Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Produktprøver

Fordyb dig i en verden af motion plastics, og oplev vores produkter og innovationer helt tæt på. Vi tilbyder dig adskillige produktprøver, som du kan afprøve og "forstå", som vi præsenterer for dig på denne side, og som du kan bestille her:


igus Corner - den store motion plastics prøvekasse

På stedet og udstyret efter dine behov

Ønsker du altid at have de nyeste igus-produkter ved hånden? Vil du gerne afprøve og udvikle ideer til dine applikationer? Så skal du blot bestille igus Corner sammen med de motion plastics-produkter, du vælger til dine lokaler. Du kan bruge hjørnet som en permanent udstilling eller kun i en begrænset periode. Vi henter den også igen eller fylder den op, hvis du har brug for forsyninger eller ønsker at prøve andre produkter.
 
Bestil igus Corner gratis

Lad os opstille det ... eller stil det selv op

Vi bringer gerne igus Corner til dig, sætter den op efter ønske og fylder rummene med de produkter, du ønsker. Du kan også selv sætte standen op hurtigt og nemt i tre trin:
 
  • Efter bestilling modtager du displayenheden og prøverne. 
  • Nu er det tid til at folde og samle: Vi forklarer samlingen trin for trin i videoen og i samlevejledningen.
  • Den færdige stand har følgende mål: 590 x 1.800 x 390 mm (B x H x D). Det er fremstillet af bæredygtigt karton og kan genindvindes fuldstændig.

Populær hos vores kunder over hele verden

Mange kunder er begejstrede for vores igus Corner med de forskellige motion plastics produkter. De bruger dem som en kilde til ideer og til at løse problemer direkte på stedet. Fra marts 2024 har vi leveret over 7.300 Corner-enheder på verdensplan, herunder over 2.600 alene i Tyskland.

Bestil igus Corner gratis

Din personlige prøvekasse

Særlige produktprøver til dit projekt

Har du brug for helt specielle prøver til dit projekt eller din afdeling? Bestil derefter din skræddersyede prøvekasse.

Vi vil diskutere din motion plastics® applikation med dig og sende dig de prøver, du har brug for. Når du har modtaget dem, vil vi med glæde diskutere de tekniske detaljer og besvare dine spørgsmål.
 
Bestil individuel prøvekasse

Yderligere produktprøver