Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)
Hvem benytter igus® produkter?

motion plastics for mere end 50 brancher

Vi har kunder i 72 lande og mere end 50 brancher. De inkluderer store globale selskaber, men vi elsker de små kunder lige så meget.  Vores infrastruktur tillader håndtering af store og små bestillinger og der er ingen minimums ordrestørrelse. Som kunden ønsker. Herudover tilbyder vi kunderne et bredt udvalg af services som personlig rådgivning og support, en webshop, live chats, webinars og besøg af sælgere.

Elevator fra "thyssenkrupp Elevator"

thyssenkrupp Elevator benytter igus energiforsyningssystemer

thyssenkrupp Elevator, en af de førende selskaber indenfor elevatorteknologier og -ydelser, har erstattet konventionelle wirer med lineære motorer. Lineærdrevet og føringsstangen kan drejes med 90°. Ved energiforsyning, er den største udfordring den lille plads der er til rådighed og de små bøjeradier. Energikæder anvendes for første gang til en sådan applikation i elevatorsektoren.  
 

"AIRFRAME ™" exoskeleton med iglidur glidelejer

Exoskeleton fra Pathway profits fra iglidur glidelejer

Exoskelettet "AIRFRAME™" letter musklerne, understøtter bevægelsessekvenserne og aflaster spændinger i nakken, skulderen og den øverste del af ryggen. Et stort antal iglidur lejer fra igus produktsortiment er indbygget i det mekaniske støttesystem. Med igus produkter var det muligt at skabe et kompakt, letvægts design og opfylde de tekniske designkrav til ikke-korroderende materialer. Exoskelettet kan også anvendes under svære miljømæssige forhold.

Kundeanvendelser fra manus og vector prisuddelingen

manus og vector prisuddelingen der er introduceret af igus, afholdes skiftevis hvert år. manus prisen er for fascinerende anvendelse af plastlejer mens vector prisen er for anvendelser med energiforsyningsprodukter i plast. Det glæder os at modtage de hundreder af bidrag fra vores kunder hvert år for de to priser.
Til vector prisen 2020
Til manus prisen 2021

Robotter og både

På hjemmebane i mere end 50 industrielle sektorer

Forskellige brancher kræver forskellige og individuelle løsninger. Uanset om der er i mekanisk udvikling, køretøjsproduktion, materialehåndtering eller 3D print - igus tilbyder individuel support for specielle applikationer. Med vores brancheledere der har akkumuleret mange års erfaring, er vi en partner der er til stede for at hjælpe dig og har den viden der er nødvendig i begge ender af forsyningskæden: Branchen og produktet.

Gå til brancher
Symboler for igus brancher