Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Om igus

igus er en producent af højtydende polymerer til bevægelse, der udvikler og producerer motion plastics. Disse innovative, smørefrie produkter omfatter energiforsyningssystemer, højfleksible kabler, glidelejer og lineære lejer, føringsskrueteknologi, 3D print, Low Cost Automation og smart plastics. Disse produkter anvendes i alle brancher og tusindvis af applikationer - overalt, hvor noget bevæger sig. Vores mål er at forbedre teknologien og reducere omkostningerne på en CO2-neutral måde og uden plastaffald! igus GmbH rapporterer følgende tal for 2023:
 

igus salg

1,115 mia. euro

salg

igus medarbejdere på verdensplan

4.600

Medarbejdere over hele verden

igus lokationer og distributører

31

Lokationer og 50 distributører: repræsenteret i over 80 lande

igus kunder

188.000

Kunder

igus dele

243.000

Produkter fra lager

igus sprøjtestøbemaskiner

800

Sprøjtestøbemaskiner

Grundlagt15. oktober 1964 af Margret og Günter Blase i Köln (Mülheim); 100 % familieejet
Fra en baggård i Köln og ud i verden – mere om igus' historie
CEOFrank Blase, CEO & iværksætter
Gerhard Baus, CEO Nye forretningsområder
Michael Blass, CEO e-chain systems
Artur Peplinski, CEO igus international
Tobias Vogel, CEO glidelejer og lineær teknologi lejer
Branchens største testlaboratoriumSamlet areal 3.800 m², 15.000 test/år
Investering i F+U og digitalisering51,7 mio. €
CertifikatKvalitets- og miljøledelse
DIN EN ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001:2015, ISO 50001:2018
Andre godkendelsescertifikater og -segl


igus enjoyneering: Med motion plastics er det en leg at opnå tekniske toppræstationer

Du kan nemt udvikle og designe maskiner og systemer. Med glæde og sjov på arbejdet. I en samarbejdsproces, der udvikler og udvider kreativitet og teknisk knowhow. Kort sagt: Tech up gjort nemt - det er det, som enjoyneering står for!

igus enjoyneering

Med enjoyneering præsenterer vi et nyt koncept på Hannover Messe 2023, der omfatter reelle innovationer og digitale revolutioner i forbindelse med vores produkter af motion plastics. Dette koncept er designet til at give ingeniører og teknikere mulighed for at udnytte deres tekniske potentiale med legende lethed. Teknisk fremskridt kan og bør være sjovt, så man kan udforske nye måder at løse problemer på. Oplev nu vores innovative og revolutionerende nye produkter med igus enjoyneering!

Oplev igus enjoyneering nu

En verden af motion plastics

Verden er i konstant bevægelse. Og hvor der er bevægelse, kan vi hjælpe: Vi forbedrer det, der bevæger sig. Dette er det ledende princip, der driver vores produktionsindsats. Ved at udvikle produkter fremstillet af slidstærke, højtydende polymerer forbedrer vi bevægelser over hele verden – med produkter fremstillet i Tyskland. Disse "motion plastics" er produkter fra områderne energikæde, kabel, glideleje, lineær teknologi, stangmateriale, 3D print, Low Cost Automation og intelligente sensorer.

Du kan finde ud af mere om vores verden af motion plastics i denne video.

Applikationer for motion plastics

Bevægelse sker overalt. Det ser vi hver dag, når vi får lov til at ledsage vores kunder i spændende projekter. I dag betjener vi 188.000 virksomheder fra over 80 lande i hele verden. For mere end 50 forskellige industrier, som bil- eller emballageindustrien, jernbane- og landbrugsteknologi, maskinværktøj eller sektoren for vedvarende energi, arbejder vi sammen om at finde den bedste løsning til enhver anvendelse.

Oplev applikationseksempler


igus priser

igus er en prisbelønnet virksomhed

I løbet af mange år har vi haft æren af at modtage en række priser og udmærkelser. De er i sidste ende en anerkendelse af vores medarbejderes præstationer. Vi er særligt stolte af iF designpriserne, anerkendelsen af vores familievenlighed, NRW industriprisen og vores titel som Hidden Champion.


Vi er i hele verden

igus motion plastics produkter er fremstillet i Tyskland, men vi har naturligvis ikke 188.000 kunder alene i Tyskland. Vi er repræsenteret i over 80 lande og har fabrikker i 15 af dem; der er 30 igus datterselskaber og mange andre salgspartnere.

Til kontakter og kontaktpersoner
igus i hele verden

Solsystem

Hvad vi står for, og hvordan vi samarbejder

Vores solsystem er kernen i vores kultur. Nej, vi taler ikke om planetsystemet her. igus solsystemet er et organisationsdiagram, der afspejler vores tanker og handlinger. I centrum er kunden, som er lige så vigtig for os, som solen er for jorden, som giver lys, varme og energi – ligesom kunden giver os ønsker, incitamenter, penge. Vores kolleger og teams lever og skaber omkring kunden, tager deres krav op og finder de rigtige løsninger på deres problemer, ofte innovationer. Vores medarbejderes succes er resultatet af vores kunders succes. Som virksomhed er det vores opgave at give vores kolleger de midler og den atmosfære, de nyder at arbejde i.


Virtuel rundvisning på igus fabrikken

Virtuel rundvisning på igus fabrikken

Vil du gerne se kernen i vores forretning i Köln indefra? Fordyb dig i vores 360° VR verden, opdag en lang række stationer, og se vores medarbejdere på arbejde. Alle stationer ledsages også af interessante oplysninger om fabrikken og maskinerne. Kom indenfor!

At gå ind i fremtiden med nysgerrighed

IMPS, den fysiske interne messe, der kan opleves virtuelt

Forskning på et areal på 3.800 m2, et åbent øre for kundernes idéer og årlige innovationspræsentationer på vores interne messe og på mange messer i hele verden ... alt dette er hvad innovation betyder for os. Vi ønsker at samarbejde med vores kunder om at finde nye løsninger hurtigere. Vi holder ikke kun øje med de aktuelle problemer, men også med fremtidens udfordringer. Digitalisering løber gennem alle igus strukturer og er tæt forbundet med innovation.

Plast og bæredygtighed

Bæredygtighed for igus

Vores motion plastics er ikke i modstrid med en bæredygtig levevis. Højtydende plast kan bidrage til ressourcebevaring og miljøbeskyttelse under produktion og brug og ved slutningen af deres levetid. I årevis har vi haft særlig fokus på to mål på dette område: CO2-neutralitet og nul plastaffald - den direkte indflydelse på klimaet og vores produkters genanvendelighed.