Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Bestil hurtigt det rette stik i den nye igus stikbutik30-05-2019

igus udvider sine ydelser med en onlinebutik med stik

Når der skal konfektioneres kabler, er det nemt at finde det tilsvarende stik, men ofte kan det ikke bestilles i et lille antal fra producenten. Her tilbyder igus en udvidet service med sin nye onlinebutik med stikforbindelser: Kunden kan bestille det rette stik til sit kabel fra lager til en fornuftig pris og vælge mellem et bredt udvalg af kendte leverandører, såsom Harting eller Intercontec, uden minimumsbestilling.

Hvad enten det handler om motor-, servo- eller datakabel – med sit chainflex-sortiment tilbyder igus brugeren teknisk set det bedste og samtidig det mest økonomiske kabel til brug i energikæden. Ved at bruge chainflex-onlinebutikken kan kunden bestille den rette løsning direkte fra kabelsortimentet i den ønskede længde. Hvis kunden selv ønsker at konfektionere eksisterende kabler solgt i metermål, kan han nu bestille sit tilsvarende stik i den nye igus-onlinebutik. I stikbutikken www.igus.dk/connector-shop finder brugeren et bredt udvalg af stik fra forskellige producenter, såsom Intercontec, FCT, Yamaichi og Harting. Kunden har valget mellem økonomiske stikforbindelser til signalstik, stiksæt og kabelbøsninger fra Hummel, som fås direkte fra lager uden minimumbestilling. Dette gør det muligt for teknikeren at konfektionere og slutte kablet til sin applikation inden for et par dage.

Tilslutningsklare kabler til bevægelse, med garanti
Hvis kunden vil spare tid og penge, kan han bruge readycable-servicen fra igus. motion cable-specialisten har udviklet kabler særligt til brug i energikæder i knap 30 år og tilbyder mere end 4.200 drevkabler, der er produceret med 24 producentstandarder og er klar til tilslutning. Efter konfektionering afprøves hvert kabel 100 % digitalt og logisk, inden det ekspederes videre. Eftersom alle chainflex-kabler testes i vores eget testlaboratorium med en grundplan på 2.750 kvadratmeter, er igus den eneste producent på markedet, der tilbyder en unik garanti på 36 måneder på sit komplette kabelsortiment.