Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Vis os dit energiføringsproblem og vi vil løse det!


"Vis mig den plastkomponent, der skaber dig flest problemer. Og jeg vil give dig en løsning!" Det er ideen der motiverede vores grundlægger, Günter Blase, til at starte igus GmbH i 1964. Vi fastholdt ideen i 20 år indtil vi udvidede den til "Vi gør det mest besværlige energiforsyningssystem enkelt for vores kunder."
Vi kiggede eksempelvis på applikationer vi ikke tidligere kunne tilbyde noget til med de løsninger vi havde i kataloget, udførte individuel projektplanlægning, testede dem, og skabte løbende standarder for fremdrift. Det betyder, at vi i dag kan levere mange modulære produkter omgående, eller blot tilpasse dem til din applikation.

Komplette standardiserede systemer

For lineære vandringer på 1.200 meter eller mere og roterende eller vertikale bevægelser, tilbyder vi et antal standardiserede moduler vi hurtigt kan tilpasse til din applikation.
Få mere at vide

Kundespecifikke løsninger

Konvertering eller ny installation: vores modulære system byder på individuelle løsninger ─ selv for nye udfordringer der involverer ekstremt svære applikationer.
Få mere at vide

Service og garanti

Vi vil assistere dig fra det initiale design og konfiguration til levering og installation og lokal vedligeholdelse af energiforsyningssystemet. Med systemgaranti.
Mere om vores servicepakker

Vores kundeprojekter

Vores energikæder er anvendt gennem mange år med succes i stålvalser, spildevandsanlæg, havnekraner, materialehåndtering og mange andre brancher.
Gennemse projekter

En oversigt over vores projekthistorik


Fra en køresimulator i 1992 til en rekord i energikædevandring i et tjekkisk kraftværk i 2007 til højhastigheds RBR i en multispindel drejebænk i 2020:
Se vores højdepunkter i projektering

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h