Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Hurtigt drev til lav pris: Nyt igus-kabel til SEW- og Siemens-motorer16-01-2019

Nyt tilslutningsklart yderst fleksibelt chainflix hydbrid-kabel til e-kæder fås nu med 36-måneders garanti

Hvis brugeren er på udkig efter et fleksibelt drevkabel, tilbyder igus den mest omkostningseffektive tekniske løsning. Til motorerne fra SEW og Siemens har motion plastics-specialisten nu udviklet CF280.UL.H – et nyt hybridkabel særligt til brug i energikæden. Brugere af intralogistik, værktøjsmaskinekonstruktion eller fra bilindustrien kan nu sætte sin lid til en løsning med 36-måneders garanti, som købes i enten metermål eller som et tilslutningsklart readycable.

For at kunne drive motorer konfronteres mange ingeniører i tiltagende grad med hybridkabler. I disse drevløsninger kører energiforsyningen og andre funktioner på et enkelt kabel. På denne måde erstatter motorproducenten Siemens for eksempel encoderkablet med et BUS-element og tilføjer det til energilederne. Det fjerner behovet for kabelføring med et separat målesystemkabel til encoderen. igus har nu udvidet sin prisbillige hybridkabelserie med CF280.UL.H, der egner sig til motorer fra SEW og Siemens. Det nye og yderst fleksible kabel er særligt designet til brug i energikæden. Det er egnet til anvendelser med en bøjningsradius på op til 10 x d på tværs af alle industrisektorer fra værktøjsmaskinebrancen og bilindustrien til intralogistik. Selv temperaturer fra -25 grader til +80 grader celsius skaber ingen problemer for kablet. Afhængig af producentens specifikation har det nye hybridkabel en sort eller orange oliebestandig yderkappe i PUR, er kølemiddelresistent og flammehæmmende. En flettet skærm med høj dækning sikrer god EMC-beskyttelse af kablet i løbet af en lang driftslevetid. igus foretager løbende test af alle kabelsortimenter i verdens største laboratorie fordelt over et grundareal på 2.750 kvadratmeter. I en række test på 7,5 x d overlevede hybridkabler mere end 8 millioner cyklusser uden skader. En anden fordel ved den nye kabelserie er, at den har amerikansk UL-godkendelse såvel som EAC- og CTP-certifikatet til det russiske marked.

Leveres omgående som et tilslutningsklart readycable
Som resultat af kundeforespørgsler konfektionerer igus alle sine kabler med det rette stik inden forsendelse. Med et udvalg på mere end 4.200 drevkabler fremstillet i henhold til 24 standarder for fremstilling finder kunden altid det mest omkostningseffektive kabel til sin anvendelse. Alle kabler testes efter konfektionering og forsegles. Ved at teste alle chainflex-kabler i bevægelse under virkelighedstro betingelser har igus fået den enestående placering som den eneste producent på markedet, der tilbyder 36-måneders garanti på sit fulde kabelsortiment.