Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Vedligeholdelses- og smørefri plastglidelejer til væsketeknologi

Hydrauliske og pneumatiske komponenter tilfører kraft, nøjagtighed, hastighed og dynamik til maskiner og udstyr. Kravene til udstyr og tilsvarende installerede komponenter er enormt høje.
 
Rækken af anvendelser for iglidur®-glidelejer, igubal® sfæriske lejer og drylin®-lineærføringer eller føringsskruer vokser hele tiden. De viser også deres værd i tilslutninger og ventiler. Uanset om det er til lineære bevægelser til roterende anvendelser, er de slidstærke og kemikalie- og temperaturbestandige og er ligeledes vedligeholdelsesfri under tørre driftsbetingelser.
 
  Kontakt os nu for et rådgivningsmøde

dry-tech®-prøvekasse  

Prøvekassen er helt gratis!

Alt om væsketeknologi

Få selv syn for kvaliteten af vores produkter. dry-tech®-prøvekassen indeholder de vigtigste iglidur®-glidelejer til væsketeknologi samt oplysninger om typiske anvendelsesområder.  
 
Bestil gratis prøvekasse nu

igus®-polymerprodukter til væsketeknologi

iglidur® L250-glidelejer  
iglidur®-glidelejer

 • Smøring ikke nødvendig
 • Reducerer vedligeholdelsesarbejde
 • Lang driftslevetid
 • Økonomiske
 • Fås i forskellige materialer og former 

iglidur® H370-stempelring  
iglidur®-stempelringe

 • Smøring ikke nødvendig
 • Reducerer vedligeholdelsesarbejde
 • Mere slidstærke end PTFE-bånd
 • Minimalt installationsarbejde påkrævet
 • Økonomiske
 • Fås i forskellige materialer 

dryspin®-stigningsføringsskruer  
dryspin®-føringsskrue

 • Med metrisk gevind, stignings- eller trapezformet gevind 
 • Med venstregevind, venstre- eller højregevind 
 • Kører støjsvagt og uden smøring
 • Høj medieresistens
 • Fås i forskellige materialer 

Kontrolleret i igus®-testlaboratoriet til brug i den virkelige verden

 

Et kig ind i dry-tech®-testlaboratorietI industriens største testlaboratorie afprøves iglidur®-glidelejer, igubal® sfæriske lejer og drylin®-lineærføringer samt føringsskruer. Testresultaterne medregnes i driftslevetidsberegneren, som dermed leverer en nøjagtig forudsigelighed.Omfattende test af medietOmfattende slitagedata fra mere end 15.000 test, der udføres hvert år under de mest variede betingelser i det 2.750 m² store igus®-testlaboratorie, gør det nemt at finde det ideelle materiale til alle anvendelsesområder. Testene omfatter slidtest udført med iglidur®-materialer under vand.
Få mere at vide om igus®-testlaboratoriet

 

igus® højtydende polymerer i brug hos vores kunder

Slitage i doseringspumper holdes på et minimum

LEWA bruger igus®-glidelejer fremstillet af iglidur® X-materiale til sin Ecoflow-doseringspumpe. De bliver installeret i pumpens motor, hvor deres egenskaber sikrer, at slitagen på stempelstangsbolten holdes på et minimum.

Reducer vedligeholdelse med iglidur®-glidelejer

iglidur®-glidelejer indeholder faste smøringsmidler, der gør dem selvsmørende og vedligeholdelsesfri. Det reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og sikrer, at for eksempel stopventiler fungerer driftssikkert i løbet af deres lange driftslevetid. Anvendelsen bruger en trapezformet dryspin®-føringsskrue og gevindmøtrik til ventilaktuatoren, iglidur®-glidelejer til doseringsventilen og en iglidur®-stempelring på stempelstangen.

Ventil uden blokeret stempel

Denne ventil med iglidur®-glidelejer bruges i en maskine, der fylder frugtstykker i emballage med is. Det er yderst vigtigt, at den fuldt ud automatiserede proces fungerer pålideligt. Siden brugen af iglidur®-glidelejer som støtte og styrering har der ikke været nogle blokerede stempler. Herudover er glidelejer egnede til brug i fødevareindustrien.

Kemikalieresistente og fås i små antal

iglidur® X-glidelejer findes i stort set alle flangekugleventiler og flangede kompakte kugleventiler fremstillet af Pister Kugelhähne GmbH. De afgørende faktorer for valget af glidelejer fremstillet af højtydende polymerer var deres kemikalieresistens, og at de fås i små antal. iglidur® X-materialet kan bruges ved temperaturer mellem -100 °C og 315 °C.

Kontakt os nu

Har du nogle spørgsmål eller behov for oplysninger om brugen af igus® højtydende polymerer inden for intralogistik eller materialeflow? Vores eksperter er altid klar til at hjælpe.
 
Kontakt os nu for et rådgivningsmøde
 

Yderligere oplysninger

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h