Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Omkostningsbesparelse på 30 procent med nyt datakabel til brug i e-kæder18-07-2019

Nyt chainflex CF8821-datakabel med garanteret driftslevetid og UL-godkendelse til anvendelser i bevægelse

Med mere end 1300 produkter har igus den største portefølje af testede kabler til brug i energikæder i alle brancher. igus har udviklet CF8821-datakablet som et omkostningseffektivt alternativ til konstruktioner af maskiner med lav belastning. Med den nye kabelserie kan maskinkonstruktører ikke blot spare op til 30 procent på omkostninger, men de får også et kabel med UL-godkendelse, der med garanti virker.

Datakabler bruges i en bred vifte af sektorer. Fra værktøjsmaskiner til robotter. Kablerne skal kunne modstå kræfter, når de kører i energikæder. igus har udviklet et nyt, særligt omkostningseffektivt datakabel primært til anvendelse uden høje mekaniske krav, såsom justeringsanordninger, enkoderenheder og maskiner til træ- eller stenbehandling. Ved valg af chainflex CF8821 kan maskinkonstruktører minimere omkostningerne med op til 30% sammenlignet med standard chainflex-datakabler. Det nye kabel tilbydes med små tværsnit og er dermed egnet til brug i e-kæder med en bøjningsradius på 12,5 x d. Afskærmning beskytter dem mod forstyrrelser. Den meget fleksible udvendige kappe er silikonefri og flammehæmmende. Ligesom alle kabler fra motion plastics-specialisten igus er det nye datakabel også blevet testet i virksomhedens eget 2750 m2 store testlaboratorie. Dette gør igus til den eneste producent på markedet, som tilbyder 36-måneders garanti på hele sin kabelproduktlinje. igus garanterer, at det nye datakabel har en driftslevetid på op til 5 millioner cyklusser. Udover garantien giver UL-godkendelse af CF8821-kablerne maskinkonstruktører mulighed for at eksportere til det amerikanske marked.

Dobbelt sikkerhed takket være chainflex-kabler med UL-godkendelser
Med mere end 1.300 typer, tilbyder igus det bredeste udvalg af energikædekabler med verdens mest omfattende udvalg med internationale godkendelser, inklusiv kabler med UL-certificeringen. En af de største udfordringer for internationale fabriksproducenter er de forskellige tekniske standarder og normer på OEM- og operatørsiden i Nordamerika. Organisationer i Europa og USA har forsøgt at ensarte kravene i årevis. motions plastics-specialisten igus yder et vigtigt bidrag til ensartningen med 1044 ud af de ialt 1354 kabler i deres portefølje med UL-certificering. Takket være UL-godkendelse kan mellemstore virksomheder samt store OEM'er nemmere eksportere deres maskiner til USA og idriftsætte dem uden nogen problemer. UL står for "Underwriters Laboratories", som er den mest kendte og accepterede testorganisation i USA. Den offentliggør standarder og certificerer produkter såsom chainflex-kablerne. Hvis der er testcertifikater til kablerne, går idriftsættelsen hurtigt og problemfrit.