Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Digital - for medarbejdere og kunder

Vi ser digitalisering som en stor mulighed, men også som en kontinuerlig proces, der finder sted både internt i vores teams og på kundesiden. Vi ønsker at udføre banebrydende arbejde inden for vores produkter, vores salgs- og marketingaktiviteter og vores medarbejderes arbejdsliv. Friske impulser, som Metaverset, giver os mulighed for at bryde ny grund og udforske. Oplev vores digitale tilbud og muligheder nu:
 

Arbejd hos igus – digitalt og dynamisk

Vi er en agil industrivirksomhed. Moderne værktøjer, software og cloudbaserede tjenester er grundlaget for vores succes, fra produktion til salg til marketing og e-handel. I procesanalyse og optimering bruger vi dataanalyse og procesmining. Med udgangspunkt i DevOps konceptet udvikler vi selv store dele af vores softwarelandskab og digitale services, som vores produktrelaterede onlineværktøjer. Scrum og kanban er afprøvede metoder – i hverdagen, men også i det overordnede projektarbejde i de forskellige specialist- og virksomhedsafdelinger. Vores iCollaboration er en virksomhedsplatform baseret på forskellige apps, der gør det muligt for os at dele indhold med alle vores filialer over hele verden, give information og forenkle samarbejdet med blogs, chat, whiteboards, planlæggere og meget mere.
Skærmbillede af et kanban kort hos igus Digitalt kanban board i igus IT

Hjemmekontor hos igus

Arbejde hjemmefra

Hjemmekontor er en integreret del af vores arbejdsmiljø. Moderne software og hardware gør det muligt for alle at arbejde nemt og professionelt hjemmefra, og vores arbejdsstyrke er forbundet med Microsoft Teams. Vi ser mobilt arbejde som en nyttig tilføjelse til udvekslingen af ideer på igus campus, og vi har endnu ikke været i stand til at forbinde vores systemer til bare en fælles frokost i vores kantine og køkkenerne hos dem, der arbejder hjemme. Som med mange andre virksomheder var det første fase af Corona pandemien, der fik os til at digitalisere og modernisere vores arbejdsmiljøer hurtigere. For vores bestræbelser på at nå og støtte vores medarbejdere og kunder i denne tid, F.A.Z. Institut anerkendte os som en "eksemplarisk virksomhed i krisen" i 2021.  

Digital og eksemplarisk – Anerkendelse for at være en fremadskuende virksomhedDigitale produkter - Hvad tilbyder vi vores kunder?

Vores innovationer på kundeniveau spænder fra digitale værktøjer som online konfiguratorer til digitale forretningsmodeller som online platforme til smart plastics – digitalt forbedrede produkter udstyret med sensorer til generering, udveksling og evaluering af data. Disse produkter er en vigtig byggesten til forudseende vedligeholdelsesløsninger. Vi øver os i at "fejle hurtigt" under udviklingen og bruger Build-Measure-Learn til løbende at forbedre vores resultater. Herunder vises nogle eksempler på vores digitale tjenester og løsninger.

Den fysisk-virtuelle messe IMPS Oplev den fysisk-virtuelle messe IMPS online

Oplev morgendagens bevægelser virtuelt med IMPS

I tider med pandemi og hjemmekontor blev kundekontakter mere upersonlige og digitale. Med IMPS (igus motion plastics show) har vi skabt en mulighed for at præsentere vores produkter for kunderne så tæt på og så realistisk som muligt. Alle interesserede kan se den 400 m² store fysisk-virtuelle messestand online. På egen hånd eller på en guidet tur sammen med igus' eksperter live på messestanden.
 
Få mere at vide om IMPS

smart plastics: vores fremtidsorienterede produkter

Intelligente energikæder, kabler, glide- og drejeringslejer og lineære føringer sætter nye standarder inden for vedligeholdelse og reparation. Disse smart plastics produkter genkender dine vedligeholdelsesbehov, laver prognoser og undgår dermed nedetid for system eller produktion.

Sensorer registrerer komponenttilstand og transmitterer data. For eksempel kan energikæder overvåges for push/pull-kræfter under drift og serviceres, før der opstår en fejl.
 
Få mere at vide om smart plastics
Takket være smart plastics bliver produkter intelligente Takket være smart plastics bliver produkter intelligente

motion on demand 3D-printservice med iglidur Designer

motion on demand: 3 værktøjer til skræddersyede specialdele

Hvis du har brug for skræddersyede og individuelle komponenter, er vores nye service det helt rigtige for dig. motion on demand kombinerer de tre værktøjer: 3D-printservice, CNC-service og tolerancetjek. Det giver dig mulighed for at få din ønskede specialdel fremstillet af alle igus' materialer og fremstillingsprocesser.
 
Få mere at vide om motion on demand

Onlineværktøjer til støtte og individualisering

Vi betragter kun noget som et produkt, hvis det kan konfigureres online. Vi arbejder derfor løbende på vores online værktøjer for at gøre motion plastics produkter skræddersyet til vores kunder.

Baseret på vores laboratoriedata kan vi også give pålidelige oplysninger til beregning af levetid. Nedenfor finder du et lille udvalg af onlineværktøjer, som du kan afprøve direkte:
 

Vores online platforme bringer brugere og udbydere sammen

RBTX: For leverandører og kunder af robotkomponenter

RBTX - online platform for robotkomponenter

Platformen fører hurtigt brugere og leverandører af low cost robotteknologiske komponenter sammen. Brugerne kan finde portaler, robotarme, endeeffektorer, kameramoduler, styresystemer og meget mere centralt på ét sted - og kan finde individuelle komponenter eller samle hele robotter.

Samtidig kan komponentleverandører markedsføre deres produkter på RBTX-markedspladsen på en målrettet og bekvem måde.

Til RBTX's online platform
Genbrug gjort nemt takket være chainge

chainge - genanvendelsesplatform for teknisk plast

Vores online platform chainge giver dig nem adgang til genanvendelse af teknisk og industriel plast. Du kan bruge platformen til at få genanvendt plastprodukter fra igus og andre producenter. Du kan også bruge vores markedsplads til at købe og sælge genbrugsmaterialer. Du kan også blive partner i vores genbrugsnetværk og dermed støtte den cirkulære økonomi.
 
Til genbrugsplatformen chainge
igus:bike

igus:bike - Online platform for cykelindustrien

Oplev plastens muligheder i cykelindustrien med igus:bike - nye cykler til en ny æra. Med igus:bike tilbyder vi dig både din egen bycykel lavet af genbrugsplast og en platform for producenter af cykler og komponenter. Bliv partner nu, og lad os sammen drive morgendagens bæredygtige og urbane mobilitet fremad.

Til onlineplatformen igus:bike
kopla

kopla - Serviceplatform til online konfiguratorer

Vi tilbyder dig allerede mange forskellige onlinekonfiguratorer og onlineværktøjer, som du kan bruge til at beregne levetiden og andre parametre for vores motion plastics-produkter. Med vores fuldt administrerede serviceplatform kopla giver vi dig nu en konfigurationsløsning, som du kan bruge til at udvikle dine egne skræddersyede konfiguratorer - hurtigt og omkostningseffektivt.

Til den fuldt administrerede serviceplatform kopla

Apps til hurtig hjælp

igusGO-app med revolutionerende AI-produktsøgning

igusGO: Opdag optimeringspotentialet med revolutionerende AI-produktsøgning

Med den revolutionerende app kan du opdage optimeringspotentialet i tusindvis af objekter på blot et par sekunder. Du skal blot tage et billede af applikationen, så viser vores app dig, hvordan du kan optimere den med motion plastics. Du kan nemt forbedre teknologien i dine maskiner og samtidig spare omkostninger. igusGO er gratis tilgængelig på Google Play og i App Store samt i en webversion.
 
Få mere at vide om igusGO
App til lynhurtig identifikation af reservedele

Genkendelse af reservedele: identificer og genbestil reservedele på et øjeblik

Hvert minut tæller, når det handler om at skaffe reservedele. Vores app til genkendelse af reservedele giver dig derfor lynhurtig identifikation og mulighed for enkel genbestilling. Det eneste, du skal gøre, er at fotografere din komponent. Vores AI analyserer dit foto og finder den rigtige reservedel til dig blandt hundredtusindvis af produkter inden for få sekunder, og hvis du ønsker det, sender den dig direkte videre til onlinebutikken.
 
Få mere at vide om genkendelse af reservedele

Opdag nye muligheder på en legende måde med enjoyneering

iguverse - det industrielle metaverse fra igus

iguverse - det industrielle metaverse fra igus

Med iguverse bringer vi salg og teknik ind i den virtuelle virkelighed. Vi tilbyder dig en effektiv og brugervenlig platform til bæredygtig produktudvikling og hurtig prototyping. Ved hjælp af digitale tvillinger kan du udvikle dine maskiner og systemer i den virtuelle verden. Dette er næste generations samarbejdsbaserede ingeniørarbejde. Oplev fordelene og anvendelsesmulighederne ved iguverse nu!
 
Find ud af mere om iguverse
igumania: oplev igus' produkter på en legende måde

igumania: Oplev igus-produkter med spillet om motion plastics

Vores verden af motion plastics fortsætter med at vokse. igumania blev endelig født af ideen om at forklare vores produkter og deres fordele til kunderne på en legende måde.

Det inaktive spil foregår udelukkende på en fiktiv Mars Rover fabrik. Målet er, som nyudnævnt produktionschef, gradvist at opgradere produktionen ved hjælp af motion plastics, at gøre systemet mindre vedligeholdelseskrævende og at reducere nedetiderne.
 
Lær mere om igumania
Augmented reality

Augmented reality: projicering af virtuelle modeller ind i virkeligheden

I fremtiden vil du kunne planlægge og visualisere nye produkter, systemer og maskiner endnu bedre - takket være augmented reality. Med AR kan du projicere en virtuel model af din applikation ind i den virkelige verden og derefter tjekke den for forskellige aspekter: gennemførlighed, produktintegration, placering eller endda dimensioner. Det sikrer maksimal gennemsigtighed og sikkerhed i din planlægning og fremskynder designprocessen.
 
Find ud af mere om augmented reality

Digitale tjenester og løsninger

Katalog over vores digitale tjenester og løsninger


Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h