Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Hurtig og driftssikker dataudveksling med nyt CAN bus kabel fra igus03-10-2018

Nye chainflex kabler til CAN systemer med PVC eller PUR yderbeklædning, godkendt til det russiske marked

Bus systemer bruges stadig mere i automatisering, da de sikrer hurtig og driftssikker dataudveksling, sparer plads og herved penge. For at opfylde disse behov har igus udviklet et nyt CAN bus kabel til højdynamiske energikædeapplikationer, som i maskinværktøjer. Dette kan leveres med enten høj abrasionsresistent PVC eller olieresistent PUR yderbekædninger. Begge kabelversioner har EAC og CTP godkendelser, der forenkler handel med det russiske marked.

Behovet for Controller Area Network (CAN) systemer vokser stadig mod en standardiseret dataudveksling. Dette sikrer sømløs netværksforbindelse af elektroniske systemer, som styreenheder eller intelligente sensorer. Dette tillader komplekse systemer der kan implementeres økonomisk, og tværsystems diagnose kan udføres simultant på tværs af flere ECUs. Det nye CAN bus kabel fra igus garanterer en høj transmissionsikkerhed af data, selv ved meget høj belastning af kabel under bevægelse, som ved brug i en energikæde. Det nye økonomiske bus kabel kan leveres i to versioner af ydre beklædning - CFBUS.PVC.020 med høj abrasionsresistent PVC eller CFBUS.PUR.020 med høj olieresistent PUR. Som ved igus kabler, er de nye CAN bus kabler også testet på igus' eget 2.750 kvadratmeter store testlaboratorium. Dette gør igus til den eneste producent på markedet, som tilbyder 36-måneders garanti på hele sin kabelproduktlinje. De nye kabler anvendes i proces maskiner og maskinværktøjer, samt i lavtemperaturs-applikationer. For at forenkle handel med Rusland, har begge kabler CTP og EAC godkendelse.

chainflex kabler med godkendelser er driftssikre og sparer penge
Med mere end 1.300 typer, tilbyder igus det bredeste udvalg af energikædekabler med verdens mest omfattende udvalg med internationale godkendelser, inklusive kabler med EAC og CTP godkendelse. EAC certifikatet er det officielle bevis for at importerede maskiner eller komponenter til produktionsudstyr opfylder de harmoniserede tekniske direktiver (TR ZU) for de deltagende lande i Eurasiens Økonomiske Union (EAEU). CTP standarden fokuserer på brand egenskaberne ved kabler og flammemodstanden for de anvendte materialer. De to godkendelser er beregnet til at forenkle forretningsmæssige relationer. Takket være EAC og CTP godkendelserne, kan selskaber der eksporterer til Rusland eller EAEU medlemslandene toldbehandle deres maskiner og udstyr hurtigere og starte opstillingen hos slutkunden straks efter eftermonteringen. Med både EAC og CTP godkendelse, udføres den omfattende inspektion af alle krav i direktiver for alle komponenter i en produktionsmaskine både hurtigere og mere smidigt. Ved brug af certificerede chainflex kabler, kan virksomhederne spare tid og penge i tolden. En yderligere fordel ved begge certificeringer er, at nye og brugte maskiner kan bevæges på tværs af grænser indenfor alle medlemsstater i toldunionen. Yderligere nationale certifikater for overensstemmelse, gennem GOST-R, TR eller GOST-K er ikke længere påkrævet med EAC og CTP godkendelser.