Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Smørefri løsninger til emballageindustrien

Opfyldelse af de højeste hygiejnestandarder, præcis og hurtig forarbejdning samt sikkerhed og pålidelighed

Løsninger inden for emballage-, fødevare- og drikkevareindustrien er som oftest meget følsomme. Særlige krav skal opfyldes, navnlig når der er tale om kontakt med fødevarer. Samtidig skal emballeringsudstyret sørge for præcis og hurtig forarbejdning i kombination med renlighed og økonomisk effektivitet. Lagt an, som vi er på de specielle behov i emballageindustrien, for eksempel fødevarehygiejne samt FDA- og/eller EU-konformitet, er vi i stand til at forsyne dig med vores vedligeholdelses- og smørefri maskindele fremstillet i højtydende plast, som vil bidrage til at optimere dine emballeringsmaskiner.

Oversigt over dine fordele:

Smøre- og vedligeholdelsesfri

FDA-konform

Rengøringsvenlig

Modstandsdygtighed over for kemikalier

Ren og hygiejnisk

Korrosionsbestandig

Nem montering

 
Prøvekasse emballageindustri  

Gratis prøvekasse til emballeringsmaskiner!

Bliv overbevist om kvaliteten af vores produkter til emballeringsmaskiner, opnå bedre maskinydelse, og sænk dine omkostninger.
 

Brancheløsninger

Vores kunders anvendelseseksempler

Sleevematic TS etiketteringssystem

Frugtbart samarbejde i over 25 år

Et bredt udvalg af igus® produkter anvendes i Sleevematic TS. Fra smørefri drylin® plastmøtrikker i remstation og omslagsbørste samt drylin® profilføringer i indløbs- og udløbssensor til drylin® SLW ledeskrueløfteborde i den indledende krympeproces og til højdeindstilling af styreruller.
Krones AG

Innoket Neo etiketteringsmaskiner

Høj præcision og ekstremt høj hastighed

Ud over korrosionsbestandighed og hygiejne spiller hastigheden en vigtig rolle for denne maskine, idet op til 60.000 flasker etiketteres hver time. Smørefri drylin® W linearføringer fra igus® er i anvendelse her.
KHS GmbH

Rørfolieposemaskine

Let at montere og rengøringsvenlig

Virksomheden Hastamat fra Tyskland anvender igus® produkter til sine rørfolieposemaskiner. Smøre- og vedligeholdelsesfri drylin® linearføringer modstår ugunstige påvirkninger fra omgivelserne.
Hastamat Verpackungstechnik GmbH

Termoformer "PowerPak"

Økonomisk, smørefri og med beskedent vedligeholdelsesbehov

Modstandsdygtighed over for temperatursvingninger og rengøringsmidler samt hygiejne og økonomi er vigtige kriterier for valget af maskinkomponenter i virksomheden CFS. B. V. I denne emballeringsmaskine anvendes FDA-konforme iglidur® A180-lejer og temperaturbestandige iglidur® X-lejer fra igus®.
CFS B. V.

Testet for medieresistens

Medieresistenstest

Medieresistenstest I denne test testes en række iglidur® glidelejer i vand med en temperatur på 50 °C samt i rengøringsmidler.

 


Et blik ind i dry-tech®-testlaboratoriet iglidur® lejer og drylin® linearteknologi testes i branchens største laboratorium.

 
Hvidbog: Kolsterising and tribo-polymerer  

Hvidbog: Kolsterising and tribo-polymerer

Øget bestandighed over for slid og korrosion på emballeringsmaskinerne

Specielt i en branche, der er afhængig af hurtig og præcis forarbejdning under hygiejniske og økonomiske forhold, forventes kombinationen af Kolsterising og højkvalitetsplast at blive standard.

Yderligere oplysninger

Specialløsninger  

igus®-leveringstider  

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h