Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

3D print med slidstærke
polymerer

op til 50 gange levetiden for konventionelle materialer


Online 3D-printservice

Jeg har en 3D model af den ønskede komponent og vil gerne bestille den online fra igus® printservice og få den fremstillet inden for en til tre dage.
Gå til 3D printservice

3D print materialer

Jeg vil gerne selv printe komponenter og leder efter slidstærke materialer, der egner sig til brug i FDM, lasersintring og DLP printere.
Til materialeshoppen

Online CAD konfiguratorer

Jeg kender min applikation og vil gerne bruge CAD konfiguratoren til at konfigurere og downloade en individuel 3D model til forskellige designs.
Gå til CAD konfiguratorer

3D-print hos igus

Jeg leder efter mere information om tilgængelige materialer og de additive fremstillingsprocesser, som igus® tilbyder.
Yderligere oplysninger
Designvejledning til 3D print med designinstruktioner

3D-print designguide

Praktiske tips om design af funktionelle dele til fremstilling i 3D printservice.
3D printapplikationsgriber til drikkevareindustrien

For 3D-printapplikationer

Læs om kunder, der er forbløffede over forbedringerne af deres applikationer takket være 3D printede igus® dele.
3D-print innovationer

3D-print nyheder

Opdag nye produkter og tjenester til additiv fremstilling med slidstærk plast.

Bestil en gratis 3D printet vareprøve

Vælg en prøvedel, og test tribolologisk optimerede 3D printmaterialer

Se selv kvaliteten og fordelene ved vores 3D printmaterialer: Er du interesseret i 3D printede komponenter, men vil gerne holde dem i hånden, inden du træffer en endelig beslutning? Du er velkommen til at bestille en gratis prøve fra os.

Mirakelrulle

3D print rulle med indvendig rulle Rulle med en indvendig roterende rulle fra en trykproces
Materiale: iglidur® i3 (lasersintringsmateriale)

Mere om komplekse 3D printede komponenter
Bestil en gratis prøve nu

Drevmøtrikker med føringsskrue

3D printede gevind Printet drevmøtrik på en printet føringsskrue
Materiale: iglidur® i3 (lasersintringsmateriale)

Mere om 3D printede gevind
Bestil en gratis prøve nu

Elastisk griber

3D printet elastisk griber Printet elastisk griber
Materiale: iglidur® i3 (lasersintringsmateriale) og elastisk materiale (blå)

Mere om 3D printede gribere
Bestil en gratis prøve nu

Snekkedrev

3D printet snekkegear Snekkegear
Materiale: iglidur® i6 (lasersintringsmateriale)

Mere om 3D printede tandhjul
Bestil en gratis prøve nu

Koniske tandhjul

3D printet konisk tandhjul Koniske tandhjul
Materiale: iglidur® i3 (lasersintringsmateriale)

Mere om 3D printede tandhjul
Bestil en gratis prøve nu

Farvede tandhjul

3D printede tandhjul, spiralformede Tandhjul, spiralformede og farvede
Materiale: iglidur® i3 (lasersintringsmateriale)

Mere om efterbehandling i 3D printservice
Bestil en gratis prøve nu

print2mold® glideleje og tandhjul

Sprøjtestøbt glideleje og tandhjul fremstillet fra en 3D printet form Glidelejer fremstillet fra en 3D printet sprøjtestøbeform
Materiale: iglidur® G
Tandhjul fremstillet i en 3D printet sprøjtestøbeform
Materiale: iglidur® X

Mere om print2mold® processen

To-komponent prøve

Multimateriale 3D printet koblingssamling Multimaterialekomponent fremstillet af et filament, der er optimeret til friktion, og et meget stift filament for maksimal styrke.
Materialer: iglidur® i150 og igumid® P150 filament

Mere om 3D print i flere materialer
Bestil en gratis prøve nu

ESD prøvedel

ESD komponent Elektrostatisk afladningsrulle. Overfladen blev derefter kemisk glattet i efterbehandling.
Materiale: iglidur® i8-ESD (lasersintringsmateriale)

Mere om ESD 3D print
Bestil en gratis prøve nu

FAQ: Dine spørgsmål og vores svar om igus 3D printservice og iglidur materialer

Pulverprint (lasersintring)

Hvilke 3D printere kan behandle iglidur lasersintringspulver?
igus bruger EOS Formiga P110. Grundlæggende bør lasersintrings-3D printere med CO2 lasere kunne behandle iglidur i3 og iglidur i6, hvis udskrivningsparametrene kan justeres. Der har allerede været positiv feedback fra kunder med EOS Formiga P100 og 3D systemudstyr. Den anderledes laserenergiabsorption gør den uegnet til lavprissystemer som Sinterit Lisa og Formlabs Fuse 1. iglidur i8-ESD med sin sorte farve er velegnet, og kunderne har allerede givet positiv feedback.
Indtil videre har jeg altid købt komponenter fremstillet af PA12 eller fra MJF processen; hvilket igus lasersintringspulver er sammenligneligt?
Alle iglidur lasersintringsmaterialer er grundlæggende egnede, men det mest egnede materiale til specifikke krav kan vælges. iglidur i3 er det hyppigst valgte og billigste lasersintringsmateriale i igus' 3D printservice.
Kan gevind printes?
Fastspændingsgevind kan printes direkte fra M6 eller lignende dimensioner. Hertil skal den geometriske form integreres i 3D modellen. Alternativt kan gevind også skæres eller, i tilfælde af stærkt belastede eller ofte skruede gevind, kan der indsættes gevindbøsninger. Bed om et særskilt tilbud for dette.
Hvad med drivgevind?
igus kan på forespørgsel levere komponenter med gevindhuller til trapezformede eller dryspin føringsskruer. Føringsskruemøtrikker til trapezformede gevind kan genereres med igus CAD konfiguratorer. For dryspin gevind bedes du kontakte din igus kontaktperson, da det er en beskyttet geometri.
Kan materialet fræses eller på anden måde bearbejdes mekanisk?
Passende mekanisk bearbejdning er mulig. Til bearbejdning på drejebænken gælder de sædvanlige foranstaltninger for ufyldt plast (f.eks. POM); her skal der muligvis laves en fastgørelse for at forhindre deformation af komponenten under fastspænding. På grund af den øgede slidstyrke af iglidur materialerne er slibning mere krævende end med standardplast.
Hvilket iglidur lasersintringsmateriale er bedst egnet til tandhjul?
iglidur I3 har den længste levetid for alle igus 3D printmaterialer i test med tandhjul. For snekkegear er iglidur I6 bedre egnet på grund af den glidende relative bevægelse mellem modparterne.
Kan overfladen af komponenterne glattes?
Til udjævning af lasersintringskomponenter i igus 3D printservice anvendes vibrationsslibning/rotofinish og kemisk udglatning. Ved vibrationsslibning udjævnes overfladen af komponenten ved hjælp af små hjul, hvilket reducerer ruheden. Ved kemisk udjævning opløses komponentens overflade ved hjælp af et kemikalie, der udglatter overfladen og lukker den.
Hvad er fordele og ulemper ved overfladebehandling?
Den vibrationsslibning fjerner minimalt partikler fra overfladen og kan for eksempel forudse krympning af et glideleje. Det er en økonomisk og hurtig form for efterbehandling, men er ineffektiv på steder, som glidelegemerne ikke når (f.eks. indvendige kanter, kanaler). Processen er kun egnet til mindre komponenter med enkle geometrier.
Den kemiske udjævningsproces opløser plasten på komponentens overflade. Efter at opløsningsmidlet er fordampet, forbliver der en tæt overflade, mens den ubehandlede komponent altid har en vis porøsitet, som spiller en rolle i brugen af smøremidler, klæbemidler, trykluft samt vakuum. Denne overfladebehandling giver endnu glattere overflader end vibrationsslibning, men betyder også et højere tillæg samt en længere leveringstid af komponenten på 9-12 arbejdsdage.
Begge overfladebehandlinger kan konfigureres og bestilles direkte online i iglidur Designer under fanen "Efterbehandling".
Hvad skal man overveje, ved brug med vakuum?
På grund af den integrerede faste smøring fungerer igus glidelejer også i et vakuum. Afhængig af applikationen skal den maksimalt tilladte gasudledning på plastkomponenten reduceres til et minimum. På grund af den højere densitet anbefales lasersintringsprocessen her frem for FDM -processen. Gasfrigivelsen af lasersintrings plastkomponenter kan reduceres ved først at tørre og derefter infiltrere delene. Begge kan tilbydes af igus og udføres direkte under produktionen.
Er 3D printede komponenter gastætte?
igus har hidtil kunnet opnå erfaring med komponenter produceret ved hjælp af lasersintringsprocessen. Det er kendt, at ubehandlede komponenter ikke har en høj gastæthed. Gastætheden kan forbedres betydeligt ved en infiltreringsproces eller ved kemisk udjævning, hvilket allerede er blevet bekræftet af kundernes feedback. Gastætheden afhænger dog altid af vægtykkelsen; jo tykkere væg, desto mere gastæt er komponenten. For komponenter fremstillet ved filamentprint kan der antages en lavere gastæthed, derfor anbefales lasersintringsprocessen her.
Er der et farvet pulver / hvilke farver er tilgængelige?
igus tilbyder ikke farvet lasersintringspulver. På grund af den øgede indsats ved udskiftning af materialer involverer produktionen af lasersintringskomponenter generelt den efterfølgende farvning af komponenterne i stedet. Det er også muligt for komponenter fremstillet af iglidur® materialer. Over 20 standardfarver er tilgængelige, og specielle farver er også mulige. Materialets tribologiske egenskaber kan påvirkes af farvning.
iglidur tribomaterialerne er grundlæggende hvide (iglidur I6, I10), gule/beige (iglidur I3) eller antracit/sorte (iglidur I8-ESD). For sorte komponenter er iglidur I8-ESD nogle gange det bedre valg i forhold til farvede komponenter, da komponenten er gennemfarvet, og leveringstid og delomkostninger ikke påvirkes. Som følge heraf er den sorte farve også mere vejrbestandig.

Filamentprint (FDM/FFF)

Hvilken filament 3D printer anbefaler igus?
På grund af det store antal systemer, der er tilgængelige på markedet, kan der ikke gives en klar anbefaling. Grundlæggende bør printeren have et tilstrækkeligt stort og lukket installationsrum samt et opvarmet printbord. Derudover anbefales et printhoved med to dyser eller to uafhængige printhoveder, der kan opvarmes op til 300° C.
Enheden skal også kunne konfigureres frit, dvs. bearbedningsparametrene skal være justerbare, og det skal være muligt at behandle filamenter fra tredjepartsproducenter. Andre nyttige specifikationer omfatter udskiftelige magnetplader, netværksforbindelse, direkte drev ekstruder og automatisk nivellering af printbord.
Du bør være i stand til at behandle vores filamenter på de fleste almindelige printere uden problemer. Vi sender også gerne materialeprøver til dig, hvis du har købt en printer - du er velkommen til at kontakte os.
Kan jeg bearbejde igus filamenter på min 3D printer?
I de fleste tilfælde, ja, så længe 3D printeren tillader behandling af tredjeparts materialer. Hvis udskrivningsparametrene (hastigheder, temperaturer osv.) Kan indstilles af dig selv, er der intet der modsiger det.
Kan igus filamenter bearbejdes på Stratasys/Makerbot/Markforged printere?
Nej, fordi de, ligesom visse andre, kun tillader brug af proprietære filamenter.
Hvilke filamentdiametre tilbyder igus?
Filamenter fra igus leveres i diametre på 1,75 mm og 2,85 mm. Nogle 3D printere kræver filament med en diameter på 3 mm. I praksis refererer dette til diameteren 2,85 mm, så den kan bruges synonymt. Derfor kan igus "3 mm filament" bruges på printere, der kræver 2,85 mm eller 3 mm filament.
Kun højtemperaturs filamenter (iglidur RW370, A350 osv.) Er indtil videre kun tilgængelige i 1,75 mm.
Hvad er dimensionerne på spolerne med tribofilamenterne?
Filamentspolernes dimensioner kan ses på produktsiderne i shoppen .
Cura-profilerne virker ikke. Hvad kan jeg gøre?
Profilerne for iglidur i150, i180 og andre tribofilamenter kan installeres i Cura via markedspladsen. Softwaren skal derefter genstartes. Profilerne fungerer kun til Ultimaker 3D printere (3, S3, S5), og materialerne kan kun vælges, hvis en sådan enhed er konfigureret i Cura. Der er ingen profiler til andre 3D printere, der kan downloades i Cura.
Er der en profil/et parametersæt til tribofilamenter til 3D printeren x?
For de fleste 3D printere tilbyder igus de generelle bearbejdningsinstruktioner for det respektive tribofilament til download. Det kan findes i downloadområdet på produktsiden for det respektive materiale i shoppen.
Har igus et fiberforstærket filament?
igumid P150 og igumid P190 bruger kulfiberforstærkede filamentmaterialer med meget højere stivhed og styrke end tribo-filamenter har.
Hvilket materiale er egnet som støttemateriale for tribofilamenter?
Afhængigt af tribofilamentet kan forskellige opløselige filamenter, herunder vandopløselige, som PVA, fra forskellige tredjepartsleverandører anvendes. Filamenter som iglidur i180, i190 og J260 med en højere behandlingstemperatur kan kræve et passende støttemateriale til højere temperaturer (f.eks. Formfutura Helios).
Et alternativ er "breakaway" støttematerialer, som let kan fjernes manuelt efter 3D print. For nogle tribofilamenter, som iglidur i150, er PLA også et passende støttemateriale. Det kan fjernes manuelt uden stor indsats efter print.
Vi kan ikke anbefale højtemperatur tribofilamenter (iglidur RW370, A350 osv.) på nuværende tidspunkt.
Hvilket filament er bedst egnet til tandhjul?
De bedste resultater i sammenligningen af levetider for tribofilament og nogle standard 3D printfilamenter opnås ved iglidur® i190 og igumid P150. Der foreligger i øjeblikket ingen detaljeret rapport, men der er planlagt en for fremtiden.
Hvordan får jeg igus® filament til at klæbe til printpladen?
For tribofilament® tilbyder igus® adhæsionsfremmer til tribofilament® og klæbefilm, som kan bestilles i butikken. Adhæsionsfremmeren påføres som en væske på en printflade (som glas) og fungerer som et vedhæftningsmedie og hjælpemiddel til frigivelse, når pladen er afkølet. Filmen limes på printpladen og giver forbedret vedhæftning. Adhæsionsfremmeren er den eneste, der er egnet til Ultimaker 3D printere.
Findes der et farvet pulver? Hvilke farver er tilgængelige?
Da det er tekniske materialer, er farven sekundær. Så filamenterne fås kun i hvid (iglidur i150, i180) eller beige/gul (iglidur J260, i190, RW370). Til specielle anvendelser fås iglidur i180-BL, en variant af iglidur i180, i sort, og iglidur i151 og A350 til fødevareindustrien fås i blå.
Kan overfladen af komponenterne glattes?
For nogle tribofilamenter er dette muligt og er allerede blevet testet eksperimentelt. For en vurdering af din individuelle applikation, bedes du kontakte din igus kontaktperson.
Skal filamenter tørres?
Tørring af filamenter anbefales generelt fra tid til anden for at sikre høj overfladekvalitet og optimale mekaniske egenskaber og materialets printbarhed. Nogle filamenter, som iglidur i190, iglidur A350 og iglidur RW370, bør tørres oftere. Filamentspolerne kan tørres i en almindelig konvektionsovn eller i en tørluftsovn, der er designet specielt til dette formål.
Hvad er den maksimale tørretemperatur?
Tommelfingerreglen er en tørretemperatur, der ikke overstiger plastens maksimale påføringstemperatur, men som heller ikke skader plastspolen. Til filamenter på matsorte plastspoler max. 70° C, på gennemsigtige spoler max. 90° C og på blanke sorte spoler (filamenter ved høj temperatur) maks. 125° C med mindst 4-6 timers tørretid.
Er efterbehandling som ved lasersintringsprocessen også tilgængelig for FDM komponenter?
Efterbehandlingstrin som mekanisk efterbehandling (boring, drejning, fræsning) og indstilling af gevindbøsninger er også mulig for komponenter fremstillet ved hjælp af FDM processen. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til dette for din applikation.
Hvilke materialer tilbyder igus i 2K- eller 4K printservice?
Ud over tribofilamenterne findes der også en række andre filamenter, f.eks. et fleksibelt materiale (TPU) og andre materialer til 3D printservice. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret.
Hvilke materialer kan kombineres?
Nogle filamenter kan danne en materialeforbindelse på grund af deres molekylære sammensætning. Mange andre kan ikke kombineres let med hinanden, så der bør konstrueres en form-fit forbindelse her. For mere information, se vores blogindlæg om print af flere materialer.

Flere spørgsmål om additiv fremstilling

Hvilke typer 3D print findes der?
De mest kendte 3D printprocesser er fused deposition modelling (FDM), selektiv lasersintring (SLS), selektiv lasersmeltning (SLM), stereolitografi (SLA), digital lysbehandling (DLP) og multi-jet modellering/polyjet modellering.
I igus® 3D printservice behandles materialer med SLS, FDM og DLP processerne. Sprøjtestøbeformene til print2mold® komponenter kan også produceres med SLM processen.
Hvornår giver 3D print mening?
3D print er den valgte fremstillingsproces til komplekse geometriske dele, små serier og prototypeudvikling, da de faste omkostninger er meget mindre end traditionelle fremstillingsprocesser. Afhængigt af komponentgeometri kan 3D print dog også være den billigste proces i store serier. Trykstøbning eller sprøjtestøbning kræver en form, der kun kan bruges til at fremstille en bestemt del Inden næste del kan produceres, skal formen udskiftes og maskinen opsættes Disse omkostninger skal først beregnes ud fra antallet af producerede dele.
3D printede objekter kan også produceres på meget kort tid. For eksempel kan en 3D printet reservedel reducere eller endda eliminere omkostningerne ved maskinfejl på grund af en defekt del, da den er tilgængelig hurtigere og ofte er billigere at producere.
Hvad er fordelene ved en 3D printservice?
  • Lave produktionsomkostninger: En 3D printservice giver dig mulighed for at give afkald på omkostningerne ved at anskaffe din egen industrielle 3D printer, opbevare materialer og ansætte en intern ekspert; du undgår også at bruge den tid, produktionen tager.
  • Kvalitet og hastighed: 3D printudbydere arbejder hurtigt og leverer rigtig gode resultater takket være deres omfattende erfaring. Produktionen af prototyper og små serier er meget hurtig og nem, især for onlineordrer: Alt du skal gøre er at uploade det ønskede objekt som en CAD fil til browseren og modtage den færdige del klar til brug inden for få dage. Du behøver ikke bekymre dig om den tid og det personale, der kræves for at producere og bearbejde delene.
  • Fleksibilitet i udskrivningsprocessen: En 3D printservice har normalt flere forskellige 3D printere, så den perfekte udskrivningsproces kan vælges til den ønskede type og funktion af den del, der skal udskrives.
  • Ekspertise inden for additiv fremstilling: At producere funktionelle prototyper af høj kvalitet eller små serier kræver generelt mere end blot at kunne betjene en 3D printer. En professionel 3D printservice vil rådgive og støtte dig under design, valg af proces og materiale og specifikation af de mekaniske egenskaber for den del, der skal printes.
  • Klar omkostningsstruktur: Bestilt, leveret, betalt for - det er alt, hvad der ligger i det! Omkostningerne ved 3D printservices kan bestemmes let og præcist på forhånd, hvilket i høj grad letter budgetplanlægningen. Fakturering for eksternt printede objekter er også hurtig og nem, hvilket sparer tid og penge, der kan investeres i andre projekter.
  • Lave mængder og reservedele: Hvis enkelte komponenter eller reservedele kun lejlighedsvis skal fremstilles i en additiv proces (eller endda kun én gang), er 3D printservices det indlysende svar. Hvis den krævede del fremstilles i en lasersintringsproces, kan der være ekstra omkostninger, hvis mængderne er lave. En professionel printservice kan fremstille store partier af dele til forskellige kunder i en enkelt kørsel, hvilket reducerer prisen kraftigt.
Hvad er fordelene ved en 3D printer? Hvornår er det værd at købe en?
Virksomheder bør kun købe deres egen 3D printer, hvis de har interne eksperter med den nødvendige knowhow. Anskaf en 3D printer med henblik på rentabilitet - ud over købsomkostningerne er der også omkostningerne til materiale, software og defekte dele. Før en virksomhed anskaffer sin egen 3D printer, skal den have flere 3D modeller udskrevet af forskellige eksterne udbydere ved hjælp af forskellige processer for at vurdere resultaternes egnethed til applikationen.
Er der harpiks til igus® SLA/DLP processen?
Ja, igus® har udviklet en tribologisk optimeret 3D printharpiks til behandling på DLP og LCD printere. Det er især velegnet til fremstilling af meget små komponenter med fine detaljer og glatte overflader. Slidstærke dele fremstillet af denne harpiks kan bestilles i 3D printservice. Materialet er også tilgængeligt i igus® online shop.
Hvilket materiale er det bedste valg til kabinetter?
Det kan være dyrere at producere sådanne dele med igus service end hos andre tjenesteudbydere, da igus bruger materialer, der er specielt optimeret til minimal friktion og slid. iglidur i8-ESD er et godt valg på grund af dets farve og antistatiske egenskaber, og igumid P150 og P190 har fiberforstærkning.
Kan igus® producere reservedele?
Hvis der findes en 3D model, og der ikke er juridiske begrænsninger fra den originale producent, er dette muligt. For erhvervskunder tilbyder igus® at genopbygge defekte komponenter. Private kunder har mulighed for at få komponenten redesignet og fremstillet via lokale initiativer til 3D reparation. Til simple dele som glidelejer og tandhjul kan igus® CAD konfiguratorer også bruges.
Findes der transparente materialer fra igus?
Nej. Igus behandler og udvikler udelukkende materialer og forbindelser til bevægelige applikationer.
Producerer igus også metaldele ved hjælp af 3D printservice?
Nej.
Findes der ledende 3D printmaterialer fra igus?
Ja og ne Modificeret plast har en meget høj modstand i forhold til metaller. Med en specifik modstand på ca. 1x10 7 ohm x cm, ligger iglidur I8-ESD i området "antistatisk dissipativ", men ikke rigtig ledende.
Findes der brandhæmmende igus 3D printmaterialer?
Tribofilamenterne iglidur RW370 og A350 er brandhæmmende i henhold til UL94 V-0. iglidur RW370 overholder også EN45545-standarden for jernbanekøretøjer. Lasersintringsmaterialet iglidur i3 overholder standarderne FMV SS 302 og DIN 75200 for bilinteriør. Certifikaterne kan downloades fra fanen "Downloads" på produktsiderne i shoppen.
Findes der FDA-konforme igus 3D printmaterialer?
Lasersintringsmaterialerne iglidur i10 og tribofilamenterne iglidur i151 og A350 er godkendt til fødevarekontakt i henhold til FDA og EU 10/2011. Certifikaterne kan downloades fra fanen "Downloads" på produktsiderne i shoppen.
Hvilket materiale er egnet til brug under vand?
Test med iglidur® materialer i roterende og drejende applikationer under vand har vist, at iglidur® i8-ESD lasersintringsmaterialet er særligt velegnet til disse miljøforhold, fordi slidraten i dette miljø er meget lav.
Hvilke materialer er UV resistente?
I forvitringstesten (otte timers bestråling med UV-A og fire timers kondens ved 50 °C i alt 2.000 timer/ASTM G154 cyklus 4) viste iglidur® i8-ESD lasersintringsmaterialet sig modstandsdygtigt over for vejr og UV bestråling på lang sigt med en ændring i bøjningsstyrken på kun ca. -9 %. iglidur® i3 lasersintringsmaterialet og iglidur® J sprøjtestøbematerialet udviste en ændring i bøjningsstyrken på ca. -14% og kan derfor også klassificeres som modstandsdygtige over for forvitring.
Hvad er den kemiske resistens for iglidur 3D printmaterialer?
Tribofilamenternes og lasersintringsmaterialernes kemiske modstand kan ses på de søgbare lister under fanen "Tekniske data" på produktsiderne i shoppen eller i iglidur Designer i materialerne under "Flere oplysninger".

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Photo
Henrik Borch

Managing Director

Skriv e-mail

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h