Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
igus®-løsninger til
sceneudstyr

igus®plastløsninger for sceneudstyr

Driftssikker, lydløs og usynlig - sæt i scene med motion plastics® for sceneudstyr

Hver scene er unik, det betyder at komponenterne ikke bare skal være kraftige, stærke og effektive, men også skal passe perfekt sammen. Teater- og scenekonstruktion byder på særlige udfordringer. Disse udfordringer inkluderer høje belastninger, som det ses på tværstivere, scenebelysning, dekorationer eller hele sceneplatformer, der skal bevæges sikkert og driftssikkert. Yderligere skal teknisk udstyr operere lydløst og uden for synsvidde, for at undgå en effekt på forestillingen. igus® tilbyder energiforsyningssystemer, stærkt fleksible kabler og plastlejer der opfylde disse specifikke krav. I og med igus® leverer modulære systemer og et bredt udvalg af komponenter, er det muligt at implementere individuelle anvendelser hurtigt og nemt.

Fordelene ved igus® produkterne for sceneudstyr og -systemer:

  • Energi- og datakabler og hydraulikslanger styres af et system
  • Støjsvag 32 dB(A) og lav vibration
  • Lav i vægt
  • Til trange pladsforhold eller meget store belastninger
  • Høje hastigheder og acceleration
  • Robust og nemt at installere
  • Enkel installation og hurtig vedligeholdelse eller reparation
Kontakt os nu!

Sikker og driftssikker energiforsyning med igus® e-spool® i PA højttalere.

Referenceprojekter


Brancheløsninger

Maskineri over scenen

Maskineri over scenen

Udstyret over scenen inkluderer belysningssystemer, PA højttalersystemer og   bomme. Dette er et andet område, hvor igus®-energiforsyningssystemer viser hvad de kan.

Maskineri under scenen

Maskineri under scenen

igus®-energiforsyningssystemer har bevist deres værdi i maskineri anbragt under scenen. De anvendes i energiforsyningssystemer til sceneplatforme og drejegulve.

Belysningsudstyr

Belysningsudstyr

På området for belysningsudstyr benyttes ikke kun e-chains®, men også vedligeholdelsesfri og smørefri lineære styringer, rullelejer og glidelejer.

Generelt sceneudstyr

Generelt sceneudstyr

igus® produkterne har også bevist deres værdi i andre sceneudstyrssystemer. De benyttes, for eksempel, i spil og løfteanordninger der er en del af sceneudstyret.


igus®-testlaboratorium

Testet på laboratoriet

Alle produkter er kontrolleret på igus® testlaboratorium, branchens største, under real-life betingelser for slitage og levetid. Dette gør det muligt at forudsige deres levetid nøjagtigt. På bestilling, udfører igus® kundetests som kontrol af brugen af produkter under helt unikke betingelser.


Kontakt os nu

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om brugen af igus® produkter til scenesystemer? Vores eksperter hjælper dig gerne.
 
Kontakt os nu!


For yderligere information

Leveringstider

Relaterede websteder