Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Corona pandemi: hvad gør igus?

Status: De aktuelle Corona-restriktioner der er gældende i Tyskland, har ingen indflydelse på vores produktion på lokaliteten i Köln. igus leverer aktuelt, uden begrænsninger, fra lageret i Köln og alle andre lagre globalt. Aktuelt oplever vi ingen påvirkninger af vores forsyningskæder. I individuelle tilfælde kan der dog opstå lokale forsinkelser ved leveringer med transportører, afhængig af den aktuelle situation. I de fleste lande og på hovedsædet i Köln, arbejder et stort antal medarbejdere hjemmefra for at forebygge infektion. På alle offentlige områder er brugen af mundbind stærkt anbefalet.
 
På denne side leverer vi en oversigt over foranstaltninger vi har implementeret for at beskytte vores ansatte, hvordan vi hjælper ved at donere et betydeligt antal ansigtsskærme, og de digitale og analoge metoder vi benytter for også at levere dig den bedst mulige service i denne tid.

igus er åben døgnet rundt og foretager leverancer endnu hurtigere end nogensinde tidligere. 5.000 ordrer forlader vores lager hver dag. I videoen viser vi foranstaltningerne vi træffer for at holde vores fabrik og logistik i drift hele tiden uden restriktioner, som vi altid har gjort.

Covid-19: Foranstaltninger på hovedsædet i Köln

Med nogle få undtagelser produceres alle igus motion plastics på hovedsædet i Köln. Her sker produktionen aktuelt uden begrænsninger. For at sikre dette, har vi implementeret mere end 250 forebyggende foranstaltninger siden februar 2020, både dem der er pålagt fra myndighederne og dem der rækker ud over dette.

Lær mere om foranstaltningerne

Bedst mulige kundeservice selv i disse tider

En kæmpe innovativ messe i Köln, som du kan besøge alene eller sammen med igus specialister online. Intern udstilling hos dig - naturligvis under observering af strenge hygiejneregler. En enkel udstilling af prøver hos dig - i nogle uger eller længere. Individuelle prøvepakker med efterfølgende online oplæring. Herudover, som altid, konsultation pr. smartphone, chat eller endda helt konventionelt pr. telefon, e-mail og hos dig.

Lær mere om vores services

Ansigtsskærme fremstillet og sponsoreret af igus®

Vi har behandlet et centralt problem ved produktionen af medicinske ansigtsskærme, og, takket være sprøjtestøbning, kan vi nu producere 2.000 hovedremme til ansigtsskærme hver dag. Vi donerer delene til non-profit og velgørende institutioner samt uddannelsesinstitutioner.

Lær mere om produktionen af ansigtsskærme

Udsæt leveringsdatoen

Udsæt blot leveringsdatoen

Du har ikke behov for din aktuelle ordre i den aktuelle situation på den bekræftede dato? Så kan du bare udskyde leveringsdatoen: Indtast vores ordrenummer og dine kontaktoplysninger i formularen og vælg den nye ønskede leveringsdato.

Udsæt nu