Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Selskabskultur - hvad vi står for


Vi er alle på fornavn – og har været det siden 1990

"På min første dag på igus fandt jeg den måde, tingene blev gjort på, noget usædvanlig. I stedet for lukkede kontordøre er der kun åbne rum, organiseret med gule pyloner. Alle kan tale sammen. Vi samarbejder alle på en familiær måde. Og den administrerende direktør er midt i det hele. Dette sikrer hurtige og nemme beslutningskanaler. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende før, men jeg var straks begejstret for det."

Kristiina Arnold, kravingeniør digital
Kristiina Arnold, Content Manager

igus solar systemet

Da store virksomheder opstod med starten af den industrielle revolution, var deres organisation baseret på militæret. Vores organisationsmodel ser anderledes ud. I igus solsystem, som vi har levet i siden 90'erne, er kunden i centrum for vores arbejde. Ligesom solen giver kunden os lys og energi. Lys i form af ideer. Energi i form af penge. igus holdene organiserer sig omkring kunden, nogle gange spontant, for hurtigt at få nye ideer og ønsker op af jorden. Ledelsen ser sig selv som en satellit, der opfanger og videregiver signaler i og uden for systemet, fra medarbejdere, kunder, leverandører og politik.

Som virksomhed er det vores opgave at give vores kolleger de midler og den atmosfære, de nyder at arbejde i. "Væk med cheferne. Kunden kommer først. Alle er ledere." Vi arbejder på at sikre, at alle hos igus kan opnå det bedste for vores kunder, selv uden chefer.

igus drivere

Hvad vi har brug for som orientering for vores arbejde hos igus kan rummes på en side. Forklaret på 2:30 minutter i videoen

Lederskab

Lige så universelle som grundfarverne: Opbyg enhver form for organisation med 3 principper. Forklaret på 3:15 min i videoen


igus kolleger

At bevæge sig sammen – arbejde hos igus

Vores innovative styrke og hurtige implementering af ideer er grundlaget for vores succes. Og det gøres bedst i flade hierarkier. Med åben kommunikation på alle niveauer på åbne arbejdspladser. Alle kan henvende sig til enhver og udtrykke kritik ærligt, bør udvikle sig frit og tage ansvar. Det opmuntrer til nye ideer og hjælper os til selv at være i konstant bevægelse. Vores mangfoldighed bevæger os også: Ved hovedindgangen til igus Köln har vi trykt vores solsystemrelief med flag fra de 80 fødelande, som vores kolleger kommer fra her. Hver dag ser vi, at mangfoldighed gør os bedre.

Hjemmekontor

igus digital: arbejde hjemmefra

Hjemmekontoret er en integreret del af os. Chats og videokonferencer via MS Teams, kreativt arbejde på whiteboards, adgang til vores servere og data hjemmefra eller centrale datakilder som vores intranet er med til at gøre hjemmearbejde så bekvemt og effektivt som muligt. Vi ser fjernarbejde som en mulighed og en nyttig tilføjelse til udvekslingen på igus campus.

Oplæringsfabrik

igus oplæringsfabrik

Oplæringsfabrikken hjælper os med at placere de rigtige mennesker med de rigtige kvalifikationer på det rigtige sted i vores produktionsproces. Det gør det så hurtigt og smidigt som muligt, fra det allerførste prøvearbejde til træning til individuel udvikling og forfremmelse. For at opnå dette har vi organiseret alle instrumenterne – velkomstdag, oplæringsenheder, prøver osv. – under oplæringsfabrikkens paraply.

igus Academy program

igus Academy

Yderligere faglig og personlig træning, livslang læring: Vi tilbyder vores medarbejdere denne mulighed med vores igus Academy. Sprogkurser, adfærds- og salgstræning, lean management, design- og marketingværktøjer, IHK kurser med certifikat, lederuddannelse og meget andet indhold er en del af programmet. Dette udvides hele tiden til at omfatte nye emner, som vores kolleger har brug for eller gerne vil se.

igus kidz

igus kidz

At se mere af verden fra en ung alder, lære andre mennesker og kulturer at kende i hverdagen: I vores KIDZ program kan vores medarbejderes børn gennemføre et praktikophold, der varer op til 6 uger i et af vores verdensomspændende datterselskaber. Uanset om det er fra Tyskland til verden eller fra et andet land til vores hovedkvarter i Köln.

reguse

Lærlingeuddannelse med egen opstart

Er du færdig med skolen og hvad så? Hvis du vil opleve at arbejde hos igus, kan du gøre det i et praktikophold. Eller start direkte i et af vores lærlingefag eller dobbelte studieforløb.
Med opstarteren reguse , der blev grundlagt i 2021, har vores lærlinge mulighed for at drive deres egne virksomheder. Ideen: Teknologi, der skal kasseres, forarbejdes og sælges til igus medarbejdere til rimelige priser. Ikke alene kan det reducere elektronisk affald. Overskuddet doneres til bæredygtige projekter.

Sommerfest

Fejre sammen - gerne i det virkelige liv, men også digitalt

Som en virksomhed fra Rhinlandet kan vi godt lide at fejre – helst fælles succeser: til sommerfesten udenfor med alle vores kolleger og deres familier, nyder livebegivenheder med mad og godt vejr. I slutningen af året giver vores igus bal anledning til dans og hyggelige sammenkomster i fint aftentøj. Corona pandemien tvang os til at blive mere kreative og mødes digitalt, hvis situationen krævede det. Kort før jul så vi alle en musical fra Rhinlandet sammen derhjemme via live stream, med en god vin og lækker chokolade, sendt som en pakke til alle medarbejdere på forhånd. Vi tænker altid på måder at fejre sammen på.