Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Gør teleskopiske forlængere og hældende akser vedligeholdelsesfri, og gør dem endnu mere driftssikre

Når alt går op ad bakke, men pålidelighed betyder alt, er individuelle, modulære og pladsbesparende løsninger fra igus® svaret på dine bønner. e-chains® med lav slitage og lav vedligeholdelse og yderst fleksible chainflex®-kabler sikrer sikre og pålidelige energiforsyninger til krævende hældende anvendelser.
 
Forkert eller utilstrækkelig smøring af hårdt arbejdende lejepunkter med glideplader af metal eller en konventionel plasttype kan hurtigt sætte en maskine ud af kraft. Dette er ikke tilfældet med højtydende iglidur®-plast. Den gør yderligere smøring og vedligeholdelse af teleskopiske lejepunkter unødvendig.
 
Kontakt en igus®-ekspert nu

 
 

Bestil en gratis prøvekasse nu!

Prøvekasse til teleskopiske forlængere og hældende akser  
De vigtigste oplysninger om hældende akser og teleskopiske forlængere

Få selv syn for kvaliteten af vores produkter. Prøvekassen indeholder de vigtigste igus®-produkter til anvendelsesområder med teleskopiske forlængere og hældende akser samt oplysninger om typiske anvendelser.
 
Bestil en gratis prøvekasse nu

Løs almindelige problemer med teleskopiske forlængere og hældende akser

Anvendelseseksempel: ikke-understøttede e-chain®-længder på teleskoptruck  
Problem:
Der er en begrænsning på ikke-understøttede længder af de anvendte komponenter

Anvendelser, såsom denne teleskoptruck, kræver en energiforsyning med en ikke-understøttet længde. Der er dog en begrænsning på denne længde af den anvendte energiforsyning. Derfor er der behov for energiforsyninger, som er både robuste og stærke.

E4.1L i brug  
Løsning:
Energiforsyning med lang ikke-understøttet længde

E4.1L giver en optimal fordeling af kraft med ikke-understøttede længder og kan klare træk- og skubkræfter på op til 7000 N. Fyldvægte på op til 600kg/m er mulige med denne e-chain®. Som følge heraf er denne e-chain® særligt egnet til ikke-understøttet brug.

Anvendelseseksempel med forlængede palletrucks  
Problem:
Tunge komponenter sænker belastningen

Belastningen spiller en vigtig rolle i mange anvendelser med hældende akser eller en teleskopisk funktion, da den kan være begrænset af tunge komponenter. I tilfældet med denne teleskopiske arbejdsplatform er målet for eksempel at reducere vægten ved kurven så meget, som muligt.

Sammenligning af forskellige e-chain®-modeller  
Løsning:
Spar op til 30 % vægt med denne energiforsyning

E4.1L e-chain® er meget robust og tilmed meget let. Den faciliterer ikke kun teleskopiske anvendelser længere, men muliggør vægtreduceringer på op til 30 %. Samtidig giver den mere nyttig plads sammenlignet med tidligere modeller, mens installationspladsen forbliver den samme.

Energiforsyning med nedslidte slanger  
Problem:
Slitage af materialer på grund af bevægelse

Under føring af hydrauliske ledninger kan det høje tryk på slangerne betyde øget slitage af slangematerialet som følge af bevægelse. Begge faktorer udgør ikke kun en driftsfare, de kan også resultere i driftsvigt.

e-chain® fører hydraulisk slange  
Løsning:
Sikker støtte, der beskytter slangen

E4.1L yder en sikker støtte af slanger med forskellige tryk, og den er designet med særligt henblik på slangen. Selv når slangen er i konstant bevægelse, reduceres slitagen af materialet, mens sikkerheden og trygheden øges.

Grove Manlift med energikæde på meget begrænset plads  
Problem:
Føring af kabler og slanger på begrænset installationsplads

I tilfælde med anvendelser med en teleskopisk forlænger eller løftemast, er der begrænset plads til energiforsyninger. Det betyder, at der kræves meget små bøjningsradiusser, som ikke er mulige med alle slags kabler/slanger og energikæder. Samtidig er der krav om en særlig lang driftslevetid.

Størrelsessammenligning: e-chain® og blyant  
Løsning:
De mindste bøjningsradiusser og ekstrem holdbarhed

igus® e-chains® og pålidelige chainflex®-kabler muliggør meget små bøjningsradiusser og dermed også ekstremt pladsbesparende energiforsyninger. Eftersom kernerne er vundet i bundter, er chainflex®-kabler yderst holdbare selv under ekstrem bøjningsbelastning.

Teleskopiske lejepunkter med høj vedligeholdelse  
Problem:
Forkert og utilstrækkelig smøring

Teleskopiske lejepunkter kræver regelmæssig vedligeholdelse og smøring. Dette omfatter konstant vedligeholdelsesarbejde for at sikre, at udstyret er sikkert og fungerer ordentligt.

Smørefrit leje med iglidur®-stangmateriale  
Løsning:
Vedligeholdelsesfri teleskopiske lejepunkter med iglidur®

Brugen af teknisk iglidur®-plast gør teleskopiske lejepunkter smøre- og vedligeholdelsesfri. Du kan selv behandle materialet eller få igus® til at fremstille skræddersyede former. Driftslevetiden for iglidur®-plast kan beregnes online.

Testet i branchens største testlaboratorium

 

e-chains® og chainflex®-kabler testes grundigt i igus®-testlaboratoriet. Energiforsyningerne og kablerne testes under virkelighedstro betingelser, og resultaterne indtastes i vores værktøjer til beregning af driftslevetiden, så vi kan give nøjagtige prognoser for holdbarheden af vores produkter. igus® udvikler dog ikke kun sin ekspertise fra laboratoriet. igus®-kundernes praktiske erfaring er mindst lige så vigtig. Deres feedback gør det muligt for os hele tiden at forbedre vores produkter.

 

Anvendelseseksempler med hældende akser

Working platform

This working platform is usually used for underground mining. Up to now, hoses and cables hung loosely from it, which meant they could get caught easily and become damaged.

Working platform    

Transporter

This vehicle was especially designed for the transport of windcraft wings.

Transporter    

Mining application

A versatile applicable commercial vehicle from underground mining that is required for maintenance in different sectors.

Mining application    

Drilling and piling machines

These drilling and piling machines are used in railway construction, for example, to set concrete piles for electric cables.

Drilling and piling machines    

Working platform

This new design permits a variety of multiple tunnel construction processing steps to be performed by one machine.

Working platform    

Har du nogen spørgsmål?

Har du brug for flere oplysninger om brugen af højtydende polymerer fra igus® i teleskopiske anvendelser eller hældende akser? Vores eksperter vil altid gerne rådgive og hjælpe dig.
 
Kontakt en igus®-ekspert nu

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h