Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)
igus® teknisk salg

Teknisk salgskonsulent til igus® - en prisbelønnet og international virksomhed inden for motion plastics

Vil du yde teknisk rådgivning til kunder inden for maskinbyggere, automation og robotindustrien? Er du opsøgende og nysgerrig, og vil du udvikle dine salgskompetencer? Så kan du være vores nye kollega hos igus® Danmark.

Hvad kan igus® tilbyde dig?
Vi søger en teknisk salgskonsulent til distrikt Jylland, som vil arbejde ud fra vores kontor i Vejle og fra hjemmekontoret. Du ansættes i mekanikdivisionen og får et af markedets stærkeste sortimenter og produktporteføljer med ud til kunderne.

I dit salgsarbejde har du fokus på rådgivning og salg af glidelejer, kuglelejer, sfæriske lejer, lineær føringer/teknologi og spindelteknologi og robot teknologi.

I Tyskland har vi vores produktfolk, som bliver dine tekniske backup- og sparringspartnere i salget. De står til din rådighed og kan inviteres med ud på kundemøder. 

Hvad siger din kommende leder om jobbet?
Du bliver kollega i en stor tysk virksomhed, hvor vi producerer og leverer produkter af høj kvalitet, og det giver dig en klar salgsfordel ude hos kunden. I igus® har vi mulighed for at tilpasse produktet til kunden, så ud over at repræsentere et stort variabelt produktsortiment får du mulighed for at rådgive om meget kundespecifikke løsninger og projekter. 

Henrik (din kommende leder) kigger efter følgende egenskaber hos sin nye kollega:

•    Du er en teknisk dygtig medarbejder med masser af gå-på-mod og et godt humør 
•    Du er en god kollega, og dit hjerte banker for salget og kunderne 
•    Du har en stor vilje til at lykkes og er nysgerrig 
•    Du er en teamplayer, der er villig til både at få hjælp og yde hjælp til dine kollegaer

Henrik fortæller om jobbet: ”Vi er markedsleder, så kunderne kender allerede igus® og vores kvalitetsprodukter. Du overtager et meget velkørende distrikt, hvor de købende kunder er blandt Danmarks største virksomheder inden for maskinbygning, emballering, robot- og fødevareindustrien”. 

”I din onboarding er der fokus på træning og sparring fra dine kørende salgskollegaer og mig som leder, og du vil opleve en fantastisk opbakning fra hele baglandet. Du kommer også på produkttræning i Tyskland og får mødt dine internationale kollegaer”. 

Sæt dine salgskompetencer og tekniske specialistviden i spil  
Vores kommende salgskollega kan have arbejdet med relations opbyggende salg i et lignende teknisk salgsjob, gerne i industrien.

En anden vinkel til jobbet kunne være, at du er nyuddannet som f.eks. maskinmester eller automationstekniker og brændende ønsker dig en salgskarriere.

Din tekniske baggrund er vigtig, da du vil møde tekniske spørgsmål ude hos kunderne fra din første dag på jobbet. 

Her er nogle af de arbejdsopgaver og ansvarsområder, som vil komme til at præge din hverdag:  

•    Du engagerer og dygtiggør dig i igus® mekanik sortiment, så du kan yde sublim teknisk rådgivning og sparring ude hos kunderne. 
•    Vejen til succes kommer gennem din tekniske rådgivning og evne til at skabe kunderelationer. Derfor er god forberedelse og opfølgning på kunder med til at skabe vækst i dit distrikt.
•    Du får salgsansvar for eget distrikt og produktportefølje, og du får fornuftige KPI’er som arbejdsredskab. 
•    Du har stor frihed til at skabe din egen hverdag og finde vej ind til kunden. Henrik er ikke ledertypen, der udfører mikro-management, men han er altid klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Vil du være en del af teamet? 
Synes du, at ovenstående lyder som et job for dig, og kunne det være dit næste karriereskridt? Så hører vi meget gerne fra dig 😊

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør hos igus® ApS Henrik Borch. Han kan kontaktes på mobil 31755763

Vi samarbejder med HR Sprint i ansættelsesprocessen og din motiverede ansøgning sender du til martin@hr-sprint.dk

Ansøgningsfrist: fredag d. 14. juni 2024 – men tøv ikke med at ansøge da vi løbende indkalder til samtaler.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig. 
Om os

igus® ApS er et salgsselskab under tyske igus® GmbH, som bl.a. producerer energikæder, kabler og løsninger til dynamisk energiføring, mekaniske komponenter og automation til en lang række industrier. På verdensplan beskæftiger igus® omkring 4.500 medarbejdere, heraf 10 i Danmark. Se mere på www.igus.dk
 

Konsultation

Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål personligt

Levering og vejledning

Personlig betjening:

Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.

Online:

24h