Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Individuelle drejede og fræsede dele

fremstillet af smørefri plast


Upload komponent ✔️​​​​​​ Se priser ✔️​​​​​​ Bed om et tilbud eller bestil direkte ✔️​​​​​​

Med ekspresservice er dine CNC dele klar til forsendelse om 3 dage.

CNC specialdele
► Ingen 3D model ved hånden? Intet problem, prøv vores 3D modelkonfigurator.
► I tvivl om tolerancer? Kontroller din tekniske tegning automatisk ved hjælp af vores CNC Tolerance Check
► For automatisk prisberegning og hurtig behandling af din forespørgsel, se venligst vores produktionsstandarder.

Dine fordele med vores online CNC service


 Transparent beregning med det samme 

► Automatiseret kontrol af gennemførlighed og tolerancer 

► Komponenter klar til levering efter 3 dage 

► Forskellige materialer: Den rigtige løsning til enhver anvendelse 

► Alt fra en enkelt kilde: materialer, produktion og rådgivning 

 

"Vi ønskede at gøre effektiv brug af et kort vedligeholdelsesinterval til at udskifte eksisterende PA lejer med specialfremstillede iglidur® lejer. Den hurtige tilbudsberegning og ekspresforsendelse fra igus® online CNC service gjorde det muligt for os at skaffe CNC delene på blot et par dage og få produktionslinjen op at køre igen til tiden."

 Tom Oldach, projektingeniør hos Dr. Quendt GmbH & Co. KG

 Klik her for den komplette brugerhistorie

Få dine CNC dele i tre nemme trin

Første skridt

1. Anmod om et tilbud eller afgiv en bestilling

Når du har uploadet din 3D model (step/stp), kan du konfigurere dine krav og finde ud af prisen med det samme. Derefter kan du anmode om et tilbud eller bestille direkte online.

 

Andet trin

2. Egnethed og pris

Vi tjekker egnetheden af din anmodning. Hvis alt er OK, sender vi dig et bindende tilbud. Hvis du har bestilt direkte, vil produktionen blive godkendt med det samme.

3. Trin

3. Produktion og levering

Efter din bestilling går vi i gang med CNC bearbejdningen af dine individuelle fræsede og drejede dele. Modtag dem enten ved levering eller afhentning.


Designguide

Vores gratis whitepaper hjælper dig med de vigtigste principper for design af dine CNC komponenter. Vi giver dig 12 nyttige tips til dine drejede og fræsede dele - så du kan opnå et design, der er optimeret til økonomi og produktion.
Download nu

Konfigurer dine ønsker og få direkte prisoplysninger

Vælg det bedste materiale til din applikation:

Et stort antal forskellige iglidur® højtydende polymerer er tilgængelige for dig. Det ideelle iglidur® materiale kan findes til næsten enhver anvendelse, fra høje temperaturer til havvand, fra fødevarer til bilindustrien. Forskellige onlineværktøjer og vores eksperter står til din rådighed, når du skal vælge materialer.​

Angiv tolerancer:

Den generelle tolerance i henhold til ISO 2768-mK gælder for længde-, form- og positionsmål. Det sikrer en plastkompatibel produktion. Hvis din komponent har lineære dimensioner med afvigende tolerancer, skal du bare indtaste mængden, så justeres prisen automatisk.

Konfigurer huller:

Huller registreres automatisk på baggrund af din 3D model. Du kan derfor konfigurere gevind og pasform. Prisen tilpasses automatisk i overensstemmelse med dette. 

Tildel prioritet til din ordre:

Hvis det skal gå hurtigere: Vælg vores ekspresmulighed, så er dine komponenter klar til at blive sendt om 3 dage. 


Se vores produktionsstandarder

Det garanterer plastvenlig produktion og hurtig behandling af din ordre

✓ ISO 2768-m/K gælder for de generelle tolerancer for delene med hensyn til længde, form og position  

✓ Følgende minimale tolerancebredder (se DIN ISO 286) skal tages i betragtning ved afvigende specialtolerancer (for lineære dimensioner) og ved pasninger: 

  • Nominel størrelse op til 30 mm: IT 9 
  • Nominel størrelse fra 30 til 180 mm: IT 10 
  • Nominel størrelse fra 180 til 500 mm: IT 11 
  • Nominel størrelse over 500 mm: Tolerance kræver individuel test 

✓ Huller og boringer kan konfigureres som ISO metrisk gevind (M) ✓ Overfladeruheden svarer til de typiske, forventede kvaliteter af færdige overflader (minimum forventet: Ra = 2-3 µm)

 
Disse standarder er til din fordel: Vi kan beregne priserne automatisk, og din ordre kan behandles hurtigere. Du sparer værdifuld tid.  

Skydelære

Andre krav

Hvis du har andre krav

Krav, der ligger ud over vores produktionsstandarder, er mulige, forudsat at en forudgående kontrol af egnetheden bekræfter dette. Den automatisk beregnede pris vil så blive justeret, hvis det er nødvendigt efter den individuelle kontrol. 

Hvis du vil bede om andre krav, kan du klikke på "Bed om hjælp" i trin 2. Alternativt kan du blot uploade din tekniske tegning med de forskellige krav i trin 3 og påpege de forskellige krav for os i værktøjets sidste trin. 


Hvornår og hvorfor CNC bearbejdning kan betale sig for dine komponenter​

Stangmateriale

Stort udvalg af materialer og materialekvaliteter:

Det store udvalg af materialer i vores iglidur® stangmateriale garanterer optimale, tribologiske komponentspecifikationer til enhver anvendelse.
Behandling

Høj overfladefinish:

På grund af den anvendte metode giver CNC bearbejdning gode overflader - iglidur®-komponenter har normalt heller ikke brug for nogen særlig efterbearbejdning af glidefladerne.
Tolerancer

Præcise komponentdimensioner med snævre tolerancer:

Du får dimensionsnøjagtige komponenter med tæt tolerancesatte dimensioner og pasninger. Smalle toleranceområder (op til toleranceklasse 9 iht. DIN ISO 286) er normalt gennemførlige. Tolerancebredder på 0,05 mm er derfor ikke noget problem.

Specialdele

Økonomisk effektivt i tilfælde af små eller mellemstore mængder

Ved mængder på to til fire cifre er CNC bearbejdning ofte den mest økonomisk effektive metode, især til dele i store mængder med en enkel geometri.

Se disse eksempler på anvendelser:


Dine spørgsmål og vores svar (Ofte Stillede Spørgsmål)

Hvad betyder CNC?
Forkortelsen "CNC (Computer Numerical Control) henviser til drejebænke eller fræsemaskiner, hvis bevægelser er computerstyrede for at kunne producere mere komplekse former automatisk.

Hvad er det særlige ved vores online CNC service? Det er enkelt, hurtigt og transparent: Du behøver ikke længere at vente i dagevis på priserne, du får dem med det samme. Når du f.eks. ændrer materiale eller tolerancer, kan du straks se ændringerne i priserne. Og dermed kan du også træffe en købsbeslutning med det samme. Brugergrænsefladen i vores online CNC service giver dig mulighed for at anmode om tilbud eller sende ordrer direkte til enhver tid. Og hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, vil vores eksperter med glæde rådgive dig.

Hvem kan bestille CNC specialdele fra igus? Vi har både erhvervskunder og privatpersoner blandt vores kunder. I trin 4 i brugergrænsefladen kan du angive dette sammen med dine personlige data. 

Er der nogen omkostninger forbundet med at bruge online CNC tjenesten? Nej, du kan bruge vores online CNC service helt gratis. Når du har uploadet dine komponenter, skal du blot indtaste din e-mailadresse, og så kan du bruge værktøjet med det samme. Til sidst kan du anmode om et uforpligtende tilbud (via "Bestil tilbud" knappen) og derefter beslutte, om du er tilfreds med det og gerne vil bestille det. Alternativt kan du også bestille direkte online (via "Bestil direkte" knappen).

Hvorfor tilbyder igus® ikke online CNC service til andre konventionelle plasttyper eller metaller? Med vores online CNC service henvender vi os primært til "motion plastics", dvs. plastdele i bevægelse. I dette første trin tilbyder vi derfor kun vores iglidur® tribologiske materialer, som er kendetegnet ved smørefrihed, slidstyrke og lav friktion.  I den nærmeste fremtid ønsker vi også at tilbyde CNC dele, der er nødvendige i nærheden af sådanne lejer. Derefter kan de sædvanlige husmaterialer også vælges. 
 
FAQ

Flere onlineværktøjer

iglidur® ekspertsystem til stangmaterialer

Konfigurator

igus® CAD konfigurator

Konfigurator
CAD konfigurator

Det rette materiale for dit projekt!

Materialer Vi tilbyder dig mere end 50 tribologisk optimerede materialer til uendeligt mange anvendelser, hvor slidbestandighed er en nødvendighed. Uanset om din anvendelse er udsat for høje temperaturer, mediekontakt eller slid-intensive betingelser - har igus® næsten altid en løsning.