Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Fremtidens katamaran med teknologi fra igus ombord01-12-2016

Globalt enestående koncept forener fordele ved enkelt- og flerskrogede både

Futura Yacht Systems GmbH har udviklet en innovativ løsning, der gør det muligt at justere bredden på søgående katamaraner. Dermed kan man nu nøjes med én kajplads i stedet for som hidtil to, når man lægger til i havne. Det giver en væsentlig omkostningsbesparelse. De smøre- og vedligeholdelsesfrie e-kæder samt drylin-linearføringerne fra igus gør dette muligt.

Nye igus servokabler med verdens mindste bøjningsradius24-11-2016

Sikker bevægelse i energikæder med en bøjningsfaktor på 6,8xd, selv ved temperaturer på -35°C

Ved SPS IPC Drives 2016 præsenterede igus den nye CF29 serie af servokabler - en blandt adskillige nye high-end kabelfamilier til kontinuerlig bevægelse i e-kæder med en yderkappe lavet af halogenfri TPE. Denne udvidelse af produktsortimentet tilbyder helt nye muligheder for energiforsyning til drev, til brugere med meget krævende anvendelser, fx hvad angår omgivende temperaturer eller begrænset plads til montering.

igus-kabler sætter nye standarder for konstant bevægelse i energikæder15-11-2016

Udvidet sortiment af chainflex Ethernet-buskabler til ekstrem mekanisk belastning og bøjningsradier på 7,5xd

På SPS IPC Drives 2016 præsenterede motion plastics-specialisten igus buskablet CFBUS.LB – én af flere high-end-kabelfamilier til konstant bevægelse i e-kæder med en yderkappe i halogenfri TPE. Med disse kabler fuldender igus sit sortiment til de mere krævende anvendelser inden for energi- og dataforsyning, for eksempel med meget begrænset installationsplads, meget lange vandringslængder eller ekstremt lave temperaturer.

Smørefri igus lineærakser fra 3D-printeren: Specialtilpassede, leveret hurtigt11-11-2016

Lineærkomponenter lavet af Tribo-SLS-materialet gør det muligt at producere specielle former på blot 48 timer

Motion plastics specialisten igus tager en helt ny tilgang til drevteknologi: SLTI3 ledeskrueenheden tilbyder kunderne den højeste grad af fleksibilitet i designet af deres individuelle lineærakser. Det er gjort muligt via 3D-printede slæde- og akselendebeslag. Det betyder, at smørefri og vedligeholdelsesfri ledeskrueenheder kan implementeres omkostningsbesparende og yderst hurtigt i henhold til kundens ønsker.

Kompakt drejemodul fra igus til rotationer under meget snævre pladsforhold06-10-2016

Sikker føring af energi, data og medier, ubrudt ved cirkelbevægelser på op til 360 grader

Motion plastics-specialisten igus har udviklet et nyt og ekstremt kompakt drejemodul, som tillader rotationer omkring dets egen akse selv under meget snævre pladsforhold. Som alle energiforsyningssystemer fra igus til cirkelbevægelser kan den nye CRM (Compact Rotation Module) anvendes til at levere energi, data og medier parallelt og ubrudt.

Verdens første plastenergikæde efter "hygiejniske designretningslinjer"27-09-2016

igus har udviklet et rengøringsvenligt energiforsyningssystem af FDA-konformt material til fødevareindustrien

For at sikre en ren og på samme tid pålidelig energiforsyning har motion plastics-specialisten igus udviklet den første e-kæde efter "hygiejniske designretningslinjer". Takket være den åbne konstruktion er kæden yderst nem at rengøre, og takket være de runde hjørner og fraværet af gevindforbindelser, undgås dødrum og den deraf følgende bakteriedannelse. Den nye energikæde er derfor ideelt egnet til brug på maskiner og systemer i fødevare- og pakkeindustrien.

Lettere inspektion af fly: Flyv sikkert med "Morfi" og igus lejeteknologi13-09-2016

Innovativ flyinspektionsrobot reducerer vedligeholdelsestid - igus plastlejer reducerer vægt

Sikkerhed er særlig vigtigt inden for luftfarten, både på jorden og i luften. Derfor udvises der stor omhu med inspektion og vedligeholdelse af fly. For at reducere ground handling-tider og øge sikkerheden gennem bedre vedligeholdelse har Lufthansa Technik AG og instituttet for flyproduktionsteknik ved det tekniske universitet i Hamborg i samarbejde med to industrielle partnere udviklet den mobile robot "Morfi" til automatisk inspektion af den udvendige beklædning på fly. Den berømte igus lejeteknologi bidrager til at spare vægt og giver desuden nye designmuligheder.

Lille linearakse til store opgaver09-09-2016

På Motek præsenterer igus en ny smørefri drylin linearakse med hurtigt dryspin-højhelixgevind

Lille, let og fladt – det er egenskaberne for lavprofil-linearaksen drylin SLN-27, som specialisten i kunststoffer i bevægelse igus præsenterer på Motek 2016. I kombination med dryspin højhelixgevindet kan sensorjusteringen med høj hastighed ud over at klare simple håndteringsopgaver også implementeres omkostningseffektivt sammen med en stepmotor eller en jævnstrømsmotor.

Slidstærkt selv ved høje temperaturer: igus stangmaterialer i nye materialetyper08-09-2016

Stangmaterialer af iglidur A500 og C500 supplerer det største udvalg af stangmaterialer fremstillet af slidstærke polymerer med høj ydeevne

igus tilbyder sine kunder 25 typer stangmaterialer lavet af smøre- og vedligeholdelsesfri plast med høj ydeevne til prototyper, afprøvningsformål og små serier. Nu har motion plastics-specialisten tilføjet to nye iglidur-materialer til det allerede omfattende produktsortiment. Stangmaterialer af iglidur A500 og C500 er bestandige over for temperatur og medier og giver designfleksibilitet i fødevare- og kemisk industri, lægemiddelbranchen og anlægskonstruktion.

  Fit and go: igus forsimpler parallel føring af e-kæde og korrugeret rør25-08-2016

Med de nye sideplader til E4.1 energikæden kan korrugerede rørclips fastgøres hurtigt og uden værktøjer. Specialisten i bevægelig plast igus har igen udvidet sit modulærsæt til E4.1 energikædeserien og tilbyder nu en løsning til føring af e-kæder og korrugeret rør i samme system. Systemet, som hedder E4.1 TUB, sikrer fleksibilitet, nem montering og lang levetid i et dobbeltsystem med lav slitage.

Zigzag-moduler i det modulopbyggede e-kædesystem18-08-2016

Kun ti arbejdsdage fra konfigurering til levering af individuelle energikædesystemer til vertikale anvendelser.

Med standard zigzag-energikædemoduler tilbyder igus en pladsbesparende og omkostningseffektiv løsning til vertikale anvendelsesformål. I kraft af e-kædens modulopbygning kan zigzag-modulerne konfigureres individuelt og leveres hurtigt. Det gør det muligt at føre energi og data på teatre, inden for lyssætnings- og lagerbrancherne og ved hydrauliske arbejdsplatforme.

Overholder EU-standard om brandbeskyttelse: igus sætter nyt polymermateriale på rette spor29-07-2016

iglidur RW370 overholder EN 45.545-standarden og er udviklet til jernbanekøretøjer af specialisten i plastik til bevægelse

I fødevareindustrien, renrum eller inden for medicinsk teknologi - Standarder sikrer maksimal sikkerhed i følsomme områder. iglidur RW370, der nu udbydes af igus, er et særlig polymermateriale i overensstemmelse med EN 45545, den nye europæiske standard for brandsikring af jernbanekøretøjer.

Hurtige, tilpassede dele med SLS: igus leverer 3D-printtjeneste til slidstærke plastikkomponenter25-07-2016

Selective Laser Sintering gør det muligt billigt at producere specialdele og små partier af komponenter til bevægelige anvendelser.

Som en del af sin 3D-printtjeneste tilbyder specialisten i bevægelig plast, igus, nu SLS (Selective Laser Sintering) med slidstærk, højtydende plast I3-PL i tillæg til FDM-metoden. Komponenter der har en kompleks form, men skal være ekstremt stærke kan nu fremstilles hurtigt og billigt.

igus præsenterer lineære akser med variabel bredde og længde baseret på modulprincip14-07-2016

Konfigurér tandremsakser af aluminium eller rustfrit stål i den ønskede størrelse

Med det nye drylin ZLW-modulsæt tilbyder motion plastics-specialisten igus endnu mere fleksibilitet og designfrihed til konstruktørerne - de tilslutningsklare aksers bredder, skinneafstande og materialer kan kombineres efter behov. På den måde er det muligt at installere lineære akser af høj kvalitet til en lav pris.

igus® kontakt +45 86 60 33 73 E-mail til igus®

Ordreopfølgning myigus myCatalog

PressemeddelelserPressekontaktInclude into the press distribution list

Ingen minimum ordremængde
800 - 2000 Levering + Rådgivning Levering fra 24h* Gratis prøver

Der er over 100.000 produkter på lager. Levering og rådgivning daglig fra kl. 8.00-20.00 og lørdage fra kl. 8.00-12.00!

Newsletter Registration
Generelle forretningsbetingelser Kolofon Generelle bemærkninger Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger