Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Digital - for medarbejdere og kunder

Vi ser digitalisering som en stor mulighed, men også som en kontinuerlig proces, der foregår både internt i vores teams og på kundesiden. Vi ønsker at udføre banebrydende arbejde inden for vores produkter, vores salgs- og marketingaktiviteter og vores medarbejderes arbejdsliv. Friske impulser, som Metaverset, giver os mulighed for at bryde ny grund og udforske.

Arbejd hos igus – digitalt og dynamisk

Vi er en agil industrivirksomhed. Moderne værktøjer, software og cloudbaserede tjenester er grundlaget for vores succes, fra produktion til salg til marketing og e-handel. I procesanalyse og optimering bruger vi dataanalyse og procesmining. Med udgangspunkt i DevOps konceptet udvikler vi selv store dele af vores softwarelandskab og digitale services, som vores produktrelaterede onlineværktøjer. Scrum og kanban er afprøvede metoder – i hverdagen, men også i det overordnede projektarbejde i de forskellige specialist- og virksomhedsafdelinger. Vores iCollaboration er en virksomhedsplatform baseret på forskellige apps, der gør det muligt for os at dele indhold med alle vores filialer over hele verden, give information og forenkle samarbejdet med blogs, chat, whiteboards, planlæggere og meget mere.    
 

Skærmbillede af et kanban kort hos igus Digitalt kanban board i igus IT
Hjemmekontor

Arbejde hjemmefra

Hjemmekontor er en integreret del af vores arbejdsmiljø. Moderne software og hardware gør det muligt for alle at arbejde nemt og professionelt hjemmefra, og vores arbejdsstyrke er forbundet med Microsoft Teams. Vi ser mobilt arbejde som en nyttig tilføjelse til udvekslingen af ideer på igus campus, og vi har endnu ikke været i stand til at forbinde vores systemer til bare en fælles frokost i vores kantine og køkkenerne hos dem, der arbejder hjemme. Som med mange andre virksomheder var det første fase af Corona pandemien, der fik os til at digitalisere og modernisere vores arbejdsmiljøer hurtigere. For vores bestræbelser på at nå og støtte vores medarbejdere og kunder i denne tid, F.A.Z. Instituttet anerkendte os som en "eksemplarisk virksomhed i krisen" i 2021.  


Digital og eksemplarisk - de nyeste priser


Digitale produkter — Hvad tilbyder vi kunderne?

Vores innovationer på kundeniveau spænder fra digitale værktøjer som online konfiguratorer til nye forretningsmodeller som online platforme til smart plastics – digitalt forbedrede produkter udstyret med sensorer til generering, udveksling og evaluering af data. Disse produkter er en vigtig byggesten til forudseende vedligeholdelsesløsninger. Vi øver os i at "fejle hurtigt" under udviklingen og bruger Build-Measure-Learn til løbende at forbedre vores resultater.

IMPS udstillingshal IMPS: fysisk messe, kan opleves online

IMPS — Oplev morgendagens bevægelse virtuelt

I tider med pandemi og hjemmekontor blev kundekontakter mere upersonlige og digitale. IMPS (igus motion plastics show) er vores måde at præsentere vores produkter for kunden på en måde, der er så tæt og ægte som muligt.

IMPS er en fysisk messe, som alle interesserede kan opdage online, på egen hånd eller ledsaget af en igus ekspert, der er på standen live.

Læs mere om IMPS messen

Online værktøjer – Beregn og konfigurer online

Vi betragter kun noget som et produkt, hvis det kan konfigureres online. Vi arbejder derfor løbende på vores online værktøjer for at gøre motion plastics produkter skræddersyet til vores kunder.

Vores online værktøj til ReBel robotten,, for eksempel, muliggør intuitiv programmering og test af vores Low Cost Automation produkter. Vores tjenester leverer også pålidelige levetidsberegningsdata baseret på vores laboratoriedata og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Til alle online værktøjer
robolink Designer Billedet: Programmeringssoftwaren til ReBel robotten

Du kan prøve alle onlineværktøjer med det samme. Her er et udvalg:


smart plastics – vores produkter er forudseende

Intelligente energikæder, kabler, glide- og drejeringslejer og lineære føringer sætter nye standarder inden for vedligeholdelse og reparation. Disse smart plastics produkter genkender dine vedligeholdelsesbehov, laver prognoser og undgår dermed nedetid for system eller produktion.

Sensorer registrerer komponenttilstand og transmitterer data. Energikæder kan f.eks. overvåges for push/pull-kræfter under drift og vedligeholdes i tide for at forhindre dem i at svigte.

Få mere at vide om smart plastics
smart plastics smart plastics: Takket være sensorer bliver produkterne intelligente.

RBTX RBTX: For udbydere og kunder af robotkomponenter.

RBTX — Online platformen for robotkomponenter

Platformen fører hurtigt brugere og leverandører af low cost robotteknologiske komponenter sammen. Brugerne kan finde portaler, robotarme, endeeffektorer, kameramoduler, styresystemer og meget mere centralt på ét sted - og kan finde individuelle komponenter eller samle hele robotter.

Samtidig kan udbydere af robotkomponenter markedsføre deres produkter til et bredere publikum på en målrettet og bekvem måde på RBTX markedet.

Gå til RBTX online platform

igumania — opdag igus produktverden på en legende måde

Vores verden af bevægelsesplast vokser konstant. igumania blev endelig født af ideen om at forklare vores produkter og deres fordele til kunderne på en legende måde.

Klikspillet spilles udelukkende i en fiktiv rover fabrik. Målet: Ved hjælp af motion plastics skal produktionen gradvist opgraderes, systemet vil være mindre modtageligt for vedligeholdelse, og nedetiderne vil blive reduceret.

Lær mere om igumania
igumania: Klikspillet til den legende udforskning af igus verdenen.


Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h