Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Merchandise Management 4.0: Elektronisk igus kabelkatalog med BMEcat12-07-2018

Digitale katalogdata til chainflex kabler lligger nu klar

Udvælgelse, indkøb, bestilling, fakturering - Kompleks varehåndtering med produkter i B2B-området kræver først og fremmest en ting: simple og standardiserede processer fra fabrikant til modtager og ensartet på verdensplan. Under navnet BMEcat har foreningen for forsyningskædeadministration, indkøb og logistik (Bundesverband Materialwirtschaft und Einkauf (BME) udviklet et standardsystem til elektronisk udveksling af katalogdata, som let kan integreres i eksisterende varehåndteringssystemer. igus, motion plastics specialisten, bruger nu udvekslingsformatet til katalogdata til virksomhedens chainflex kabler, der anvendes i bevægelige applikationer.

Princippet kan let forklares: I stedet for at bladre gennem trykte kataloger, vælge produkter og skrive mængder og varenumre ned, er standardiserede processer grundelementet i det elektroniske produktkatalog ifølge BMEcat-formatet. Alle komponenter, der er relevante for varehåndtering, klassificeres efter et ensartet system, herunder adresser, nøgledata, produktegenskaber, fotos og priser. Fordelene ved BMEcat-formatet bliver tydelige, når stamdataene er blevet registreret. Den nødvendige produktinformation er gemt i en fil, kan ses hurtigt og kan redigeres med blot et par klik med musen.

chainflex kabler kan nu også bestilles via eCl@ss
igus bruger eCl@ss til elektronisk varehåndtering i henhold til ISO/IEC-standarden, og andre anerkendte klassificeringssystemer såsom ETIM eller UNSPC understøttes også. Fordi BMEcat bruger denne verdensomspændende datastandard, fungerer den digitale udveksling af produktdata i forskellige brancher såvel som i forskellige lande og på forskellige sprog. Fra nu af vil det fulde produktsortiment med mere end 1.400 forskellige chainflex kabler blive styret i det digitale produktkatalog - en procedure, der gør bestillingsprocessen meget lettere for kunderne. Siden de første chainflex kabler blev lanceret på markedet for næsten 30 år siden, er produktsortimentet blevet så stort, at standardiserede processer nu er værdifulde i B2B-forretningen. Som det er tilfældet alene med de ledningsførte readycable drivkabler, er der mere end 4.200 typer til 24 forskellige fabrikantstandarder at vælge imellem. Merchandise Management 4.0 med igus betyder intelligente processer, ingen skæreudgifter, ingen minimumsordremængde, kabel der sælges i metermål og ledningsførte varer - samt en levetidsgaranti på 36 måneder på alle chainflex kabler, der anvendes i bevægelige applikationer. Til dette formål stiller igus online værktøjer til konfiguration og beregning til rådighed, som er gratis at downloade - klar, pålidelig og digital.