Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
Innovationer

Fra kundeanmodning til produkt

Sammenlignet med metal, er plast et meget ungt materiale. Metaller har været anvendt af mennesker gennem mere end 8.000 år. Erfaring i metalarbejde er videregivet gennem generationer. Hvor det drejer sig om bevægelige komponenter, anses metal som det mest sikre valg, og komponentsmøring og fedtsmøring accepteres som nødvendige opgaver.
Men hvad hvis materialer for bevægelige komponenter ...
… ikke havde behov for smøring og fedt?
… var op til 70% lettere?
… fungerede i snavs, kemikalier og vand uden problemer?
… ikke rustede og ikke knirkede?
… havde en forudsigelig levetid og var sikre at anvende?

 

"Jeg har brug for at vide præcis hvor problemet ligger ..."

"Jeg elsker at løse problemer. Jeg er virkelig tilfreds hvis en af vores kunder blive glade som et resultat. Dette sker selvfølgelig kun hvis jeg arbejder tæt sammen med kunden. "Jeg har brug for at vide præcis hvor problemet ligger for at finde en individuel løsning.  Nogle gange medfører sådanne individuelle løsninger nogle innovationer som vi tilføjer til vores sortiment. Vores kunder kan derfor stole på vores team som en drivende kraft på området for forskning og udvikling. "
 
Stefan Niermann, Head of drylin Linear Technology

Stefan Niermann, Head of drylin Linear Technology  

Højtydende polymerer til bevægelse med en beregnelig levetid

motion plastics produkter fra igus  

Vores produkter er udviklet ti bevægelige anvendelser og meget høje belastningsniveauer. De inkluderer energiforsyningsprodukter, kabler, lejeteknologi, lineær teknologi, stangmateriale, 3D print af filamenter og lavpris robotteknologi:

  • Lang driftslevetid 
  • Ikke behov for yderligere smøring
  • Op til 70 % lettere end metalprodukter
  • Modstandsdygtig over for snavs, kemikalier og  korrosion
  • Ufølsomme over for varme og kulde
Ønsker du at forbedre et af vores produkter eller services? 

Gratis online værktøjer fra igus®  

Vi udvikler og forbedrer løbende vores innovative online værktøjer . Værktøjerne er baseret på forskningsresultater fra testlaboratoriet og anvendelsesrelateret viden. Det lader kunderne planlægge deres projekt progressivt, transparent og effektivt.  

  • Driftssikker kalkulation af levetiden for igus produkter
  • Konfiguration af igus produkter
  • Simulation af igus produkter
  • Valg af egnede produkter

7 ud af 120 innovationer for HMI 2019

E4Q/R4Q system

Seneste e-chain® generation

E4Q/R4Q er designet til levering af den bedst mulige løsning for ikke-understøttede længder og lange bevægelser. Udover erfaringen fra anvendelser i hele verden med E4.1 serien og den medførte optimering, er der gennemført kompetetive analyse og kundeundersøgelser for at gøre energikæden bedre, mere kabelvenlig, nemmere at montere og benytte, og mere lydsvag.

E4Q/R4Q energikæder

iglidur Q2E

Økonomiske højtydende lejer

Med ekstreme belastninger, når selv high-tech polymerer deres grænser.  De nye iglidur Q2E har derfor et helt nyt multi-komponent design og, som en følge af dette, er i stand til at håndtere ekstreme belastninger.   Heruddover, takket være en optimeret sprøjtestøbningsteknologi, er de mere økonomiske end sammenlignelige resistente fiberkompositmaterialer.   

iglidur Q2E glideleje

e-skin flat

e-skin flat - passer på selv den mindste installationsplads – ideel for halvlederindustrien

Designet e-skin flat blev udviklet til at opfylde kundekrav. e-skin versionerne SK28 og SK40 er udviklet specielt for kravene i renrum ved halvleder- og LCD produktion. Den seneste igus løsning for disse specialanvendelser er designet e-skin flat. Den har en speciel lav profil og passer under trange installationsbetingelser. Den tilbyder stadig fordelene ved modulopbygget design og nem fyldning.

e-skin flat

CFROBOT8.PLUS chainflex

Profinet for alle typer af bevægelse

Profinet kabler for alle typer af bevægelser med garanteret levetid. From stock. Testet. Kabler af forskellige kvaliteter kan leveres til dine varierende krav i e-kæde applikationer.

CFROBOT8.PLUS

3D-print af tandhjul og chassiser

Effektivt fra en mængde på 1 og derover, og uden værktøjsomkostninger

Individuelle tandhjul eller chassiser på 1 til 3 dage ─ med forbedret levetid. Opnå næsten dobbelt så lang levetid med forbedret tandgeometri. Matchende tandhjul kan chassiser også skabes i 3D print, hurtigt og økonomisk.

3D printet tandhjul med chassis

drylin NT teleskopføring

Teleskopføring til tunge belastninger og stabilitet

Anodiseret aluminium gør NT-60 teleskopføring yderst stabil ved en fastholdt lav vægt. Det specielle design giver den nødvendige stivhed, mens glidere fremstillet af iglidur® højtydende polymerer tillader vedligeholdelsesfri anvendelse og nem bevægelse.

drylin NT

robolink DP

Med integreret styresystem på bestilling

Denne robolink model kan leveres som 4 eller 5 akset robot. Den er designet til en belastning på op til 30 N og har en rækkevidde på 790 mm. Cyklustiderne er mindre end 6 sekunder. robolink DP er udstyret med motor dekodere på bestilling. Drevenkodere er også en mulighed. Lejestøtte for de enkelte akse er optimeret for denne model, og sikrer mindre slør.
 

robolink DP

Nyhedsbrev

Computerskærm, tablet og smartphone med igus® nyhedsbrev  

igus GmbH

igus hovedsæde