human, der er sponsoreret af igus, forsvarede også deres titel i Standard Platform-ligaen.

Prøvestand til frontlæsser fra igus: plast kontra metal i udholdenhedstest07-12-2017

Ny udendørs prøvestand gør det muligt at sammenligne lejer direkte, som udsættes for høje belastninger igus har i sit eget testlaboratorie taget et nyt testsystem i brug til særligt høje belastninger inden for f.eks. landbrugs- eller entreprenørmaskinebranchen. En frontlæsser holdes i bevægelse udenfor hele døgnet, hvor den udsættes for alle naturens elementer. Dette gør det muligt at sammenligne forskellige lejeløsninger for at finde de bedste produkter til den respektive krævende anvendelse.

Online-konfigurator til ledeskruemoduler opfylder millioner af variantønsker30-11-2017

Med den nye konfigurator fra igus får du dit eget, skræddersyede ledeskruemodul med få klik Motion plastics-specialisten igus har udviklet en helt ny online-konfigurator til drylin ledeskruemoduler. Med den kan kunden nemt dimensionere og bearbejde millioner af forskellige varianter af smørefrie drylin ledeskruemoduler ud fra egne behov. Som bruger får du blandt andet en 3D-visning af enheden samt en teknisk målskitse som pdf og en 3D CAD-model, så du straks kan planlægge realiseringen af dit projekt, endnu før du modtager produktet. Med et klik kan du bestille enheden hos igus. Vægt, leveringstid og pris på de samlede dele vises automatisk.

Sikker forstærkning af bølgerørsystemer med igus e-rib23-11-2017

Unik clip-on-løsning forhindrer afbøjninger til siden i bølgerørsystemer Bølgerør bruges primært i anvendelser, hvor de mekaniske krav, der stilles til energiforsyningen, er lave. Fordelen ved at anvende dem består i, at de muliggør en let og usædvanlig prisbillig føring af energi, data og medier. Imidlertid kan hurtige bevægelser medføre skadevoldende afbøjninger til siden. Dette hjælper e-rib-forstærkningen fra igus imod. Den skal blot klipses på bølgerøret, hvorefter den stabiliserer dette, så det kun kan bevæge sig i én retning. Nye fastgørelseselementer giver ekstra støtte ved højere dynamik.

Kvalitetsforbindelse: 36 måneders garanti på igus-kabler med Harting-stik27-09-2017

112 konfektionerede chainflex styrekabler til anvendelser i bevægelser, med afprøvet sikkerhed, fra 1 styk Motion plastics specialisten igus tilbyder nu sine chainflex kabler, der er specialudviklet til bevægelse, fuldt konfektioneret med originale Harting-stik. Der fås i alt 112 forskellige styrekabler, der kan købes som færdige readycables, fra en mængde på et styk og i den ønskede længde. På forespørgsel tilbyder igus også individuelt, på forhånd udvalgte stikservicepakker, der består af stikkontaktstik og tilbehør.

Mere smart plastics-intelligens til større tilgængelighed i produktionsanlæg24-05-2017

Live-demonstration på igus-standen på Hannover-messen 2017: Sådan overvåges driftstilstanden af alle e-kæder med blot ét modul Forudsigelig vedligeholdelse er en del af Industry 4.0 og morgendagens fabrik. Til denne fremtid har igus udviklet en produktfamilie under overskriften "isense", hvor forskellige sensorer og overvågningsmoduler gør plastløsningerne intelligente. På Hannover-messen 2017 fremviste igus nye og forbedrede produkter. De inkluderer for eksempel isense-EC.RC, et nyt system til overvågning af e-kæder, det optimerede CF.Q-modul til de intelligente chainflex-kabler, som forbrugere allerede anvender i dag, og de intelligente iglidur PRT rundbordlejer.

Industrirobotter kan konfigureres åbent fra 5.000 euro15-05-2017

igus udvider sit prisbillige robotmodulære system og fremviste anvendelser fra sin egen produktion på Hannover-messen 2017 Få nem konfiguration, og automatiser omkostningseffektivt – på Hannover-messen 2017 præsenterede motion plastics-specialisten igus nye robolink-komponenter til individuelle robotløsninger. Udover komplette robotarme i optimeret design til endnu mere bevægelsesfrihed, højere stabilitet og en belastning på op til otte kilo, fremviser igus "robolink designer", som brugere kan konfigurere deres robotarme nemt og hurtigt med.

Unikt separatorsystem fra igus revolutionerer e-kædekonfektionering05-04-2017

Spar 80 procent tid med en energikæde der kan konfektioneres hurtigere end nogen anden energikæde i verden Hurtig konfektionering sparer tid og penge. Men det er kun en fordel, hvis energikæden som skal konfektioneres er blevet optimeret med dette for øje. E4.1L fra motion plastics specialisten igus er den letteste kabelbærende e-kæde på markedet. Takket være den nye type separatorsystem som igus vil fremvise til besøgende på Hannover Messe 2017, er individuel opdeling af energikædens indre endnu nemmere for kunden.

Datakabler fra igus til de mindste bøjningsradiusser i anvendelser i bevægelse26-02-2017

Nye high-end chainflex serier med leder i legering og udvendig kappe i TPE til radiusser på 4xd Den nyeste generation af chainflex datakabler med en ny leder i legering og en halogenfri yderkappe i TPE er ideelt egnede til de mindste bøjningsradiusser ned til 4xd med et antal cyklusser på over 40 millioner slag. Den nye leder i legering med høj ydeevne fra igus er løsningen til yderst dynamiske, hurtige anvendelser med små radiusser fra 15 millimeter. De nye chainflex serier CF298 og CF299 er unikke kabelserier til ekstremt krævende anvendelser med de mindste radiusser og kan leveres fra lager.

Smørefri understøtning af firkantprofiler med nyt ståleje fra igus02-02-2017

Imponerende kontinuerlig drift af skræddersyet igubal-løsning til solfarme i 70-års-simulation igus, specialisten i motion plastics, har udviklet et ekstremt robust og slidstærkt igubal-ståleje til understøtning af store firkantprofiler med en kantlængde på 110 millimeter. Det betyder for eksempel, at profiler i solfarme med bevægelige paneler kan understøttes uden behov for smøring og vedligeholdelse. I igus' interne test har lejet allerede klaret en driftstid på omkring 70 år uden problemer.

En energikæde til højeste dynamik med særdeles lav støj26-01-2017

Nu fås E6.1-serien fra igus i nye størrelser Til anvendelser, hvor der kræves en energikæde med et ekstremt støjsvagt løb, højeste dynamik eller meget ringe slid, har motion plastics-specialisten igus udviklet energikæderne i serie E6.1. Disse kæder fås nu i nye størrelser med større indvendig højde på op til 62 millimeter.

igus® kontakt +45 86 60 33 73 E-mail til igus®

Ordreopfølgning myigus myCatalog
Ingen minimum ordremængde
800 - 2000 Levering + Rådgivning Levering fra 24h* Gratis prøver

Der er over 100.000 produkter på lager. Levering og rådgivning daglig fra kl. 8.00-20.00 og lørdage fra kl. 8.00-12.00!

Newsletter Registration
Generelle forretningsbetingelser Kolofon Generelle bemærkninger Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
Vi anvender cookies for at kunne levere vores tjenester. Når du benytter dig af vores tjenester, accepterer du anvendelsen af cookies. Beskyttelse af personlige oplysninger