Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273

Presse

Har du spørgsmål? Har du brug for materiale?
Aktuelle presseoplysninger og fotomateriale klar til udgivelse kan hentes her.
Vi vil naturligvis også gerne høre fra dig telefonisk, via e-mail eller fax!
 
PressekontaktVil du gerne tilføjes til vores presse-distributionsliste?

Pressemeddelelser efter område

Yderst fleksible Ethernet-kabler med 600 volt UL-certifikat til Industry 4.013-03-2019

Nye CAT5e- og CAT6-kabler til brug i e-chain med øget driftslevetid og godkendelse til det amerikanske marked.

CAT5e- eller CAT6-kabler er uundværlige i implementeringen af Industry 4.0 inden for automatisering. igus har nu yderligere udviklet to yderst fleksible Ethernet-kabler, CFBUS.045 og CFBUS.049, særligt til brug i energikæden. De nye CAT5e- og CAT6-kabler har øget UL-godkendelsen til det nordamerikanske marked med 600 volt. De er blevet testet med succes i igus-testlaboratoriet med mere end 76 millioner slag og fås fra lager fra en længde på 1 meter.

Industrielt Ethernet er skridtet ind i fremtiden for morgendagens digitialiserede fabrik. Mange undersøgelser viser, at brugen af feltbusser stagnerer, og at antallet af Ethernet-noder øges med tocifrede vækstrater. Mange har glemt, at feltbussystemer er designet specifikt til barske daglige industrielle miljøer, hvorimod Ethernet er udviklet til det rene og sikre kontor- og servermiljø. Men det industrielle miljø kræver en sikker og holdbar forbindelse mellem komponenterne. I den henseende er igus den første leverandør, der tilbyder en kabelfamilie med serierne CFBUS.045 (CAT5e) og CFBUS.049 (CAT6), som er udviklet specifikt til brug i energikæder. Med mere end 76 millioner slag og en bøjningsradius på 9,5 x d kunne kablerne tydeligt demonstrere deres exceptionelt høje driftslevetid i igus' eget testlaboratorium. Det er på grund af kabelmaterialerne i høj kvalitet og den høje elektromagnetiske kompatibilitet gennem en særligt flettet afskærmning med 90 procent afskærmning, at igus nu kan tilbyde de nye kabler med en øget UL-spænding på 600 volt direkte fra lager. Således kan Ethernet-kablerne bruges sikkert sammen med drevkablerne.

Ethernet-kabler med 36-måneders garanti på det amerikanske marked
Med mere end 1.300 typer tilbyder igus det bredeste udvalg af energikædekabler med verdens mest omfattende udvalg med internationale godkendelser, inklusive kabler med UL-certificeringen. motion cable-specialisten har leveret UL-certificerede chainflex-kabler til mekaniske og fabriksanvendelser i mere end 25 år. For eksportvirksomheder betyder det en nem markedsadgang i USA, fordi UL (Underwriters Laboratories) er den mest velkendte og udbredt accepterede testorganisation i USA. Den offentliggør regelmæssigt standarder og certificerer produkter såsom igus-kablerne. Hvis der er testcertifikater til kablerne, går toldbehandlingen og idriftsættelsen hurtigt og problemfrit. Eftersom de vedvarende test af alle chainflex-kabler foretages i igus' eget 2.750 kvadratmeter store testlaboratorium, er igus den eneste producent i verden, der tilbyder 36-måneders garanti for hele sit kabelsortiment, herunder de nye Ethernet-kabler til CAT5e og CAT6.