Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
igus® digital

motion plastics bliver high-tech

Ved starten af 1990'erne, var vi en af de første selskaber i branchen der gjorde CAD filer tilgængelige for kunderne på floppy disks. Vi hat fastholdt pionerånden frem til i dag og løbende udviklet vores digitale side. Her er en fleksibel arbejdsmetode altid tæt forbundet med vores udviklingsprocesser. I dag forsyner vi vores kunder med ikke kun en omfattende og gratis online CAD database, men også med utallige online værktøjer, intelligente produkter for nem vedligeholdelse og en platform for økonomiske robotkomponenter.

Beregn og konfigurer online

Et produkt er kun et produkt for os hvis det kan konfigureres. Derfor arbejder vi kontinuerligt på vores online værktøjer for at gøre motion plastics produkter tilgængelige for vores kunder. robolink designer for artikuletrede robotter er det bedste eksempel på hvordan vi ser fremtiden: Let anvendte værktøjer der tillader online konfiguration og simulation af økonomiske produkter. De tillader individuel konfiguration af vores produkter, leverer driftssikre data for levetidsberegning og hjælper kunderne til at finde den rette løsning.
 

  • Tilgængelig hele døgnet
  • Driftssikre data baseret på testlaboratorium undersøgelser
  • Evaluering og afprøvning nemt og hurtigt
» Gå til online værktøjer

robolink Designer

Konfigurationseksempler på en artikuleret robot i robolink Designer

 

Valg af diverse igus online værktøjer

xiros expert

Til at hjælpe kunden med det hurtige valg af den rette rulle til deres anvendelse har igus nu udviklet en onlineekspert til føringsruller.  Føringsruller indeholder xiros polymer kuglelejer for smøre- og vedligeholdelsesfri drift.

drylin føringsskrue konfigurator

Design din ledeskrue og bearbejdede endestykke nemt uden CAD-programmer, og bestil direkte fra igus. Teknisk tegnings kendskab, teknisk know-how og CAD software er ikke påkrævet.  

Tandhjulskonfigurator

Design dobbelte tandhjul med vores online konfigurator hurtigt og nemt. Efter overførsel af CAD-dataene kan ordren behandles med igus 3D-printservice. En smørefri, højtydende plast, specielt udviklet til tandhjul, sikrer en lang levetid på den konfigurerede specielle del under driften.

readycable produktfinder

Ved hjælp af dette onlineværktøj vælger og bestiller du nemt konfektionerede drevkabler til brug i en energikæde fra igus. Den integrerede levetidsberegner forudser kablets levetid med sikkerhed.  

smart plastics - forudseende vedligeholdelse

Ved hjælp af intelligente energikæder, kabler, glidelejer, drejeringe og lineære føringer, sætter vi nye standarder for vedligeholdelse og reparation.  smart plastics produkterne registrere behovet for vedligeholdelse, opstiller intelligente prognoser og undgår worst case scenarier med udstyrssvigt eller produktionsstop.
 
Det er nemt at forklare princippet for smart plastics: sensorer af mange slags registrerer tilstanden på igus komponenter og kommunikerer deres tilstand til et datapunkt der videregiver dem til et intelligent system.  Herved kan push and pull effekten på f.eks. en e-kæde overvåges under løbende drift og vedligeholdelsesarbejde kan udføres inden der opstår en fejl.

Energiforsyningssystem dataoverførsel  

RBTX - lean robotix

RBTX er den nye platform, som hurtigt og nemt fører brugere og leverandører af økonomiske robotteknologiske komponenter sammen. Brugere kan sammensætte en økonomisk robotteknologisk løsning, som svarer til deres krav og budget. Uanset om du har brug for individuelle komponenter eller ønsker at konfigurere en hel robot. Leverandører af robotteknologiske komponenter kan præsentere deres produkter til flere mennesker på en ny markedsplads.  
 

  • Lineære robotter, robotarme, end-effectors, kameramoduler, styresystemer og meget mere, alt på en enkelt platform.
  • Vælg mellem mange velkendte fabrikater.
  • Find komponenter der er garanteret kompatible.

RBTX logo  

Nyhedsbrev

Skærm, tablet og smartphone med igus nyhedsbrev  

igus GmbH

igus hovedsæde  

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h