Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Rene, støjsvage og omkostningseffektive løsninger til printerindustrien på 24 timer.

Termen "printerteknologi" refererer til adskillige metoder til kopiering af originaler og skabeloner. På samme måde refererer igus® motion plastics® til adskillige tribologisk optimerede plastprodukter, der hjælper dig med at reducere prisen på dit udstyr og øge driftslevetiden. Og det er uanset om, det er fordi, der ikke er nogen smøring og vedligeholdelse, eller fordi kablerne er driftssikre og har den bedste kabelføring. Fra vores udvalg af 100.000 modulære produkter tilbyder vi altid den rigtige løsning, uanset hvad kravene er. Energiføringer med ekstremt lav vibration til meget høj acceleration, slidbestandige og i bekræftet overensstemmelse med IPA DIN EN ISO klasse 1, super støjsvage fra 32 dB(A), meget høje datahastigheder CAT7, 600 MHz og en kabeldriftsgaranti på 36 måneder.

Nogle fordele ved igus® motion plastics®-produkter til printerindustrien:

Smøre- og vedligeholdelsesfri

Ufølsomme over for printersnavs og papirstøv

vibrationsdæmpende

Støjsvage (32 dB(A))

korrosionsbestandige

Også egnede til høje belastninger og hastigheder

Levering: fra lager

Funktionaliteten og egnetheden ved alle igus®-systemer kan beregnes

Ekstremt høje datahastigheder

36-måneders kabelgaranti*

igus®-løsninger til printerindustrien

Høj disponibilitet ... støjsvage ... lav vibration ...
... egnet til renrum ... meget høj acceleration
Smøre- og vedligeholdelsesfri ... installér, og glem alt om bekymringer ...
... ufølsom over for snavs

Produkter til printerindustrien

E6.1  
System E6.1

Efter 10 vellykkede år som renrums- og "stillekæde" er den nye generation på vej. Udover den afprøvede og testede brug af E6'eren tilbyder den nye "System E6.1"-generation yderligere fordele, som forenkler driften betydeligt.

Kabler  
chainflex®-kabler

Meget fleksible med 36-måneders garanti eller 10 millioner dobbeltslag til høje hastigheder og accelerationer samt udfordrende omgivende betingelser. Med standarder og retningslinjer såsom NFPA 79, UL, CSA, VDE, Interbus og Profibus.

Lineærsystem  
drylin®-lineærsystemer

Alle drylin®-lineærføringer er designet til tør drift og er blevet testet under disse forhold. Der blev ikke brugt olie eller fedt som ekstra smøremiddel.

iglidur  
iglidur® G: allrounderen

Smørefri og reduceret vedligeholdelsesarbejde; reducerede omkostninger og øget driftslevetid. Alt fra lager med meget hurtig levering.

xiros  
xiros®-kuglelejer i polymer

xiros®-kuglelejer i polymer revolutionerer markedet for kuglelejer. Som et resultat af vedligeholdelsesfri tør drift ved hjælp af xirodur højtydende polymerer kan mange anvendelsesproblemer løses effektivt og vellykket.

igubal  
igubal® vedligeholdelsesfri sfæriske lejer

igubal®-serien giver udviklere et komplet system af lejeelementer: svingslæder, gaffelhoveder, flangelejer, drejelejer og støttelejer.

Flere oplysninger:

Derfor skal du vælge igus® motion plastics®

Støjsvag

Støjsvag drift

Lav vibration og vibrationsdæmpende

støjtest  

I mange industrier tilskrives maskiners lydtryksniveau stadig større betydning. De enkelte maskinelementer, herunder energikæder eller lineærteknologi, vælges også ud fra disse kriterier .
 

drylin  

drylin®-lineærteknologien er også kendetegnet ved meget lav driftsstøj. Støjsvag drift er et resultat af forskellen mellem at rulle og glide. Der er ingen mekanisk oprulning af en hårdt glidende partner og ingen kuglesammenstød, der forårsager høje lyde.
 

Renrum  

Kædens særlige struktur og den korte ledlængde er årsagen til de ekstremt støjsvage og lavvibrerende kendetegn ved E6 e-kædeproduktlinjen under drift. Det har vi fået dokumenteret i en undersøgelse udført af laboratoriet for værktøjsmaskiner og produktionsteknik (WZL) på RWTH Aachen Universitet.

Ufølsom over for snavs

Smørefri/tør drift

Renrum

Ufølsom over for snavs  

Kan også anvendes i meget snavsede og støvede omgivelser. Partikler fjernes fra kontaktoverfladen på grund af selve bevægelsen. Tætninger er ikke nødvendige takket været tør drift. Støv og snavs kan ikke klæbe til fedt eller olie.

drylin  

drylin®-lineærlejesystemer er designet til tør kørsel. Dermed er dine anvendelser beskyttet mod tilsmudsning af fedt eller olie. Produkter kan endda bruges i meget snavsede miljøer med en masse papirstøv.
 

Renrum  

igus® har været banebrydende inden for energiføringsteknologi i renrum i over 15 år. igus® leverer en lang række IPA-testede e-kæder, som er lette at montere, og som muliggør energitilførsel i renrum til specifikke maskintyper.
 

Print er lige så godt som sprøjtestøbning

3D-printservice  

Industry 4.0 – forebyggende vedligeholdelse

Industry 4.0  

robolink® til konstruktion af robotter til lav pris

robolink  

Anvendelseseksempler til printerindustrien

Textile printing machine

E4.1 application with 450 strokes per hour.

Textile printing machine    

Screen printing machine

Here a drylin® T linear guide is used in a high-performance screen printing machine.

Screen printing machine    

Special machine construction

Energy supply systems demonstrate their reliability even in particularly aggressive environmental conditions in special-purpose machinery construction.

Special machine construction    

Lifter system for printing machine

Arguments for noise minimization and reduction of maintenance rate were decisive here.

Lifter system for printing machine    
Find flere anvendelseseksempler

Leder du efter anvendelseseksempler, som er afprøvet i praksis inden for en bestemt branche? Her kan du gennemse allerede implementerede anvendelser og sortere dem i henhold til dine specifikationer.

Branche:
Anvendelse / Præsentation af problem:
Produktområde:


Testet og klassificeret

Testresultater

testresultat  

Fraunhofer Institute IPA har testet adskillige igus®-energikæder i henhold til DIN EN ISO 14644-1. Således er findes der nu nøjagtige fortegnelser over mulighederne for renrumsanvendelse af næsten alle de populære igus® e-kædesystemer.

igus®-testlaboratorium

Testlaboratorium  

igus® driver det største testlaboratorium i branchen med testopsætninger til energikæder, yderst fleksible kabler, plastlejer og glidelejer, kuglelejer og lineærlejer, ledeskruedrev, stangmateriale, stempelringe osv.

Lavere fabrikationsomkostninger online

Onlineværktøjer  

Brug et af vores mange onlineværktøjer til at konfigurere dit produkt efter behov. Reducer fabrikationsomkostningerne med onlineværktøjer og mange andre nyttige onlinetjenester.
 

* 36 måneder eller op til 10 millioner dobbeltslag (5 millioner for kabler i chainflex® M-familien), alt efter hvad der kommer først.

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h