Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Digital - for medarbejdere og kunder

Vi ser digitalisering som en stor mulighed, men også som en kontinuerlig proces, der foregår både internt i vores teams og på kundesiden. Vi ønsker at udføre banebrydende arbejde inden for vores produkter, vores salgs- og marketingaktiviteter og vores medarbejderes arbejdsliv. Friske impulser, som Metaverset, giver os mulighed for at bryde ny grund og udforske.

Arbejd hos igus – digitalt og dynamisk

Vi er en agil industrivirksomhed. Moderne værktøjer, software og cloudbaserede tjenester er grundlaget for vores succes, fra produktion til salg til marketing og e-handel. I procesanalyse og optimering bruger vi dataanalyse og procesmining. Med udgangspunkt i DevOps konceptet udvikler vi selv store dele af vores softwarelandskab og digitale services, som vores produktrelaterede onlineværktøjer. Scrum og kanban er afprøvede metoder – i hverdagen, men også i det overordnede projektarbejde i de forskellige specialist- og virksomhedsafdelinger. Vores iCollaboration er en virksomhedsplatform baseret på forskellige apps, der gør det muligt for os at dele indhold med alle vores filialer over hele verden, give information og forenkle samarbejdet med blogs, chat, whiteboards, planlæggere og meget mere.
Skærmbillede af et kanban kort hos igus Digitalt kanban board i igus IT

Hjemmekontor hos igus

Arbejde hjemmefra

Hjemmekontor er en integreret del af vores arbejdsmiljø. Moderne software og hardware gør det muligt for alle at arbejde nemt og professionelt hjemmefra, og vores arbejdsstyrke er forbundet med Microsoft Teams. Vi ser mobilt arbejde som en nyttig tilføjelse til udvekslingen af ideer på igus campus, og vi har endnu ikke været i stand til at forbinde vores systemer til bare en fælles frokost i vores kantine og køkkenerne hos dem, der arbejder hjemme. Som med mange andre virksomheder var det første fase af Corona pandemien, der fik os til at digitalisere og modernisere vores arbejdsmiljøer hurtigere. For vores bestræbelser på at nå og støtte vores medarbejdere og kunder i denne tid, F.A.Z. Institut anerkendte os som en "eksemplarisk virksomhed i krisen" i 2021.  

Digital og eksemplarisk – Anerkendelse for at være en fremadskuende virksomhedDigitale produkter — Hvad tilbyder vi kunderne?

Vores innovationer på kundeniveau spænder fra digitale værktøjer som online konfiguratorer til digitale forretningsmodeller som online platforme til smart plastics – digitalt forbedrede produkter udstyret med sensorer til generering, udveksling og evaluering af data. Disse produkter er en vigtig byggesten til forudseende vedligeholdelsesløsninger. Vi øver os i at "fejle hurtigt" under udviklingen og bruger Build-Measure-Learn til løbende at forbedre vores resultater. Herunder vises nogle eksempler på vores digitale tjenester og løsninger.

Den fysisk-virtuelle messe IMPS Oplev den fysisk-virtuelle messe IMPS online

IMPS — Oplev morgendagens bevægelse virtuelt

I tider med pandemi og hjemmekontor blev kundekontakter mere upersonlige og digitale. Med IMPS (igus motion plastics show) har vi skabt en mulighed for at præsentere vores produkter for kunderne så tæt på og så realistisk som muligt. Alle interesserede kan se den 400 m² store fysisk-virtuelle messestand online. På egen hånd eller på en guidet tur sammen med igus' eksperter live på messestanden.
Få mere at vide om IMPS

Online værktøjer – Beregn og konfigurer online

Vi betragter kun noget som et produkt, hvis det kan konfigureres online. Vi arbejder derfor løbende på vores online værktøjer for at gøre motion plastics produkter skræddersyet til vores kunder.

Vores onlineværktøj til ReBel robotten muliggør f.eks. intuitiv programmering og test af vores Low Cost Automation-produkter. Vores tjenester leverer også pålidelige levetidsberegningsdata baseret på vores laboratoriedata og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.
Til alle online værktøjer
Programmeringssoftware til ReBel robotten Programmeringssoftwaren til ReBel robotten

Her er et udvalg af vores onlineværktøjer, som du kan prøve direkte


smart plastics – vores produkter er forudseende

Intelligente energikæder, kabler, glide- og drejeringslejer og lineære føringer sætter nye standarder inden for vedligeholdelse og reparation. Disse smart plastics produkter genkender dine vedligeholdelsesbehov, laver prognoser og undgår dermed nedetid for system eller produktion.

Sensorer registrerer komponenttilstand og transmitterer data. For eksempel kan energikæder overvåges for push/pull-kræfter under drift og serviceres, før der opstår en fejl.
Få mere at vide om smart plastics
Takket være smart plastics bliver produkter intelligente Takket være smart plastics bliver produkter intelligente

RBTX RBTX: For udbydere og kunder af robotkomponenter.

RBTX — Online platformen for robotkomponenter

Platformen fører hurtigt brugere og leverandører af low cost robotteknologiske komponenter sammen. Brugerne kan finde portaler, robotarme, endeeffektorer, kameramoduler, styresystemer og meget mere centralt på ét sted - og kan finde individuelle komponenter eller samle hele robotter.

Samtidig kan udbydere af robotkomponenter markedsføre deres produkter til et bredere publikum på en målrettet og bekvem måde på RBTX markedet.
Gå til RBTX online platform

Chainge - genanvendelsesplatform for teknisk plast

Med vores Chainge online platform giver vi dig nem adgang til forskellige muligheder for genanvendelse af teknisk og industriel plast. Du kan bruge platformen til at genbruge plastprodukter fra igus og andre producenter, f.eks. energikæder, stangmateriale, tandhjul og glidelejer. Derudover er vores markedsplads for køb af genbrugsmaterialer tilgængelig for dig. Eller du kan blive partner i vores genbrugsnetværk. Med Chainge støtter vi den cirkulære økonomi for en bæredygtig brug af plast!
Til Chainge platformen
Chainge - genanvendelsesplatform for teknisk plast Genbrug gjort nemt takket være Chainge

Tomgangsspillet igumania til legende udforskning af igus verdenen

igumania — opdag igus produktverden på en legende måde

Vores verden af bevægelsesplast fortsætter med at vokse. igumania blev endelig født af ideen om at forklare vores produkter og deres fordele til kunderne på en legende måde.

Det inaktive spil foregår udelukkende på en fiktiv Mars Rover fabrik. Målet er, som nyudnævnt produktionschef, gradvist at opgradere produktionen ved hjælp af motion plastics, at gøre systemet mindre vedligeholdelseskrævende og at reducere nedetiderne.
Lær mere om igumania

iguverse - det industrielle metaverse fra igus

Med iguverse bringer vi salg og teknik ind i den virtuelle virkelighed. Vi tilbyder dig en effektiv og brugervenlig platform til bæredygtig produktudvikling og hurtig prototyping. Ved hjælp af digitale tvillinger kan du udvikle dine maskiner og systemer i den virtuelle verden. Dette er næste generations samarbejdsbaserede ingeniørarbejde. Oplev fordelene og anvendelsesmulighederne ved iguverse nu!
Find ud af mere om iguverse
Samarbejde om løsninger til køretøjer i iguverse Samarbejde om løsninger til køretøjer i iguverse

Digitale tjenester og løsninger

Katalog over vores digitale tjenester og løsninger


Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h