Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Virksomheder Automatisering til lav pris
Energikæder/kabler manus® / vector®
Glidelejer/ledlejer/linearføringer Alle
Kvalitetsforbindelse: 36 måneders garanti på igus-kabler med Harting-stik27-09-2017

112 konfektionerede chainflex styrekabler til anvendelser i bevægelser, med afprøvet sikkerhed, fra 1 styk Motion plastics specialisten igus tilbyder nu sine chainflex kabler, der er specialudviklet til bevægelse, fuldt konfektioneret med originale Harting-stik. Der fås i alt 112 forskellige styrekabler, der kan købes som færdige readycables, fra en mængde på et styk og i den ønskede længde. På forespørgsel tilbyder igus også individuelt, på forhånd udvalgte stikservicepakker, der består af stikkontaktstik og tilbehør.

Mere smart plastics-intelligens til større tilgængelighed i produktionsanlæg24-05-2017

Live-demonstration på igus-standen på Hannover-messen 2017: Sådan overvåges driftstilstanden af alle e-kæder med blot ét modul Forudsigelig vedligeholdelse er en del af Industry 4.0 og morgendagens fabrik. Til denne fremtid har igus udviklet en produktfamilie under overskriften "isense", hvor forskellige sensorer og overvågningsmoduler gør plastløsningerne intelligente. På Hannover-messen 2017 fremviste igus nye og forbedrede produkter. De inkluderer for eksempel isense-EC.RC, et nyt system til overvågning af e-kæder, det optimerede CF.Q-modul til de intelligente chainflex-kabler, som forbrugere allerede anvender i dag, og de intelligente iglidur PRT rundbordlejer.

Industrirobotter kan konfigureres åbent fra 5.000 euro15-05-2017

igus udvider sit prisbillige robotmodulære system og fremviste anvendelser fra sin egen produktion på Hannover-messen 2017 Få nem konfiguration, og automatiser omkostningseffektivt – på Hannover-messen 2017 præsenterede motion plastics-specialisten igus nye robolink-komponenter til individuelle robotløsninger. Udover komplette robotarme i optimeret design til endnu mere bevægelsesfrihed, højere stabilitet og en belastning på op til otte kilo, fremviser igus "robolink designer", som brugere kan konfigurere deres robotarme nemt og hurtigt med.

Unikt separatorsystem fra igus revolutionerer e-kædekonfektionering05-04-2017

Spar 80 procent tid med en energikæde der kan konfektioneres hurtigere end nogen anden energikæde i verden Hurtig konfektionering sparer tid og penge. Men det er kun en fordel, hvis energikæden som skal konfektioneres er blevet optimeret med dette for øje. E4.1L fra motion plastics specialisten igus er den letteste kabelbærende e-kæde på markedet. Takket være den nye type separatorsystem som igus vil fremvise til besøgende på Hannover Messe 2017, er individuel opdeling af energikædens indre endnu nemmere for kunden.

Datakabler fra igus til de mindste bøjningsradiusser i anvendelser i bevægelse26-02-2017

Nye high-end chainflex serier med leder i legering og udvendig kappe i TPE til radiusser på 4xd Den nyeste generation af chainflex datakabler med en ny leder i legering og en halogenfri yderkappe i TPE er ideelt egnede til de mindste bøjningsradiusser ned til 4xd med et antal cyklusser på over 40 millioner slag. Den nye leder i legering med høj ydeevne fra igus er løsningen til yderst dynamiske, hurtige anvendelser med små radiusser fra 15 millimeter. De nye chainflex serier CF298 og CF299 er unikke kabelserier til ekstremt krævende anvendelser med de mindste radiusser og kan leveres fra lager.

Smørefri understøtning af firkantprofiler med nyt ståleje fra igus02-02-2017

Imponerende kontinuerlig drift af skræddersyet igubal-løsning til solfarme i 70-års-simulation igus, specialisten i motion plastics, har udviklet et ekstremt robust og slidstærkt igubal-ståleje til understøtning af store firkantprofiler med en kantlængde på 110 millimeter. Det betyder for eksempel, at profiler i solfarme med bevægelige paneler kan understøttes uden behov for smøring og vedligeholdelse. I igus' interne test har lejet allerede klaret en driftstid på omkring 70 år uden problemer.

En energikæde til højeste dynamik med særdeles lav støj26-01-2017

Nu fås E6.1-serien fra igus i nye størrelser Til anvendelser, hvor der kræves en energikæde med et ekstremt støjsvagt løb, højeste dynamik eller meget ringe slid, har motion plastics-specialisten igus udviklet energikæderne i serie E6.1. Disse kæder fås nu i nye størrelser med større indvendig højde på op til 62 millimeter.

Plast slår metal: iglidur L350-leje drejer hurtigt og slides langsomt28-12-2016

Nyt materiale til konstant høje hastigheder testet i forhold til sintrede lejer og konstateret mere omkostningseffektive Som resultat af løbende forskning og udvikling har igus nu præsenteret et nyt smøre- og vedligeholdelsesfrit materiale til meget høje hastigheder i konstant drift. iglidur L350 er ideelt velegnet til anvendelse i ventilatorer, blæsere eller elmotorer - og oven i købet til en billigere pris. I rotationstests på igus' testlaboratorium har materialet vist sit fulde potentiale i forhold til løsninger i metal.

Hurtigt monteret og pladsbesparende: igus e-kædesystem fører betjeningsenheder sikkert28-12-2016

guidefast control muliggør pålidelig føring af styrekabler til manuel styring af indendørs kraner Stadig flere virksomheder inden for kranteknik satser på moderne kabelføring med energikæder. Med det nye e-kædesystem guidefast control har motion plastics-specialisten igus nu udviklet et energiføringssystem, der også kan forsyne en manuel styring til indendørs kraner. Ud over at kunne monteres hurtigt og nemt kræver guidefast control kun beskeden monteringsplads, og takket være det største udvalg af kabler til bevægelse kan systemet tilpasses vidt forskellige betingelser.

Lette, slidstærke og levnedsmiddelegnede – nye xiros-styreruller fra igus20-12-2016

Systemløsning med kuglelejer og komponenter, der opfylder FDA's krav, giver over 60 procents vægtbesparelse i forhold til løsninger i rustfrit stål Til styre- og transportruller har igus udviklet en systemløsning bestående af rør og polymerkuglelejer, som nu også fås fra lager i en let version, der opfylder FDA's krav. Rullerne til anvendelse inden for etiketterings-, emballage- og fødevareindustrien består af et blåt PVC-rør med to flangekuglelejer for enderne i slidbestandig B180 med kugler i rust frit stål.

Komplette løsninger til svejserobotter: Driftsklare igus e-kædesæt til hurtig udskiftning14-12-2016

Konfektionerede e-kædesæt yder maksimal kabelbeskyttelse ved tredimensionelle bevægelser Til hurtig udskiftning af energikædesystemer på svejserobotter tilbyder motion plastics-specialisten igus nu fuldt samlede e-kædesæt. Da de nemt tilpasses kundens standard, kan disse komplette løsninger hurtigt og let sluttes til robotten og således minimere stilstandstiden i produktionen. Kunden kan trygt sætte sin lid til stabile "alt-i-ét-løsninger" fra igus.

Den internationale manus-pris 2017 for glidelejeanvendelser går i gang med 8. runde10-12-2016

Ansøgningsfristen til konkurrencen om spændende løsninger med polymerglidelejer vil blive offentliggjort på Motek i Stuttgart. Endnu engang vil muligheden for at ansøge om den internationale manus-pris være åben for virksomheder og individuelle udviklere. Uanset om det er serieproduktion til industrien eller enkeltdele - alle kan ansøge med en anvendelse af et polymerglideleje. Vinderen vil blive kåret på Hannover Messe 2017 og præmien er på op til 5.000 euro.

Alles uit één hand: industrieel geconfectioneerde kabelrups-systemen van igus10-12-2016

Met readychain Basic, Standard, Standard Plus en Premium, besparen klanten op kosten voor confectioneren, opslag en assemblage Bij igus staat de naam "readychain" voor voorgemonteerde op maat gemaakte kabelrups-systemen. Met de nieuwe readychain Basic, Standard, Standard Plus en Premium, heeft igus nu vier opties in haar assortiment, waarmee alles uit één hand geleverd kan worden, van een eenvoudige kabelrups en kabel, tot aan volledig voorgemonteerde kabelrups-systemen. Dit is niet alleen makkelijk maar het bespaart ook bedrijfskosten.

smart plastics: Intelligent linearføring giver øget sikring mod driftssvigt og sænker omkostninger02-12-2016

drylin-linearføring muliggør prædiktiv vedligeholdelse – pilottester-program lanceret Med smart plastics har igus udviklet intelligente maskinkomponenter til bevægelse, som overvåger sig selv under driften. I den forbindelse udvides verdens største modulsystem til smøre- og vedligeholdelsesfrie linearføringer med et system for tidlig varsling bestående af sensorer og digital kommunikation. Den smarte drylin-føring eftermonteres let og øger kundens sikring mod driftssvigt.

igus® produkter kan leveres inden for bare 24 timer. På grund af en ordreindgang i højeste gear har vi midlertidigt en leveringstid på 5 til 10 arbejdsdage for energikæder. Vi arbejder på højtryk for at forbedre situationen hurtigst muligt.

igus® kontakt +45 86 60 33 73 E-mail til igus®

Ordreopfølgning myigus myCatalog
Ingen minimum ordremængde
800 - 2000 Levering + Rådgivning Levering fra 24h* Gratis prøver

Der er over 100.000 produkter på lager. Levering og rådgivning daglig fra kl. 8.00-20.00 og lørdage fra kl. 8.00-12.00!

Newsletter Registration
Generelle forretningsbetingelser Kolofon Generelle bemærkninger Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
This website uses cookies. By continuing to browse this website you agree to our use of cookies.