Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Meget fleksible Ethernet-kabler til e-chains med CC-Link IE Field-certifikat16-05-2019

Nye chainflex CAT5e- og CAT6-kabler med forudsigelig og garanteret driftslevetid og certificering til CC-Link IE-protokoller

CAT5e- eller CAT6-kabler er uundværlige i implementeringen af Industry 4.0 inden for automatisering. igus har nu udviklet to yderst fleksible Ethernet-kabler, CFBUS.045 og CFBUS.049, særligt til brug i energikæder. De nye kabler er nu blevet testet af uafhængige institutter og har modtaget certifikatet til CC-Link IE-protokoller til Asien samt UL-certificering øget til 600 volt til det amerikanske marked.

Industrielt Ethernet er skridtet ind i fremtiden for morgendagens digitialiserede fabrik. Mange undersøgelser viser, at brugen af feltbusser stagnerer, og at antallet af Ethernet-noder øges med tocifrede vækstrater. Det er tilfældet i Asien, men også i stigende grad i Europa, og brugere vælger CC-Link IE (Industrial Ethernet)-teknologier. Disse systemer tilbyder problemfri dataudveksling på alle niveauer i et produktionsanlæg, fra det højeste kontrolniveau til fremstillingsniveauerne. CC-Link IE-controllernetværket er designet til den hurtige udveksling af store mængder data i en fabrik eller et produktionsanlæg, hvorimod CC-Link IE-feltnetværk er blevet optimeret via tilslutning af en bred vifte af enheder og deres forbindelse til andre eksisterende netværk såsom standarden CC-Link. Disse øgede krav til industrielt Ethernet-kommunikationsnoder kræver sikker og langvarig forbindelse mellem komponenterne for at opfylde behovet for de stadigt voksende mængder data, som overføres. CAT5e- og CAT6 chainflex Ethernet-kabler er det helt rigtige valg for at sikre denne kommunikation. Med over 76 millioner slag og en bøjningsradius på 9,5 x d i test 3089 har de tydeligt demonstreret deres exceptionelt lange driftslevetid i igus' testlaboratorium.

chainflex-kabler til sikker og pålidelig dataoverførsel
En stor udfordring i industrielle miljøer er den begrænsede levetid af datastrømme pga. aldringen af de førte kabler. igus er den eneste leverandør, der tilbyder følgende serier af buskabler: CFBUS.045 CFBUS.PUR.045, CFBUS.PVC.045 (CAT5e) og CFBUS.049, CFBUS.PUR.049 og CFBUS.PVC.049 (CAT6). Det største kabelsortiment på markedet er blevet særligt udviklet og testet til brug i energikæder. Med mere end to milliarder testcyklusser og mere end 1,4 elektriske test om året er igus bannerføreren inden for førte kabler i energikæder. Alle testdata indtastes også i et onlineværktøj, som nøjagtigt forudsiger driftslevetiden for alle chainflex-kabler. Et yderligere bevis på kabelkvaliteten er certificeringerne: Alle nye BUS-kabler er certificerede af CLPA CC-Link Partner Association efter omfattende elektriske test, kablerne også har UL-certificeringen på de øgede 600 volt.

Ethernet-kabler med garanti for industriel kommunikation
igus leverer 1.350 kabeltyper, hvilket er det største sortiment af energikædekabler på markedet med verdens mest omfattende udvalg af internationale certificeringer såsom CC-Link-certifikatet. motion cable-specialisten har også leveret UL-certificerede chainflex-kabler til mekaniske og fabriksanvendelser i mere end 25 år. For eksportfirmaer betyder det nem toldbehandling, så det er let at eksportere til USA. Eftersom de vedvarende test af alle chainflex-kabler foretages i igus' eget 2.750 kvadratmeter store testlaboratorium, er igus den eneste producent i verden, der tilbyder 36-måneders garanti på hele sit kabelsortiment, herunder de nye Ethernet-kabler til CAT5e og CAT6.

Du kan få mere information om certifikatet til CC-Link IE-protokollerne på: https://www.cc-link.org/en/index.html