Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)
igus udstilling på stedet

Roadshow / Intern messe

Uanset om det er i en pop-up trailer eller en XXL lastbil: Vi besøger dig med vores mobile messestand. Vi vil vise dig vores seneste produkter og sammen vil vi udforme den bedste løsning for din applikation - udendørs i den friske luft og i henhold til de aktuelle hygiejneregler.

At besøge igus interne messe er en meget ligetil sag: Du skal blot aftale den ønskede dato med os, så tager vi afsted med de produkter, der er skræddersyet specifikt til din virksomhed. Messestanden opsættes udendørs hos dig, inden for en time.
Lav en aftale i dag

igus messestand 2021

IMPS - igus motion plastics show

En fysisk-virtuel messestand på 400 m², som du kan besøge, når du vil. Naviger blot til det ønskede område via kortet og lær de nye produkter at kende med et museklik. Du kan finde detaljerede oplysninger om hver innovation vedrørende:
 
Tech up 
Tech up
Cost down
Cost down
Garanteret  
Bevis fra igus® testlaboratoriet
Bæredygtighed 
Bæredygtighed
 
Du kan gå på opdagelse i messestanden på egen hånd eller sammen med en af vores eksperter:
 
Bestil en guidet rundvisning

igus hjørnet

Vil du og dine kolleger altid have den nyeste motion plastic at prøve på stedet? Så skal du blot bestille igus hjørnet til din virksomhed. En salgskollega bringer displayenheden til dig og, hvis det ønskes, sætter den op og udstyrer rummene med de produkter, du ønsker. Som en permanent udstilling eller blot i en begrænset periode. Vi vil også samle displayet op igen eller udstyre det med nye prøver, når det er nødvendigt.
Få mere at vide nu og bestil

Individuel prøve

Har du brug for meget specielle prøver for et projekt eller for din afdeling? Så bestiller du bare din individuelle prøvekasse.
 
Vi vi aftale med dig hvilken applikation du skal bruge prøver for og sende dem til dig. Når du har modtaget prøverne vil vi med glæde forklare de tekniske detaljer og besvare dine spørgsmål ved et online møde.  
Bestil individuel prøvekasse

Digital konsultation

Via smartphone, desktop deling eller chat - virtuelle besøg er nemme for hjælp ved montering, tegninger, rundvisninger på maskinen, interaktive præsentationer for udviklere, købere og alle andre involverede.
 
Oplys os din lokale kontaktperson for at komme hurtigt i gang. Sammen kan I etablere en virtuel forbindelse:
Kontakt os nu