Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Skift af foringer på den smarte måde, med drylin W udskiftningslejer fra igus26-07-2018

Ubegrænset levetid for drylin lineære skinner, takket være den nye Exchange løsning, en ny type smørefri lejer.

Motion plastics specialisten anvender foringer fremstillet af højtydende polymerer for at sikre at igus lineære foringer bevæges lydløst og præcist. For at gøre udskiftningen lettere under ekstreme betingelser, har igus nu udviklet et nyt udskiftningsleje. Låse lejet op, skyd foring ud og udskift den. Princippet i drylin W Exchange lejet er meget enkelt. Ved hjælp af det gratis monteringsværktøj, kan foringer udskiftes direkte på lineære skinne på nogle få sekunder. Herved kan vedligeholdelses-personalet spare tid og penge.

Tidligere skulle hele systemet demonteres., ved udskiftning af smørefri lejeforinger på lineære skinner, for eksempel i tilfælde af ekstremt slibende sand eller glasstøv, For lineære akser eller robotter med multiple akser med tandremsdrev, gav dette et stort monteringsarbejde og nedetid for maskiner. igus har derfor udviklet et langtids holdbart udskiftningsleje for drylin W lineære styringer. Lejet tillader en nem udskiftning direkte på den lineære skinne. Som under et pitstop i Formel 1; udskiftningslejet kan skiftes meget hurtigt og uden komplikationer, hvorved nedetiden reduceres til et minimum. Lejet, den lineære styring eller lineære akser kan derfor bringes hurtigt tilbage i drift og være "produktive" Et praktisk, gratis, værktøj tillader sikker hurtig installation

Nemt skift af lineære lejer uden komplikationer
Ved hjælp af en simpel skruetrækker aftages sideafdækningen Med det medfølgende gratis værktøj, som brugeren også selv kan 3D-printe, skydes foringen ud af vognen og fjernes direkte fra skinnen. Det nye leje af slidstærkt og modstandsdygtigt højtydende plast iglidur J200 klipses herefter på skinnen og anbringes i vognen med monteringsværktøjet. Sideafdækningen anbringes herefter på vognen for at afslutte lejeudskiftningen. De praktiske fordele ved dette er, at skinnen ikke kan blive beskadiget og udskiftning sker direkte på systemet. En pind anbragt midt i sideafdækningen holder foringen i vognen. Alternativt, kan udskiftningen udføres med en skruetrækker. På den nye foring og i vognen, har igus anbragt specielle udskæringer til dette formål. Det nye Exchange leje kan aktuelt eftermonteres på alle eksisterende drylin W systemer i dimension 10 som lineære styringer, lineære akser og lineære robotter. Yderligere dimensioner er under udvikling.