Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
igus® - forbedring af bevægelse

Mere end fem årtiers erfaring med motion plastics®

Vores verden har altid været i bevægelse. Tekeniske fremskridt gør vores maskiner stadig hurtigere og deres bevægelser stadig mere præcise. Dette skaber nye udfordringer for maskinkomponenter. Tilbage i 1964, da Günter Blase etablerede igus, havde han en ide om udvikling af bevægelsesprodukter fremstillet af lavslitage højtydende polymerer. De kaldes i dag for motion plastics.  motion plastics produkter medfører også forbedringer ud fra et miljømæssigt synspunkt. Levetidsevalueringen af plastprodukter er god. I produktionsprocessen benyttes 50 % mindre mineralsk olie end for tilsvarende produkter fremstillet af stål og 70% mindre en dem der er fremstillet af aluminium. Med de 54,4 mia tons af smøremidler der udledes i miljøet hvert år, bidrager smørefri plastik fra igus yderligere til en beskyttelse af miljøet.

Günter Blase ved sit skrivebord  
Sådan startede det hele

"Giv mig din mest besværlige komponent, og jeg vil finde en løsning", sagde Günter Blase til hans første kunde. Dette løfte blev selskabets motto og har været en vigtig del af igus lige siden.

igus hovedsæde  
Fleksible lige fra starten

igus solar system er permanent forankret i vores selskabsfilosofi og endda i arkitekturen på vores hovedsæde. Den påvirker vores værdier og hvordan vi handler.  

Gravemaskine med igus komponenter  
Problemløsere i mere end 50 brancher

I 72 lande og mere end 50 brancher, gør motion plastics vores kunders hverdag lettere og forbedrer deres applikationer. Kunderne inkluderer globalt succesrige selskaber og rigtig mange små firmaer.

igus testlaboratorium for energiforsyningssystemer  
motion plastics er teknologien

Mere end fem årtiers forskning i motion plastics på branchens største laboratorium har ført til særdeles stærke materialer der opfylder vores løfte: "Omkostninger ned, levetid op".

Tom Krause foran en SLS 3D printer  
Innovation stammer fra personer

igus ansatte er altid klar til at lytte til ideer og forslag fra deres kunder. Det er sådan nogle af de mest succesfulde innovationer er opstået. De inkluderer aktuelt det første intelligente glideleje og en robotarm fremstillet af plast.

Mand arbejder med tablet på et tog og animerer en robotarm  
igus digital

Gratis igus online værktøjer er til rådighed døgnet rundt og gør det meget nemt at konfigurere og simulere selskabets produkter.  Intelligente produkter, såkaldte smart plastics, forudsiger behovet for vedligeholdelse.

Bliv en del af vores team!

igus er et ejerdrevet selskab med hovedsæde i Køln-Porz og dattersleskaber i hele verden. Vi er altid på udkig efter nyt personale de er villige til at lære, er i stand til at tænke selvstændigt og stille de rette spørgsmål. Bliv en del af et dedikeret team der forsøger at finde den bedste løsning for kunden, hvor teamets medlemmer samarbejder med transparens, åbenhed og ærlighed.


Aktuelt ledige stillinger

igus personale på igus fabrikken  

Nyhedsbrev

Skærm, tablet og smartphone med igus nyhedsbrev  

igus blog

Læs alt om professionelle energiforsyningskabler, økonomisk automatisering og lejer, samt lineær teknologi og 3D print direkte fra vores eksperter med omfattende know-how relateret til vores produkter og brancher.  Tag et kig og bliv inspireret!

 

igus blog logo  

Kontakter

Frank Blase  
Frank Blase

Chief Executive Officer

Michael Blaß  
Michael Blaß

Vicepræsident 
Energikæder

Tobias Vogel  
Tobias Vogel

Vicepræsident 
Plastlejer

Artur Peplinski  
Artur Peplinski

Vicepræsident
Head of International Group Development & Marketing

Gerhard Baus  
Gerhard Baus

Vicepræsident
Head of New Business

Christian Batz  
Christian Batz

Vice President
igus® digITal

Jan-Marinus Alberts  
Jan-Marinus Alberts

Head of Purchasing

Peter Ophey  
Peter Ophey

Head of Human Resources