Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Komponenter til fitness- og rehabiliteringsudstyr

I øjeblikket træner langt over ti millioner medlemmer i tyske motionscentre, og tendensen er stigende. Altid i fokus: ergonomiske og glatte bevægelser. Til justering af siddestilling, vægte og maskinernes hældning anbefaler vi lejer og linearsystemer fra igus. De er nemme at håndtere og arbejder næsten lydløst. Ikke mindre vigtigt: igus produkter fungerer helt uden eksterne smøremidler. Der er trods alt ingen brugere af motionscentre, der har lyst til at få snavsede hænder eller oliepletter på deres tjekkede fitnesstøj. I hvert fald skal træningsmaskiner til professionel brug kunne holde til konstant drift dagligt, hvad enten de indstilles manuelt eller elektronisk ved at trykke på en knap.

Fordele ved igus løsninger:

 • Økonomiske
 • Sparer installationsplads og vægt
 • Vedligeholdelsesfri for 24/7 anvendelse
 • Hurtig levering
 • Nem montering
 • Komplet system eller individuelle komponenter fra batch størrelse 1
 • Driftslevetidsberegning
 • Støjsvag og lav vibration

De tre bedste produkter

drylin lineær teknologi

drylin lineær teknologi

iglidur glidelejer

iglidur glidelejer
 • Vedligeholdelsesfri tør drift
 • Lav friktionskoefficient
 • Absorberer vibration

Sfæriske igubal lejer

Sfæriske igubal lejer
 • Kompensering af justeringsfejl
 • Korrosionsfri, lette at rengøre
 • Høj belastningskapacitet

Gratis prøver

Se selv hvordan du forbedrer teknologien og reducerer omkostningerne i sportsudstyr. Eller vores gratis prøvekasser til iglidur glidelejer eller drylin W lineær teknologi.

Anvendelseseksempler for drylin og iglidur produktsortimentet

Eksempel benstræk og multigym

De mest populære træningsmaskiner til vægttræning er benstræk og biceps eller butterfly på multigym. drylin W lineærføringen sørger for, at højden af puden til bentræning kan justeres enkelt og næsten lydløst. Dobbeltprofiler og slæder kan monteres hurtigt, og takket være den smørefri drift kræves der slet ingen vedligeholdelse. For alle lejepunkter på multigym, er iglidur G og M250 glidelejer egnede. De anbefales til alle ledsteder i motionssekvensen. Uanset hvor de er monteret, er de modstandsdygtige over for korrosion, de piber aldrig, og de har en lang levetid.
Benstræk Benstræk
Biceps på multigym Biceps på multigym
Butterfly- og latissimus-træningstårn Butterfly på multigym

Eksempel romaskine

Hvis du vil arbejde med dit hjerte-kar system, er romaskinen ideel til dig. Både roterende og drejende led kan justeres perfekt med iglidur lejer – lydløst og uden vedligeholdelse. drylin® W linearføringssystemerne, der er installeret i romaskiner, er helt smørefri og kan derfor benyttes i åbne anvendelser. Deres dobbeltakselprofil i aluminium giver en høj torsionsmodstand ved lav vægt. Lineærlejer sørger for, at sædet glider friktionsfrit og støjsvagt.
Romaskine Greb på romaskine
Romaskine Sædeskinne
Romaskine Drivarme

Eksempel træningsmaskiner og ergometer til hjemmebrug

Den perfekte siddestilling spiller også en afgørende rolle på cardiomaskiner som for eksempel hjemmetrænere eller ergometre – først da kan du undgå at belaste knæleddet, for eksempel. Hvad enten det sker manuelt eller via chipkortstyring, indstilles sædeafstand og højde på greb og skærme på få sekunder og tilpasses dine individuelle behov. Med profilerne og de komplette slæder eller enkelte linearlejer udgør drylin® W-linearføringen det idelle system til enhver konstruktion og ethvert design. Specielt til elektriske indstillinger, sikrer igus® energikæder og kabler fejlfri drift i ethvert monteringsområde, selv ved de mindste bøjningsradier.
Romaskine Romaskine sædejustering
Ergometer Ergometer sædejustering
Crosstrainer Crosstrainer skærmjusteringer

Eksempel cardioudstyr

Med lejer og lineærsystemer fra igus er de professionelle modeller udstyret med den fornødne mekanik til at klare disse belastninger på lang sigt. De robuste maskinelementer giver sikkerhed og pålidelighed i mange år uden svigt. Der er trods alt ikke noget mere irriterende for ejerne og medlemmerne af et motionscenter end fejlbehæftede maskiner i træningsområdet. Såvel lineærføringer som glidelejer – igus® tilbyder alle komponenter til traditionel drevteknologi i smørefri version. De er baseret på tekniske polymerer, som ikke kræver smøring. Bevægelsestypen, der er enklere end cirkulerende stålkugler, reducerer støj og vægt og sænker omkostningerne med 40 %.
Glidelejer i sædejustering og pedal Sædejustering og pedal
Glidelejer i crosstrainer Knæarm
Glidelejer i stepper Trin

Succeshistorier


Yderligere oplysninger

Fitness produktbrochure

Al vigtig information om vores produkter og services
Download nu

igus-onlineværktøjer

Konfigurer ønsket produkt online, beregn levetid, reducer procesomkostninger
Oplev værktøjer