Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Robotstyringssystem med
igus® Robot Control

igus Robot Control er det første valg til fleksibelt og effektivt at løse automatiseringsopgaver i det lavere og mellemstore ydelsesområde. Kommunikationen mellem styresystemet og software af samme navn foregår via Ethernet eller Wi-Fi. Desuden tilbyder styresystemet flere grænseflader via forskellige kommunikationsprotokoller via integrerede funktioner, f.eks. Modbus- eller CRI-interface udviklet internt i virksomheden. De integrerede I/O-moduler og de kraftfulde kommunikationsinterfaces gør både enkle og avancerede maskinkoncepter mulige. igus Robot Control tillader en enkel, intuitiv robotprogrammering og -styring, og gør det nemt at komme i gang med automatisering. Med det modulære design kan brugerne styre forskellige igus kinematikker, f.eks. deltarobotter, lineære robotter eller leddelte robotter.

Plug-and-play løsning til hurtig opstart

igus Robot Control tillader en enkel, intuitiv robotprogrammering og -styring, og gør det nemt at komme i gang med automatisering. Efter en kort indlæringsfase kan dine medarbejdere styre og programmere enkle applikationer. Med det modulære design kan brugerne styre forskellige igus kinematikker, f.eks. deltarobotter, lineære robotter eller leddelte robotter.

Dine fordele:
 • Økonomiske
 • Kompakt og let
 • Ingen unødvendige komponenter i systemet

Et robotstyringssystem til alle kinematikker

igus® Robot Control fås som en top-hat (DIN) skinne version (integreret i dit styreskab) eller som en styreskabsversion (stand-alone løsning). Alle versioner kan styres med vores egen igus Robot Control software. Med det modulære design kan brugerne styre forskellige igus kinematikker, f.eks. deltarobotter, lineære robotter eller leddelte robotter.
 • Teach-in: håndholdte styrefunktioner
 • Grænseflader: Modbus TCP/IP, 7 digitale I/O'er, Ethernet CRI, ROS og mange flere
 • Kommunikation: Ethernet eller Wi-Fi
 • Bevægelsessekvenser: cirkulær bevægelse, hastighedskommandoer, if-then-else, matrixberegning osv.
 • Programeksempler: over 100 programeksempler til igus® lineære robotter, deltarobotter, armrobotter, Scara og mange flere. 
Bestil hardware til styresystemet nu
igus robot-control hardware

igus-robot-control

Inkluderer integreret styringssoftware

Den gratis, licensfri igus Robot Control software er integreret i styresystemet og leverer et ensartet betjeningskoncept og konsekvente kommunikationstjenester for mange komponenter i et system. Dette reducerer projektplanlægningsarbejdet og letter idriftsættelsen.
 • Test alle igus® kinematikker i softwaren på forhånd
 • Med forprogrammerede projekter til alle igus robotter, enkeltakser og AGV
 • Intuitiv 3D brugerflade med simulering af robotten
Yderligere information om softwaren

Programeksempler

Spar tid og penge med vores prøveprogrammer:
Hurtigere integration af igus® Robot Control til dine maskiner ved at kombinere enkle komponenter og igus® prøveprogrammer.
 • On-demand uddannelsesvideoer
 • Mediebibliotek med mange uddannelsesvideoer
 • Videoer om hver enkelt robotkinematik applikation
 • Alt indhold er tilgængeligt on-demand
Til programeksemplerne
programeksempler oversigt

igus® Robot Control software

Robotprogrammering kunne ikke være nemmere.
Vores software giver mulighed for enkel og intuitiv programmering og styring af robotter, og gør det nemt at komme i gang med automatisering. På grund af det modulære design er det muligt at styre forskellige robotkinematikker, f.eks. deltarobotter, lineære robotter og flerakse-robotter med flere led. Med softwaren kan brugerne simulere robottens individuelle bevægelser på 3D brugerfladen.
Test softwaren gratis nu