Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Selskabskultur - hvad vi står for


Vi samarbejder alle på en familiær måde

"På min første dag på igus virkede den måde, tingene blev gjort på, noget usædvanlig. I stedet for lukkede kontordøre er der kun åbne rum, understøttet af gule pyloner. Alle kan tale sammen. Vi samarbejder alle på en familiær måde. Og direktøren sidder midt i det hele. Dette sikrer en nem og hurtig beslutningsproces. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende før, men jeg var straks begejstret for det.

Kristiina Arnold, Content Manager

Kristiina Arnold, Content Manager

Tegning af igus solar system

igus solar systemet

Da store virksomheder opstod med starten af den industrielle revolution, var deres organisation baseret på militæret. Vores organisationsmodel ser anderledes ud. I igus solsystem, som vi har levet i siden 90'erne, er kunden i centrum for vores arbejde. Ligesom solen giver kunden os lys og energi. Lys i form af ideer. Energi i form af penge. igus holdene organiserer sig omkring kunden, nogle gange spontant, for hurtigt at få nye ideer og ønsker op af jorden. Ledelsen ser sig selv som en satellit, der opfanger og videregiver signaler i og uden for systemet, fra medarbejdere, kunder, leverandører og politik.

Som virksomhed er det vores opgave at give vores kolleger de midler og den atmosfære, de nyder at arbejde i. "Væk med cheferne. Kunden kommer først. Alle er ledere." Vi arbejder på at sikre, at alle hos igus kan opnå det bedste for vores kunder, selv uden chefer.

igus drivere

Hvad vi har brug for som orientering for vores arbejde hos igus kan rummes på en side. Forklaret på 2:30 minutter i videoen

Lederskab

Lige så universelle som grundfarverne: Opbyg enhver form for organisation med 3 principper. Forklaret på 3:15 min i videoen


 

 

igus kolleger

At bevæge sig sammen – arbejde hos igus

Vores innovative styrke og hurtige implementering af ideer er grundlaget for vores succes. Og det gøres bedst i flade hierarkier. Med åben kommunikation på alle niveauer på åbne arbejdspladser. Alle kan henvende sig til enhver og udtrykke kritik ærligt, bør udvikle sig frit og tage ansvar. Dette tilskynder til nye ideer og hjælper os med selv at forblive i konstant bevægelse. Vores mangfoldighed bevæger os også: Ved hovedindgangen til igus Köln trykte vi vores solsystem relief med flag fra de 80 fødelande, vores kolleger kommer fra. Hver dag ser vi, at mangfoldighed gør os bedre.


Hjemmekontor

igus digital: arbejde hjemmefra

Hjemmekontoret er en integreret del af os. Chats og videokonferencer via MS Teams, kreativt arbejde på whiteboards, adgang til vores servere og data hjemmefra eller centrale datakilder som vores intranet er med til at gøre hjemmearbejde så bekvemt og effektivt som muligt. Vi ser fjernarbejde som en mulighed og en nyttig tilføjelse til udvekslingen på igus campus.


Oplæringsfabrik

igus oplæringsfabrik

Oplæringsfabrikken hjælper os med at placere de rigtige mennesker med de rette kvalifikationer på det rigtige sted i vores produktion. Og det så hurtigt og smidigt som muligt, fra det allerførste forsøgsarbejde, over fortrolighed til individuel udvikling og forfremmelse. For at opnå dette har vi organiseret alle instrumenter som velkomstdag, oplæringsenheder, tests osv. under oplæringsfabrikkens paraply.


igus Academy program

igus Academy

Yderligere faglig og personlig træning, livslang læring: Vi tilbyder vores medarbejdere denne mulighed med vores igus Academy. Sprogkurser, adfærds- og salgstræning, lean management, design- og marketingværktøjer, IHK kurser med certifikat, lederuddannelse og meget andet indhold er en del af programmet. Dette udvides hele tiden til at omfatte nye emner, som vores kolleger har brug for eller gerne vil se.


igus kidz

igus kidz

At se mere af verden fra en ung alder, lære andre mennesker og kulturer at kende i hverdagen: I vores KIDZ program kan vores medarbejderes børn gennemføre et praktikophold, der varer op til 6 uger i et af vores verdensomspændende datterselskaber. Uanset om det er fra Tyskland til verden eller fra et andet land til vores hovedkvarter i Köln.


reguse

Lærlingeuddannelse med egen opstart

Er du færdig med skolen og hvad så? Hvis du vil opleve at arbejde hos igus, kan du gøre det i et praktikophold. Eller start direkte i et af vores lærlingefag eller dobbelte studieforløb.
Med opstarteren reguse , der blev grundlagt i 2021, har vores lærlinge mulighed for at drive deres egne virksomheder. Ideen: Teknologi, der skal kasseres, forarbejdes og sælges til igus medarbejdere til rimelige priser. Ikke alene kan det reducere elektronisk affald. Overskuddet doneres til bæredygtige projekter.

Sommerfest

Fejre sammen

Som Rhinland virksomhed fejrer vi gerne – specielt fælles succeser: til sommerfesten udenfor med alle kolleger og deres familier og til igus bal sidst på året i fint aftentøj.


Karriere – at bevæge sig sammen

Uanset om det er generalist, specialist, professionel eller karriereskifter: Vi er altid på udkig efter lidenskabelige mennesker, der kan opnå endnu mere bevægelse sammen med os.
Få mere at vide om os, tag et kig på vores jobportal og lær os at kende personligt. Vi glæder os til at høre fra dig og høre dine ideer.

Vores aktuelle ledige stillinger


The terms "igus", "Apiro", "CFRIP", "chainflex", "conprotect", "CTD", "drygear", "drylin", "dryspin", "dry-tech", "easy chain", "e-chain", "e-chain systems", "e-loop", "e-ketten", "e-kettensysteme", "e-spool", "e-skin", "flizz", "ibow", "igear", "iglidur", "igubal", "kineKIT", "manus", "motion plastics", "pikchain", "plastics for longer life", "print2mold", "readycable", "readychain", "ReBeL", "robolink", "speedigus", "tribofilament", "triflex", "xirodur" and "xiros" are legally protected trademarks of the igus® GmbH/Cologne in the Federal Republic of Germany, and, where applicable, in some foreign countries. igus® GmbH points out that it does not sell any products of the companies Allen Bradley, B&R, Baumüller, Beckhoff, Lahr, Control Techniques, Danaher Motion, ELAU, FAGOR, FANUC, Festo, Heidenhain, Jetter, Lenze, LinMot, LTi DRiVES, Mitsubishi, NUM, Parker, Bosh Rexroth, SEW, Siemens, Stöber and all other drive manufacturers mentioned on this website. The products offered by igus® are those of igus® GmbH.