Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Levering - hurtig og pålidelig

Produkter klar til afsendelse fra 24 timer

Vil du vide, hvor hurtigt vi kan levere de produkter, du har brug for? I online shop angiver vi, hvornår hvert produkt kan sendes. Hvis du har endnu mere travlt, skal du kontakte dine kontaktpersoner og de vil samarbejde med dig for at finde en løsning.  

Tip: For individuelle og hurtigt fremstillede komponenter kan du prøve vores 3D printservice. Du skal blot uploade en 3D model, vælge fremstillingsproces og materiale og bestille komponenten direkte eller anmode om et tilbud. Inkluderer beregning af levetid og gennemførlighedskontrol. Fremstillet af gennemprøvet slidstærk plast.  
Leveringstider fra shoppen

Derfor er vi så hurtige


Hos igus kommer alt fra en enkelt kilde. Fra lejeteknologi til kabler og energiforsyningssystemer fremstiller vi selv vores produkter. Vi samler også produkter på vores hovedsæde i Köln og, afhængigt af produktkategorien, på afdelingskontorer. Derfor kan kabler leveret med stik eller energikæder udstyret med kabler ankomme til stedet på ingen tid. Vi begyndte at udvide vores kapacitet på vores primære produktionsanlæg i Köln på et tidligt tidspunkt for at kunne levere glatte og lineære lejer, energikæder og meget fleksible kabler, der sælges pr. meter på ethvert tidspunkt.    
Lejer og sprøjtestøbning på fabrikken

Hvad vi har gjort

  • Siden 2021 har vi købt 380 nye sprøjtestøbemaskiner og udskiftet 275 gamle med nye, mere effektive (dato: 05/2022) 
  • Vi har skabt 12.000 ekstra lagerpladser til paller 
  • Vi begyndte at opføre en ny produktionsbygning: 20.000 m² der vil være tilgængelig fra foråret 2023 

Hvad er din fordel

  • Over 97 % tilgængelighed af alle katalogdele, over 243.000 varer på lager
  • Hurtig levering over hele verden på grund af et netværk af 30 filialer og partnere i over 80 lande 
  • Ingen minimums ordreværdi, ingen tillæg for små mængder
  • Ingen skæregebyrer for kabler  
  • Konsultation man til fre fra 7 til 20 og lør fra 8 til 12

iForm værktøjsfremstilling

iform - vi bygger selv sprøjtestøbeværktøjer

Vi bygger vores sprøjtestøbeværktøjer på vores eget værktøjsværksted. Udvikling, produktion, prøvetagning - vi er ansvarlige for alle faser af værktøjsteknologi. Og korte afstande kræver mindre tid. Afhængigt af ordrevolumen kan et værktøj også produceres inden for kort tid som print2mold via 3D print fra vores gennemprøvede højtydende polymerer. Vi kan også udføre hurtige værktøjsreparationer og vedligeholdelse og dermed sikre tilgængeligheden af vores produkter.     
Flere oplysninger om iform værktøjsfremstilling
FastLine

FastLine - produktionslinje til specielle glidelejer

Hvis tiden er knap: FastLine giver dig sprøjtestøbte glidelejer og trykskiver på højst syv dage. Du kan nemt se om sprøjtestøbning eller en anden produktionsmetode er rentabel for dig i iglidur glidelejedesigner: online værktøjet tilbyder en prissammenligning for alle igus produktionsmetoder og en sammenligning med vores standard produktsortiment. På den måde kan du altid holde øje med den bedste pris.
Få mere at vide om FastLine