Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
igus® - forbedring af bevægelse

Mere end fem årtiers erfaring med motion plastics®

Vores verden har altid været i bevægelse. Tekniske fremskridt gør vores maskiner stadig hurtigere og deres bevægelser stadig mere præcise. Dette skaber nye udfordringer for maskinkomponenter. Tilbage i 1964, da Günter Blase etablerede igus, havde han en ide om udvikling af bevægelsesprodukter fremstillet af lavslitage højtydende polymerer. De kaldes i dag for motion plastics. motion plastics produkter medfører også forbedringer ud fra et miljømæssigt synspunkt. Levetidsevalueringen af plastprodukter er god. I produktionsprocessen benyttes 50 % mindre mineralsk olie end for tilsvarende produkter fremstillet af stål og 70 % mindre end dem der er fremstillet af aluminium. Med de 54,4 mia tons af smøremidler der udledes i miljøet hvert år, bidrager smørefri polymerer fra igus yderligere til en beskyttelse af miljøet.


Günter Blase ved sit skrivebord

Sådan startede det hele

"Giv mig din mest besværlige komponent, og jeg vil finde en løsning", sagde Günter Blase til hans første kunde. Dette løfte blev selskabets motto og har været en vigtig del af igus lige siden.

igus solar system

Fleksible lige fra starten

igus solar system med kunden i centrum er fast forankret i vores selskabsfilosofi. Den påvirker vores værdier og hvordan vi handler.  

Gravemaskine med igus komponenter

Problemløsere i mere end 50 brancher

I 72 lande og mere end 50 brancher, gør motion plastics vores kunders hverdag lettere og forbedrer deres applikationer. Kunderne inkluderer globalt succesrige selskaber og små firmaer.

igus testlaboratorium for energiforsyningssystemer

motion plastics er teknologien

Mere end fem årtiers forskning i motion plastics på branchens største laboratorium har ført til særdeles stærke materialer der opfylder vores løfte: "Omkostninger ned, levetid op".

Tom Krause foran en SLS 3D printer

Innovation stammer fra personer

igus ansatte er altid klar til at lytte til ideer og forslag fra deres kunder. Det er sådan nogle af vores mest succesfulde innovationer er opstået. De inkluderer aktuelt det første intelligente glideleje og en robotarm fremstillet af plast.

Mand arbejder med tablet på et tog og animerer en robotarm

igus digital

Gratis igus online værktøjer er til rådighed døgnet rundt og gør det meget nemt at konfigurere og simulere selskabets produkter.  Intelligente produkter, såkaldte smart plastics, forudsiger behovet for vedligeholdelse.

igus fabrikken udvendig

Solgul, åben og fleksibel

Kunden som centrum i igus solar system: arkitekturen i vores hovedsæde i Köln, designet af Nicholas Grimshaw, følger også dette princip.

iForm værktøjsfremstilling: automatiseringsområde

Intern værktøjsfremstilling

Fra udvikling, produktion og prøvetagning til kvalitetskontrol med CT scanninger: produktionen af vores sprøjtestøbningsværktøjer udføres helt af os selv.


Vores bidrag til bæredygtighed

Vores lette og smørefrie polymerprodukter tilbyder mange muligheder for anvendelser der sparer ressourcer og er økonomiske. Vi leder hele tiden efter bedre løsninger, materialer og produktegenskaber. Med bortset fra vores produkter er der stadig meget vi kan gøre, for at beskytte vores miljø og bidrage til bæredygtighed. Det er derfor vi modtager udtjente energikæder i plast, uanset deres fabrikat, og genindvinder dem. Vi ser fremad og investerer i en opstartsvirksomhed der har udviklet en teknologi for genindvinding af plastaffald til mineralsk olie.

Plante i jord

Bliv en del af vores team!

igus er et ejerdrevet selskab med hovedsæde i Køln-Porz og dattersleskaber i hele verden. Vi er altid på udkig efter nyt personale de er villige til at lære, er i stand til at tænke selvstændigt og stille de rette spørgsmål. Bliv en del af et dedikeret team der forsøger at finde den bedste løsning for kunden, hvor teamets medlemmer samarbejder med transparens, åbenhed og ærlighed.

Aktuelt ledige stillinger
igus personale på igus fabrikken

igus blog

Læs alt om professionelle energiforsyningskabler, økonomisk automatisering og lejer, samt lineær teknologi og 3D print direkte fra vores eksperter med omfattende know-how relateret til vores produkter og brancher.  Tag et kig og bliv inspireret!

 

igus blog logo