My contact person
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

Fon +45 86603373

Fax +45 86603273

speedigus® – Produktionsservice af kundetilpassede dele fra igus®

Hvad er speedigus®?


Hos igus® er vores mål at hjælpe kunderne med at reducere omkostninger, samtidig med at vi giver dem tekniske fordele til deres produkter og maskiner. Vi kalder dette "plastics for longer life®. "
 
Nogle gange har kunderne brug for specialtilpassede dele eller tjenester, og i mange år har dette været en vigtig del af igus®' support.
 
Nu, med speedigus®, kan vi kombinere kundetilpassede dele med hurtighed, ved at udnytte fordelene ved igus® tribo-plast.

Gerhard Baus, Prokurist New Businesses Development, introducerer den nye speedigus®-service

 

speedimold
Det er hvor en 3D-model fra kunden anvendes til hurtigt at fremstille en aluminiumsstøbeform, som gør det muligt at fremstille ægte igus®-dele rigtig hurtigt. Leveringstiden for denne service varierer fra 24 timer til maksimalt tre uger.
 
speedicut
Det er hvor igus® halvfabrikata anvendes til at maskinbearbejde en kundetilpasset del ud fra en 2D-tegning eller en 3D-model. Leveringstiden for denne service varierer fra 3 dage til maksimalt tre uger.

Speedimold

Kundetilpassede iglidur®-dele fremstillet med støbesprøjtning. En speedimold-del fremstilles vha. et aluminiumsværktøj, og denne proces kan være ekstremt hurtig takket være lean produktionsmetoder. Leveringstiden kan være så kort som 24 timer og helt sikkert ikke længere end 15 arbejdsdage, selv for meget komplekse komponenter. Omkostningerne til værktøjsfremstilling er meget lave og starter fra £1000.
 

+ -
fra 24 timer fremstillet til
standard
speedigus® tolerance
sprøjtestøbte dele
ideel til prototyper

 

speedicut

Kundetilpassede iglidur®-dele maskinbearbejdede af halvfabrikata. En speedicut-del fremstilles ved at maskinbearbejde standard iglidur® halvfabrikata i henhold til kundens tegning. Leveringstiden kan være så kort som 3 dage og helt sikkert ikke længere end 15 arbejdsdage.
 

+ -
fra 3 dage
maskinbearbejdet præcist
til tegning
grænse på 100 mm
diameter
ideel til små mængder

 

speedifit

iglidur®-dele monteret i en kundetilpasset enhed. En speedifit-del fremstilles ved at tage et standard eller kundetilpasset iglidur® glideleje og montere det i en blok, der er maskinbearbejdet i henhold til kundens tegning. Hele enheden leveres som en enkelt komponent – hvilket sparer tid og penge.
 

+ -
reduceret antal
leverandører/ordrer
forøg produktivitet fra 5 dage
forbedr likviditet

 
 
Hvorfor iglidur® glidelejer?

Generel information om iglidur® glidelejer. Struktur, montage, tolerancer, specifikationer, OSS