JSL Solution Pte Ltd har udviklet en maskine til at knække halvkogte æg. Maskinen kan knække og fordele æggene med et tryk på en knap og dermed sikre æggenes friskhed. Ægget transporteres automatisk fra en bakke til kogepladen og skilles ad. De tomme æggeskaller transporteres derefter til et separat rum. De vedligeholdelsesfrie og smørefrie komponenter er velegnede til fødevareapplikationer med de højeste hygiejnekrav. Automatiseringsløsningens modulære design betyder, at den kan kombineres med spejlægs- og rørægsapparater i fremtiden.
Problemet
På grund af begrænsningerne i kvoten for udenlandsk arbejdskraft i servicesektoren er der flaskehalse i Singapore, især i cateringbranchen. Lange ventetider på restauranter og hoteller er ikke ualmindelige. Desuden er der indført strengere hygiejneforanstaltninger på grund af Covid-19-virussen. Madspild er også en vigtig omkostningsfaktor, som bør tages i betragtning. Automatiserede processer i køkkenet, som også kontrollerer lagerbeholdningen og forbedrer madens kvalitet, kan være en løsning. Men robotsystemer er ofte for dyre til føde- og drikkevarehandlen.
Løsningen:
JSL Solutions projekt med servering af halvkogte æg har til formål at frigøre arbejdskraft til opgaver med større værditilvækst og optimere kundeservicen. Medarbejderne får mere tid til at betjene kunderne og behøver ikke længere at rode med tilberedning, skabe spild, overvåge temperaturer og tider og lade kunderne vente. Brugen af køkkenautomatisering forbedrer også fødevaresikkerheden, hygiejnen og opbevaringen. Kvalitetskontroldata registreres dagligt. Den slanke type giver mulighed for optimal udnyttelse af arbejdsplads i butikker. Denne modulære automatiseringsløsning til køkken- og cateringsektoren øger den daglige produktivitet, reducerer driftsomkostningerne gennem mindre spild og øger virksomhedens omsætning.
Rådgivning
Jeg vil med glæde besvare deres spørgsmål personligt.