Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

motion plastics® news, der passer til dig

Lige fra verdens mindste energikæde, over den helt unikke 36 måneders-garanti for ledninger, til det første tribo-filament til 3D-printere: der er mange grunde til at være informeret om nyhederne fra motion plastics®-verdenen fra igus. Tilmeld dig og modtagnyheder der passer til dig: Nye produkter, spændende anvendelser, igus® på messer, aktuelle laboratorierapporter, innovative konstruktioner.
 
Udfyld blot formularen og bekræft din tilmelding, du vil modtage på email. Herefter modtager du automatisk dine igus® news. Forresten: Hvis du ikke længere ønsker at modtage igus®-nyhedsbrevet, bedes du klikke på afmeldingslinket der findes i hvert nyhedsbrev.
 
Ja, jeg ønsker, pr. email at modtage informationer om aktuelle produkter og ydelser fra igus® GmbH. Jeg er indforstået med, at mine personlige oplysninger udelukkende anvendes af igus® GmbH i henhold til databeskyttelsesreglerne indenfor rammerne af markedsføring. Jeg er bekendt med, at jeg på ethvert tidspunkt kan tilbagekalde min accept med fremtidig virkning, ved aktivering af afmeldingslinket der findes i hver modtaget email.

5 grunde til hvorfor du burde bruge vores gratis e-mail-tjeneste:

Du vil modtage oplysninger om produktnyheder og udvidelser af produktsortimenter, eksisterende anvendelser, de nyeste laboratorierapporter, designtips og produktpræsentationer der matcher dine ordrer.