Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

om_igus.jpg

igus® – motion plastics® over hele verden

Højtydende plast til anvendelser i bevægelse øger driftslevetiden og reducerer omkostningerne

Virksomheden igus® GmbH producerer maskinelementer fremstillet af højtydende plast, som bruges indenfor bevægelsesteknik, og som kendetegnes ved lang driftslevetid og lav vedligeholdelse (smørefri egenskaber). Dette reducerer omkostningerne og øger produktiviteten. Produktporteføljen omfatter over 100.000 løsninger fra lager, som fuldendes af systemer og servicer. Den innovative styrke ved igus® afspejles i hundredvis af nye produkter og løsninger hvert år.
igus®-produkter testes grundigt for at tillade specifikke forudsigelser om driftslevetid i en række forskellige applikationer. Alle produkter og løsninger kan simuleres og konfigureres online. Derudover leverer vi vareprøver til dine egne test. Der er hurtig levering med med minimum bestillingsantal.

Grundlæggerne af igus® foran dobbeltgaragen, hvor det hele startede  

Sådan startede det hele

De første igus®-produkter udvikles i en dobbeltgarage i Köln-Mülheim. Günter Blase grundlagde igus® GmbH den 15. oktober 1964. I løbet af de første tyve år etablerede igus® sig som leverandør til industrien for sofistikerede tekniske plastkomponenter.
I 1983 begynder Günter Blases søn, Frank Blase, at koncentrere sig om sine egne produkter, som e-chain-systemer og lejer, og etablerer en in-house-salgsafdeling. Mellem 1985 til 2018 vokser igus® fra 40 til over 3.800 medarbejdere fordelt over hele verden. igus® fortsætter i de kommende år med at investere i udvidelsen af virksomheden. Mulighederne er gode – takket være innovationen indenfor alle områder!

Kunden – solen i igus®-solsystemet

Hos igus® er kunderne i centrum for alle aktiviteter. Hos igus® har kunderne den samme betydning, som solen har for livet på jorden. Solen giver os lys, varme og energi. Vores kunder giver os ideer, arbejde og penge. Når kunderne er glade, er igus® glad.
igus® leverer samme dag over hele verden, udfærdiger tilbud indenfor et par timer, tager på besøg den følgende dag. igus® arbejder hurtigt med sine 35 kontorer og øger hastigheden fra år til år.

"Solsystemet" igus®

 

Strukturen hos igus®: teams – teamleder – ledelse. I et system der er baseret på reglerne for kaos.

igus® på messer  

Individuel og kompetent konsulentbistand er altafgørende – på stedet, på messer, over telefonen og online. Disse anstrengelser understøttes af en fuld-service hjemmeside og detaljerede kataloger.

Nogle fakta:

igus® blev grundlagt i 1964

igus® har kontorer i 35 lande og salgspartnere i mere end 80 lande

igus® beskæftiger i øjeblikket cirka 3.800 personer over hele verden

Hvert år udvikler igus® mellem 1.500 og 2.500 nye produkter og produktudvidelser

Hos igus® arbejder vi i et åbent miljø. Alle arbejder ved de samme skriveborde, har det samme arbejdsudstyr, det samme udvalg af retter i kantinen og bruger det samme toilet.

igus® uddanner hele tiden sine medarbejdere i forbindelse med produkter, softwareprogrammer til computere, fremmedsprog, virksomhedsseminarer, gruppekurser, tekniske seminarer for forhandlere osv.

Vi ser frem til jeres e-mail!

Frank Blase  
Frank Blase

Chief Executive Officer
 

Michael Blaß  
Michael Blaß

Vice President
e-chainsystems®

Tobias Vogel  
Tobias Vogel

Vice President
plastlejer