Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Om igus

igus er en producent af højtydende polymerer til bevægelse med base i Köln, Tyskland. Vi har udviklet og produceret motion plastics - innovative produkter fremstillet af smørefri plast - siden 1964. Disse omfatter energikæder, kabler, glidelejer, føringsskrueteknologi, robotter og intelligente sensorer, der hjælper vores kunder med at forbedre deres teknologi og reducere omkostningerne. De fleste produkter fremstilles ved hjælp af sprøjtestøbning, og det er her, virksomheden har sit navn fra: igus = "Industriespritzguss" (industriel sprøjtestøbning).

Vores mål


Forbedre hvad bevæges

En verden af motion plastics

Verden er i konstant bevægelse. Og når noget bevæger sig, er det her, vi kommer ind og tilbyder vores kunder tekniske innovationer: forbedre det, der bevæger sig!

Dette er det ledende princip, der driver vores produktionsindsats. Ved at udvikle produkter fremstillet af slidstærke, højtydende polymerer forbedrer vi bevægelser over hele verden – med produkter fremstillet i Tyskland. Vores motion plastics er produkter fra områderne energiforsyningssystemer, kabler, lejeteknologi, lineær teknologi, stangmateriale, 3D print, Low Cost Automation og smart plastics.
Oplev motion plastics nu

Forbedring af anvendelsesmuligheder takket være motion plastics

Bevægelse er overalt. Det ser vi hver dag, når vi får lov til at ledsage vores kunder i spændende projekter. I dag betjener vi 188.000 virksomheder fra over 80 lande verden over og fra over 50 forskellige brancher.

Inden for bil- eller emballageindustrien, jernbane- eller landbrugsteknologi, konstruktion af værktøjsmaskiner eller inden for vedvarende energi forbedrer vi det, der bevæger sig. Sammen stræber vi efter den bedste løsning til enhver anvendelse.
 
Gå til eksempler på anvendelser

Fordelen ved motion plastics: lang levetid

Vores produkter fremstillet af højtydende plast giver dig en stor fordel - en lang levetid. For dig betyder det, at du med vores motion plastics kan bruge dine maskiner og applikationer i længere tid og reducere vedligeholdelse og omkostninger.

For at gøre dette tester vi vores produkter grundigt i vores testlaboratorium og giver dig dataene, så du kan beregne levetiden for dit specifikke produkt på forhånd. Så du kan være sikker på, at vores motion plastics holder, hvad de lover!
 
Mere om levetid og andre fordele

Nul plastaffald

Hvor bæredygtig er motion plastics?

Som plastforarbejdende virksomhed ser vi det som vores pligt at bruge ressourcerne bæredygtigt og at beskytte miljøet. Vores motion plastics kan yde et vigtigt bidrag til dette - under produktionen, i brug og ved afslutningen af deres levetid.

Især to emner er meget vigtige for os: CO2 neutralitet, dvs. den direkte indflydelse på klimaet, og nul plastaffald, dvs. genanvendeligheden af vores produkter.
Læs mere om bæredygtighed hos igus

Genbrug af plast og meget mere

Genbrug spiller en vigtig rolle i vores mål om nul plastaffald, som vi forfølger med forskellige tiltag. Teknisk og industriel plast kan genbruges via vores chainge-genbrugsplatform, og genbrugsmaterialer kan også købes og sælges. Vi tilbyder cykler og cykelkomponenter fremstillet af genbrugsplast på vores igus:bike-platform. Vi promoverer den nye HydroPRS-teknologi, som muliggør kemisk genindvinding af plast. Vores praktikvirksomhed reguse er dedikeret til genbrug af kasserede elektriske apparater. Og selvfølgelig tilbyder vi også forskellige produkter fremstillet af genbrugsmaterialer.
 
Mere om genbrug hos igus

Det nemmeste firma at handle med

Teknisk ekspertise er en leg - med motion plastics og igus enjoyneering

Du kan nemt udvikle og designe maskiner og systemer. Med glæde og sjov på arbejdet. I en samarbejdsproces, der udvikler og udvider kreativitet og teknisk knowhow. Kort sagt: Tech up made easy - det er det, som enjoyneering står for! Vi præsenterede dette koncept på Hannover Messe 2023, som omfatter reelle innovationer og digitale revolutioner relateret til vores motion plastics. Enjoyneering skal gøre det muligt for ingeniører og teknikere at udfolde deres tekniske potentiale med legende lethed og at gå nye veje i problemløsningen, for eksempel med iguverse.
 
Oplev igus enjoyneering nu

Støtte over hele kloden

igus i hele verden motion plastics-produkterne fra igus fremstilles i Tyskland, men vi har 188.000 kunder, ikke kun i Tyskland, men på mange lokationer i hele verden. Vi er repræsenteret i over 80 lande og har fabrikker i 15 af dem; der er 30 igus datterselskaber og mange andre salgspartnere. Det er sådan, vi kan give dig rådgivning og støtte på stedet, uanset hvor du er.

Hurtig og pålidelig levering


Hos igus tilbyder vi dig alt fra en enkelt kilde. Det er 243.000 produkter i over 1.000.000 variationer fra lager. Vi kan gøre dem klar til forsendelse og levere dem inden for meget kort tid - og hvis tingene skal gøres meget hurtigt, finder vi en løsning sammen.

igus er en prisbelønnet virksomhed

igus priser I løbet af mange år har vi haft æren af at modtage en række priser og udmærkelser. Det er trods alt en belønning for vores medarbejderes og produkters præstationer. Vi er for eksempel særligt stolte af vores nominering som Hidden Champion, af NRW Business Award, af vores anerkendelse som en familievenlig virksomhed og af iF design awards.


Hvad vi står for, og hvordan vi samarbejder

igus solar systemet

Vores solsystem er kernen i vores kultur. Nej, vi taler ikke om planetsystemet her. igus solsystemet er et organisationsdiagram, der afspejler vores tanker og handlinger. I centrum er kunden, som er lige så vigtig for os, som solen er for jorden, som giver lys, varme og energi – ligesom kunden giver os ønsker, incitamenter, penge. Vores kolleger og teams lever og skaber omkring kunden, tager udgangspunkt i deres behov og finder de rigtige løsninger på deres problemer, ofte innovationer, så vores medarbejderes succes kommer fra vores kunders succes. Som virksomhed er det vores opgave at skabe en atmosfære for vores kolleger, hvor de kan arbejde med glæde og på den bedst mulige måde.
 

At gå ind i fremtiden med nysgerrighed

Forskning på 3.800 m2 gulvplads, et åbent øre for kundernes ideer, nye produkter hvert år på vores interne messe IMPS og på mange messer verden over ... alt dette betyder innovation for os. Vi ønsker at finde nye løsninger sammen med vores kunder og implementere dem hurtigt for at forbedre teknologien og reducere omkostningerne.

Vi holder ikke kun øje med de aktuelle problemer, men også med fremtidens udfordringer. Digitalisering løber gennem alle igus strukturer og er tæt forbundet med innovation.

Bliv en igus-partner

Vi er altid på udkig efter nye partnere, der ønsker at arbejde sammen med os på lang sigt og vokse sammen med os - hvad enten det er som leverandør eller forhandler. Naturligvis er kunden i centrum for vores indsats, og vi arbejder sammen om at finde den bedste løsning.

Diversity Charter underskrevet af igus

Vi værdsætter mangfoldighed og tolerance

igus har officielt underskrevet "Diversity Charter". Det sender et klart signal til fordel for mangfoldighed og tolerance på arbejdspladsen. Vi forpligter os selv, vores medarbejdere og vores partnere til et respektfuldt, anerkendende og fordomsfrit samarbejde. 


igus 2023: fakta og tal

igus salg

1,115 mia. euro

salg
igus medarbejdere på verdensplan

4.600

Medarbejdere over hele verden
igus lokationer og distributører

31

Lokationer og 50 distributører: repræsenteret i over 80 lande
igus kunder

188.000

Kunder
igus dele

243.000

Produkter fra lager
igus sprøjtestøbemaskiner

800

Sprøjtestøbemaskiner
Grundlagt15. oktober 1964 af Margret og Günter Blase i Köln (Mülheim); 100 % familieejet
Fra en baggård i Köln og ud i verden – mere om igus' historie
CEOFrank Blase, CEO New Businesses & Operations
Michael Blass, CEO energikædesystemer
Artur Peplinski, CEO igus international
Dr. Thilo Schultes, CEO Fast Growing Business Units
Tobias Vogel, CEO Glidelejer og lineær teknologi
Branchens største testlaboratoriumSamlet areal: 3.800 m²; Tests/år: 15.000
CertifikatKvalitets- og miljøledelse
DIN EN ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018
Andre godkendelsescertifikater og -segl