Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
igus®-løsninger til
sceneudstyr

igus®plastløsninger for sceneudstyr

Driftssikker, lydløs og usynlig - sæt i scene med motion plastics® for sceneudstyr

Hver scene er unik, det betyder at komponenterne ikke bare skal være kraftige, stærke og effektive, men også skal passe perfekt sammen. Teater- og scenekonstruktion byder på særlige udfordringer. Disse udfordringer inkluderer høje belastninger, som det ses på tværstivere, scenebelysning, dekorationer eller hele sceneplatformer, der skal bevæges sikkert og driftssikkert. Yderligere skal teknisk udstyr operere lydløst og uden for synsvidde, for at undgå en effekt på forestillingen. igus® tilbyder energiforsyningssystemer, stærkt fleksible kabler og plastlejer der opfylde disse specifikke krav. I og med igus® leverer modulære systemer og et bredt udvalg af komponenter, er det muligt at implementere individuelle anvendelser hurtigt og nemt.

Fordelene ved igus® produkterne for sceneudstyr og -systemer:

  • Energi- og datakabler og hydraulikslanger styres af et system
  • Støjsvag 32 dB(A) og lav vibration
  • Lav i vægt
  • Til trange pladsforhold eller meget store belastninger
  • Høje hastigheder og acceleration
  • Robust og nemt at installere
  • Enkel installation og hurtig vedligeholdelse eller reparation
Kontakt os nu!

Sikker og driftssikker energiforsyning med igus® e-spool® i PA højttalere.

 

Referenceprojekter

Bevægelig loftkonstruktion over scene

Økonomisk og pladsbesparende

Zig-zag e-chains® fra igus® anvendes i denne applikation. Dette system tillader en kreativ løsning for vertikalt nedhængte applikationer, der ikke bare er økonomisk, men også pladsbesparende og diskret.

bomme

Bevægelige sceneplatforme

Sikker og driftssikker energiforsyning under trange installationsforhold

Sceneplatforme anvendes i teatre og koncertsale over hele verden. Da pladsen under scenen er stærkt begrænset, skal data- og energiforsyningskabler styres sikkert og driftssikkert. Dette kan opnås med igus® zig-zag
e-chains®
, der er anbragt i pladsbesparende smalle metalbeholdere.

Bevægelige sceneplatforme

e-spool® under loftet

Problemfri drift af belysningsudstyr

Ti igus® e-spool®-systemer er blevet installeret på fly walk på det mobile galleri på Kultur- og kongrescentret i Toruń (Polen). De leverer den nødvendige fleksibilitet for den givne plads under enhver omstændighed.

e-spool under loftet

Robotkamera i nyhedsstudie

Lydsvag energiforsyning

Blødt kørende, med lavt vibrationsniveau og høj slidstyrke, er vigtige kriterier for de individuelle komponenter i studioudstyr. Camerobot Systems GmbH fra Tyskland benytter igus® serie E6 energikæder til at styre robotsystemer i nyheds- og tv-studiet.

Robotkamera i nyhedsstudie

Brancheløsninger

Maskineri over scenen

Maskineri over scenen  

Udstyret over scenen inkluderer belysningssystemer, PA højttalersystemer og   bomme. Dette er et andet område, hvor igus®-energiforsyningssystemer viser hvad de kan.

Maskineri under scenen

Maskineri under scenen  

igus®-energiforsyningssystemer har bevist deres værdi i maskineri anbragt under scenen. De anvendes i energiforsyningssystemer til sceneplatforme og drejegulve.

Belysningsudstyr

Belysningsudstyr  

På området for belysningsudstyr benyttes ikke kun e-chains®, men også vedligeholdelsesfri og smørefri lineære styringer, rullelejer og glidelejer.

Generelt sceneudstyr

Generelt sceneudstyr  

igus® produkterne har også bevist deres værdi i andre sceneudstyrssystemer. De benyttes, for eksempel, i spil og løfteanordninger der er en del af sceneudstyret.

igus®-testlaboratorium  

Testet på laboratoriet

Alle produkter er kontrolleret på igus® testlaboratorium, branchens største, under real-life betingelser for slitage og levetid. Dette gør det muligt at forudsige deres levetid nøjagtigt. På bestilling, udfører igus® kundetests som kontrol af brugen af produkter under helt unikke betingelser.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om brugen af igus® produkter til scenesystemer? Vores eksperter hjælper dig gerne.
 
Kontakt os nu!

For yderligere information

Leveringstider  

Relaterede websteder