Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

vector prisuddeling 2024

Unikke energikædeprojekter søges! Deltag nu og vind op til 5.000 euro.

Moderne plastenergikæder har i mere end 50 år sørget for sikker forsyning af energi, data, signaler og medier. De er universelt anvendelige, lige fra kraftig brug i kraner og værktøjsmaskiner til industrirobotter, der bevæger sig hurtigt i flere akser, og partikelfri laboratorieteknologi. Energikæderne og kablerne skal konstant genopfindes for at opfylde de høje krav, som dynamiske hastigheder, kompakte installationsrum, tunge fyldningsvægte og renrumsbetingelser. Løsninger til tilstandsovervågning og forudsigelig vedligeholdelse, såkaldt smart plast, gør energikæderne klar til Industri 4.0. vector prisen ønsker at hædre unikke applikationer med energiforsyningssystemer over hele verden.
Deltag nu
vector prisuddeling 2024

vector priser dommere

Hans-Jürgen

Hans-Jürgen Alt

CEO VDMA NRW
Madeleine Mickeleit

Ing. Madeleine Mickeleit

Grundlægger og CEO for IIoT Use Case GmbH
Olaf Katzer

Olaf Katzer

Autostadt GmbH Uddannelseschef
Arno Reich

Arno Reich

Afdelingsleder/Senior Vice President for "Industries, Energy & Logistics" Deutsche Messe AG
Prof. Dr.-Ing. Christian Brecher

Prof. Dr.-Ing. Christian Brecher

Leder af værktøjsmaskiner (WZL) og produktionsteknik RWTH Aachen
Michael Blaß

Michael Blaß

e-chain systems® CEO igus® GmbH

Formand

Ken Fouhy

Ken Fouhy

Chefredaktør VDI nachrichten
Linje

Tilbageblik: vinderne i 2022

Guld-vector

Guld vector

Guld vector award gik til GEPBER-Szinpad Kft. for energikædesystemer i den innovative HUNGEXPO multifunktionshal. Energikæderne reagerer problemfrit på gulvpanelets bevægelser og giver en lang levetid. chainflex kablerne er modstandsdygtige over for torsion og slid. Leveret som et færdigmonteret readychain energikædesystem, blev det installeret hurtigt på stedet.
Sølv-vector

Sølv vector

Sølv vector award gik til RHENAC GreenTec AG for energikædesystemer i VELTINS Arenas græsbelysningssystem. Rulleenergikæderne minimerer skubbe-/trækkræfter over en vandring på 120 m. Andre kompakte energikæder til korte slag i systemet og matchende chainflex kabler kan bruges til at opnå lang levetid og minimere vedligeholdelsesomkostninger.
Bronze-vector

Bronze vector

Bronze vector går til Talwandi Sabo Power Limited for energikædesystemer i en skovlhjulsenhed. Kombinationen af energikæde, kabler og sensorer øgede anlæggets tilgængelighed, holdbarhed og sikkerhed under drift. Plastenergikæden reducerer vægten, forenkler kabelføringen og sparer operatøren en stor indsats og penge i vedligeholdelsen.
Grøn vector

Grøn vector

Den grønne vector går til Dercks Gartenbau GmbH for energikædesystemer i præcise vandvogne med en rækkevidde på 45 m. Den sikre, slidfrie føring i energikæden giver en lang levetid, og området under kabelføringssystemet kan også bruges til potteplanter. Kunden forventer afskrivning efter blot fire år.

Prisoverrækkelsen ved vector award 2022

Prisoverrækkelsen ved vector award 2022 på Hannover Messe
Linje

Deltag og vind op til 5.000 euro.


Vær med nu