Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Intelligent drevteknologi og drevsystemer fra igus®

drylin drevteknologi leverer smørefri lineære akser, der drives af enten et trapezformet gevind, stigningsgevind eller en tandrem. Fra letvægtsenheder i solid polymerer, til solide løsninger i rustfri stål; igus tilbyder brugerne en bred vifte af egnede løsninger til deres individuelle anvendelse. I alle systemer kan slaglængden vælges frit, og det valgfri drev fås med håndhjul eller motor. motion plastic specialisten igus optimerer lineær automatisering på det højeste niveau med drevsystemer. drevsystemer består af vedligeholdelsesfri komponenter og er økonomiske.

De er kendetegnet ved deres lange levetid, præcision og høje driftssikkerhed. Leder du efter et højhastigheds lineært drevsystem, en z-akse for gantrydesign eller et smørefrit og effektivt alternativ til dit drevsystem? Vi besvarer gerne dine spørgsmål med et bredt udvalg af specialdrevsløsninger. drylin drevteknologi er også smudsresistent, har lav vægt, og er lydsvagt og egnet til de fleste anvendelser og brancher i hele verden.

Lineær drevteknologi

igus lineærakser med drev i oversigt  
Føringsskrue, tandrem og tandstangsakser

 • Fordele og ulemper for de forskellige drev
 • Systemstrukturer for igus lineærakser med drev
 • Løsninger fremstillet af polymerer og rustfrit stål


Lineærakser med drev i oversigt

Multiaksesystemer

Multiakse lineære robotter  
XY-borde, gantries og lineære robotter

 • Kablede og klar til brug
 • Individuelt konfigurerbare med modulopbygning
 • Manuel eller elektrisk


Positioneringssystemer og lineære robotter

drylin econ startserie

Økonomiske lineærføringer med drylin econ drive  
Effektive og installationsklare

 • Økonomiske grundet produktion med sprøjtestøbning og Klareloxal
 • Et alternativ til egne løsninger
 • Garanteret hurtig installation


Mere om drylin econ drevteknologi

Definition af drevteknologi

Udtrykket drevteknologi refererer generelt til princippet om tekniske systemer for generering af bevægelse ved energioverførsel. Uanset det faktum, at drevteknologi er baseret på ordet "drev", er udtrykket ikke relateret til nogen type af drev kendt som en drivlinje. Der er snarere tale om en levering af energi til maskiner der skal drives og styring eller kredsløb for deres drevkomponenter.

Til et kablet drevsystem i nogle få trin

Efter indtastning af dine behov, leverer online konfigurator for drevteknologi dig et passendedrevteknologisystem. Herudover vil du have mulighed for at anmode om information eller bestille både motorer og andet udstyr som motorstyringssystem.
 

 • Hurtig og nem konfiguration
 • Ekstraudstyr
 • Detaljeret reservedelsliste
 • Hurtig levering


Konfigurer drevteknologisystemer nu

drylin konfigurator til drevteknologi  

Smartere og hurtigere skift af foring

Med den innovative WJ200UMA lejebuk fra drylin W sortimentet, er det muligt at udskifte foringen endnu nemmere uden kompliceret demontering af dit lineære system. Det medfølgende værktøj tillader udskiftning af foring på sekunder. Dette sparer værdifuld tid og omkostninger!
 

 • Direkte og intelligent vedligeholdelse på skinnen
 • Slidstærkt skydeelement fremstillet af iglidur J200


Køb lejebuk WJ200UMA

Skift foringer hurtigt og nemt  

Elektriske drevsystemer: Elektriske motorer fra igus

Uanset om det er DC, føringsskrue stepmotorer eller EC/BLDC motorer: Med det store udvalg af i motorshoppen, tilbyder igus en mulighed for at udstyre lineæraksesystemer med den passende motorløsning. Komplette håndteringssystemer kan konfigureres i kombination med drylin lineære akser, der kan bestilles fuldt installations- og tilslutningsklare. Med de kraftige motorer løser du et stort udvalg af problemer i elektrisk drevteknologi.


Elektriske motorer drylin E

Shop for elektriske motorer  

Udvalgte kundeanvendelser med igus drevteknologi

Afprøvningsanordning klar til serieproduktion takket være igus

Med dette drevsystem er det muligt at teste svejsesømme for deres kvalitet. I igus drevteknologi, benyttes som standard en drylin SHT lineærenhed, der tillader justering af en bøjnings krumning. Det er derfor muligt at opnå bøjninger med en maksimal kraft på op til 5.000 N. "Munsch Kunststoff-Schweißtechnik GmbH" benytter en komplet løsning med elektrisk drev i form af en gearmotor.


Bend testing device

Elektrisk drevteknologi i et automatiseret positioneringssystem

I denne anvendelse, benytter 2D og 3D kameraer ZLW drylin tandremsakser til automatisk registrering af tomme enheder. De fuldautomatiske ordreplukkemaskiner anvendes i apoteker samt i industri og handel. igus blev valgt som partner på grund af den ekstremt høje bevægelseshastighed, det lave støjniveau, den lydsvage drift af komponenter og den hurtige service med den bedste viden.


drylin drevteknologi i en ordreplukningsstation

Automatisk cocktailblandingsmaskine

Den såkaldte "Cocktail Avenue" betragtes som en innovation i restaurantbranchen og leverer automatisering i baren med blandede cocktails. Når det kommer til teknologi, sikrer igus en stabil drift af strukturer med sit store produktsortiment. En drylin tandremsakse af ZLW typen arbejder helt vibrationsfrit uden ekstern smøring og er ufølsom for fastsiddende snavs. Den elektriske motor er installeret med motorflange og kobling på ZLW aksen. Herudover er det tidsløse design på lineærmodulet imponerende.


Automated cocktail mixing device

Yderligere anvendelser for igus lineærakser med drev

Her finder du yderligere succesfulde eksempler på vores kunders brug af drylin drevteknologi.

Drevteknologi: Oversigt over anvendelser

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h