Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

CNC tolerancekontrol

Du får direkte feedback på, om dine drejede og fræsede dele kan fremstilles i henhold til kravene på din tekniske tegning, eller om der er noget, der skal justeres.

Det er nemt:

1. Upload teknisk tegning (.pdf, .jpg eller .png).
2. Modtag analyseresultater og forslag til rettelser
3. Download blot den korrigerede tegning og/eller anmod om support fra vores team


 
Kontroller tegning
Toleranceværktøj

igus® produktionsstandarder

Plastkompatibel tolerancesætning af CNC komponenter

Plast har sin egen karakteristiske adfærd, som man skal tage højde for under bearbejdningen. Vores produktionsstandarder sikrer, at dine drejede og fræsede dele behandles på en måde, der er egnet til plast.

Vi anbefaler, at du overholder følgende standarder (se diagrammet til højre), så dine komponenter kan fremstilles så hurtigt som muligt.


Generelle tolerancer og specialtolerancer (længder)

Plastkompatibel tolerancesætning af CNC komponenter

For længder anbefales de generelle tolerancer i henhold til ISO 2768 (grad "medium"), som vist i tabellen til venstre. 

Afvigende, strammere tolerancer er mulige op til et bestemt ISO toleranceniveau. De mindst mulige og anbefalede tolerancer kan ses i tabellen til højre. (Selvom endnu strammere tolerancer ville være mulige på maskinsiden, ville de ikke være mulige at opretholde med plastkomponenter over tid og ville derfor ikke give mening fra et teknisk synspunkt).


Designguide

Vores gratis whitepaper hjælper dig med de vigtigste principper for design af dine CNC komponenter. Vi giver dig 12 nyttige tips til dine drejede og fræsede dele - så du kan opnå et design, der er optimeret til økonomi og produktion.
 
Download nu

Få dine drejede og fræsede dele i tre trin

Online CNC service

Vil du gerne have drejede og fræsede dele fremstillet af iglidur® stangmateriale hurtigt og nemt og beregne prisen for dem med det samme online? Så brug vores online CNC service nu.

 
Beregn prisen nu
Online CNC service

Hvornår og hvorfor CNC bearbejdning kan betale sig for dine komponenter​

Stangmateriale

Stort udvalg af materialer og materialekvaliteter:

Det store udvalg af materialer i vores iglidur® stangmateriale garanterer optimale, tribologiske komponentspecifikationer til enhver anvendelse.
Behandling

Høj overfladefinish:

På grund af den anvendte metode giver CNC bearbejdning gode overflader - iglidur®-komponenter har normalt heller ikke brug for nogen særlig efterbearbejdning af glidefladerne.
Tolerancer

Præcise komponentdimensioner med snævre tolerancer:

Du får dimensionsnøjagtige komponenter med tæt tolerancesatte dimensioner og pasninger. Smalle toleranceområder (op til toleranceklasse 9 iht. DIN ISO 286) er normalt gennemførlige. Tolerancebredder på 0,05 mm er derfor ikke noget problem.

Specialdele

Økonomisk effektivt i tilfælde af små eller mellemstore mængder

Ved mængder på to til fire cifre er CNC bearbejdning ofte den mest økonomisk effektive metode, især til dele i store mængder med en enkel geometri.