Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Drevkabel leveres hurtigt efter nem onlinesøgning og -bestilling13-02-2019

Readycable-produktfinderen fra igus med sin nyintegrerede driftslevetidsberegner sikrer hurtig levering efter 24 timer

Ved hjælp af onlineværktøjet "readycable-produktfinderen" fra igus vælger og bestiller du let konfektionerede drevkabler til brug i energikæden fra igus. Den nyintegrerede driftslevetidsberegner udvider nu sin service og forudser kablets levetid. På den måde kan brugeren vælge sit specialdesign til energikæder i den påkrævede længde mellem mere end 4.200 tilslutningsklar drevkabler.

Hvis brugeren er på udkig efter et yderst fleksibelt drevkabel, tilbyder igus teknisk set den bedste og mest omkostningseffektive løsning med et udvalg på mere end 4.200 kabeltyper i henhold til 24 standarder til fremstilling via readycable-produktfinderen. Du skal blot indtaste producentens eller igus' komponentnummer eller vælge navnet på drevproducenten i menuen. Klik derefter på den ønskede kabeltype, hvorefter produktfinderen viser alle egnede drevkabler. Oversigten indeholder de forskellige kabelkvaliteter, såsom yderkappe i PUR, PVC eller TPE, herunder deres vigtigste egenskaber, bøjningsradius og vandring. Den nyintegrerede driftslevetidsberegner forudser kablets levetid i e-kæden, når du har indtastet forskellige parametre, såsom hastighed, driftstemperatur og acceleration. Prisen vises ligeledes. Med et klik mere kan du tilføje den valgte komponent til indkøbskurven. Det valgte drevkabel leveres i den ønskede længde med centimeternøjagtighed, og forsendelsen sker efter 24 timer. Alt dette uden tillæg og fra et antal på ét kabel.

Tilslutningsklare kabler til bevægelse, med garanti
Motion plastics-specialisten igus har udviklet kabler i 29 år, som er særligt designet til brug i energikæden, og er derfor førstevalget til bevægelse. Takket være deres særlige kappematerialer er de yderst fleksible kabler meget slidbestandige og har mange godkendelser, såsom UL, EAC eller DNV-GL. De er også egnede til brug i ørkenen, på olieplatforme og i dynamiske anvendelser inden for intralogistik. Eftersom alle kabler bliver testet i vort eget testlaboratorie, der er fordelt på 2.750 kvadratmeter i grundplan, er igus den eneste producent på markedet, der tilbyder en enestående 36-måneders garanti på sit hele kabelsortimentet. Dataene fra testlaboratoriet medregnes også i driftslevetidsberegneren. igus tilbyder alle kabler, der er tilslutningsklar og monterede som en readychain i en energikæde, eller som ukonfektionerede enkeltkomponenter uden stik, der sælges i metermål eller i henhold til den ønskede længde.

Readycable-produktfinderen kan du finde her www.igus.dk/readycablefinder