Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

Fon +45 86603373

Fax +45 86603273

Hold dig aktiv ...

... med veldesignede igus® linearføringer og lejer til sportsudstyr

Skift leje nu, og sænk omkostningerne med op til 40 %

McFit, Fitness First eller Kieser Training – i øjeblikket træner langt over ti millioner medlemmer i tyske motionscentre, og tendensen er stigende. Statistikken viser, at det mest benyttede udstyr i motionscentre er fitnessmaskiner til vægttræning og cardiomaskiner. Altid i fokus: ergonomiske og jævne bevægelser. Til justering af siddestilling, vægte og maskinernes hældning anbefaler vi lejer og linearsystemer fra igus®. De er nemme at håndtere og arbejder næsten lydløst, da de fungerer uden kugler. Særligt i store sportsfaciliteter med flere hundrede træningsmaskiner er det vigtigt, at støjudviklingen er minimal. Lige så vigtigt: igus® produkter er smørefri. Der er trods alt ingen motionscenterbrugere, der har lyst til at få snavsede hænder eller oliepletter på deres tjekkede fitnesstøj. I hvert fald skal træningsmaskiner til professionel brug kunne holde til konstant drift dagligt, hvad enten de indstilles manuelt eller elektronisk ved at trykke på en knap. Lette, støjsvage og bløde bevægelser ... igen og igen og med aktive funktioner adskillige timer om dagen.

Fordele ved igus® højtydende polymerer til sports-, fitness- og genoptræningsbranchen:

vedligeholdelsesfri tør drift, uden fedt

lave friktionskoefficienter

jævn og støjsvag drift

korrosionsfri, lette at rengøre

absorberer vibrationer

mindre slid


igus® i træningsmaskiner: manus® anvendelse, som er præmieret med guld, fører langrendssporet ind i din bolig.

 

drylin® linearteknologi
 

drylin® linearteknologi  

Slidbestandige

Ekstremt stille i drift

Kan konfigureres online


Gå til drylin® onlinebutikken

iglidur® lejer
 

iglidur® lejer  

Vedligeholdelsesfri tør drift

lave friktionskoefficienter

absorberer vibrationer


Gå til iglidur® onlinebutikken

igubal® sfæriske lejer

igubal® sfæriske lejer  

Kompensering af justeringsfejl

korrosionsfri, lette at rengøre

Høj belastningskapacitet

Gå til igubal® butikken

Individuelle løsninger til netop din anvendelse

Nyd godt af vores mange års erfaring inden for sport, fitness og genoptræning:
Michael Hornung  

Hvis du har spørgsmål eller behøver yderligere oplysninger, hjælper vi dig altid gerne!
Michael Hornung
Tlf.: +49 2203 9649 156

 

Anvendelsesområder for drylin® og iglidur® produktsortimentet

De mest populære træningsmaskiner til vægttræning er benbøjer og -strækker samt butterfly og latissimustræk. Her udfører drylin® W linearføringer og iglidur® lejer deres opgave pålideligt. På den måde sørger linearføringen for, at højden af puden til bentræning kan justeres enkelt og næsten lydløst. Dobbeltprofiler og slæder kan monteres hurtigt, og takket være den smørefri drift kræves der slet ingen vedligeholdelse. Til alle lejesteder i butterfly- og latissimus-træningstårnet er iglidur® G og M250 lejer ideelle. De anbefales til alle ledsteder i motionssekvensen. Uanset hvor de er monteret, er de modstandsdygtige over for korrosion, de piber aldrig, og de har en lang levetid.

Benbøjer og -strækker  
Butterfly- og latissimus-træningstårn  
Butterfly- og latissimus-træningstårn  

Hvis du vil arbejde med dit hjertekredsløb, er romaskinen ideel til dig. Både roterende og drejende led kan justeres perfekt med igus® lejer – lydløst og uden vedligeholdelse. drylin® linearføringssystemerne, der er installeret i romaskiner, er helt smørefri og kan derfor benyttes i åbne anvendelser. Deres dobbeltakselprofil i aluminium giver en høj torsionsmodstand ved lav vægt. Linearlejer sørger for, at sædet glider friktionsfrit og støjsvagt.

Romaskine  
Romaskine  
Romaskine  
Anvendte produkter

Den perfekte siddestilling spiller også en afgørende rolle på cardiomaskiner som for eksempel hjemmetrænere eller ergometre – først da kan du undgå at belaste knæleddet, for eksempel. Hvad enten det sker manuelt eller via chipkortstyring, indstilles sædeafstand og højde på greb og skærme på få sekunder og tilpasses dine individuelle behov. Med profilerne og de komplette slæder eller enkelte linearlejer udgør drylin® W-linearføringen det idelle sæt til enhver konstruktion og ethvert design. Specielt til elektriske indstillinger sikrer igus® energikæder og kabler fejlfri drift i ethvert monteringsområde, selv når bøjningsradius er mindst.

Cardiomaskiner med drylin® linearteknologi – indstilling af sæde, skærm og greb
Sædeindstilling  
Skærmindstilling på cardiomaskinen  
Indstilling af greb på cardiomaskinen  
Anvendte produkter
iglidur® lejer i cardiomaskiner – sædejustering og i pedalen
Sædejustering  
Lejer i pedalen  
Anvendte produkter

Med lejer og linearsystemer fra igus® er de professionelle modeler udstyret med den fornødne mekanik til at klare disse belastninger på lang sigt. De robuste maskinelementer giver sikkerhed og pålidelighed i mange år uden svigt. Der er trods alt ikke noget mere irriterende for ejerne og medlemmerne af et motionscenter end fejlbehæftede maskiner i træningsområdet. Såvel linearføringer som lejer – igus® tilbyder alle komponenter til traditionel drevteknologi i smørefri version. De er baseret på teknisk plast, som ikke kræver smøring. Bevægelsestypen, der er enklere end cirkulerende stålkugler, mindsker driftsstøj og vægt og sænker samtidig omkostningerne med 40 %.

igus® produkter anvendes med succes i sports-, fitness- og genoptræningsbranchen

Her kan du se nogle eksempler på vores kunders anvendelser.
Genoptræningsudstyr  
Maksimal pålidelighed og belastningskapacitet

Denne anvendelse sikrer primært personer med gangvanskeligheder på løbebånd under genoptræning. iglidur® lejer sikrer en lang levetid og maksimal belastningskapacitet.

Body-Spider®  
Pladsbesparende og vedligeholdelsesfri

18 personer træner på én træningsmaskine samtidig – med Body-Spider® er det ikke længere ønsketænkning. Cirka 100 plastlejer fra igus® sikrer den nødvendige kompakthed og vedligeholdelsesfri drift.

Benpresse  
Jævnt glid uden smøring

Med denne benpresse styrkes musklerne ideelt. Jævnt glid med drylin® linearteknologien giver udsigt til størst mulig træningssucces. Desuden tillader korrosions- og smørefri komponenter udendørs anvendelse.

Førsteklasses fitnessudstyr  
Økonomisk, støjsvag og smørefri

Med drylin® W modulsæt fandt A & D Sports også en mulighed for at udstyre deres førsteklasses fitnessudstyr med økonomiske og samtidig smørefri komponenter.

Taburet – sid svævende  
Ekstremt robust, selv under permanent belastning.

Med denne anvendelse arbejder brugeren med kropsspænding og rygmuskler. igubal® sfæriske lejer gør det muligt at sidde komfortabelt og modstår den permanente belastning.

Crosstrainer  
Lang levetid, støjsvag og økonomisk

Denne anvendelse fremhæver fordelene ved at skifte fra metallejer til plastløsninger. På denne crosstrainer sikrer igubal® sfæriske lejer en støjsvag drift og minimal vedligeholdelse.

Flere oplysninger

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h