Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

igus på farten

Roadshow og in-house udstilling


Uanset om det er i en XXL-lastbil med trailer eller i en pop-up-trailer: Vi kommer gerne til dig med vores mobile messe på stedet. Vi vil vise dig vores nyeste produkter og sammen finde den bedste løsning til din applikation. Det er meget nemt at booke et igus roadshow: Aftal din foretrukne dato med os, og så tager vi af sted med produkter, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi sætter messen op på stedet på dit udendørs område inden for en time.
igus roadshow med XXL-lastbil og trailer eller med pop-up-trailer igus roadshow med XXL-lastbil og trailer eller med pop-up-trailer
Den nye XXL-lastbil til igus' roadshow

Globale messer


Oplev igus og vores motion plastics live på en af de mange messer, hvor vi er repræsenteret nationalt og internationalt. Besøg os for eksempel på Hannover Messe i Tyskland eller på andre messer i Frankrig, Japan, Norge, Singapore eller USA. Her kan du prøve vores produkter og opdage vores innovative løsninger. Vores eksperter vil med glæde forklare vores forskellige produkter og besvare de spørgsmål, du måtte have.
 
Her kan du finde en oversigt over messerne

igus motion plastics show - IMPS


Du kan besøge vores 400 m² store fysisk-virtuelle messestand, når du vil. Brug blot kortet til at navigere til det ønskede område, og gør dig fortrolig med vores nye produkter med et klik med musen:

Udforsk standen på egen hånd nu.

Alternativt kan du også besøge den fysisk-virtuelle stand sammen med en igus-ekspert og tage på en guidet tur:
 
Book en guidet tur på IMPS

Digital konsultation


Du kan modtage digital rådgivning via smartphone, desktopdeling eller chat. Det gør virtuelle besøg for monteringshjælpemidler, tegninger, maskininspektioner og interaktive præsentationer for designere, indkøbere og alle andre involverede meget lette. Kontakt os, så etablerer vi en virtuel forbindelse sammen.
 
Kontakt os for en digital konsultation

igus produkter

Vores produkter

Vi har høje standarder for vores produkter: Forbedre det, der bevæger sig! Vores motion plastics giver dig mange fordele.

igus produktprøver

Produktprøver

Fordyb dig i en verden af motion plastics, og oplev vores produkter og innovationer helt tæt på. Oplev vores mange produktprøver nu.

igus nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Med vores nyheder om motion plastics vil du altid være opdateret. Gå ikke glip af nyheder om igus og vores produkter.