Skift sprog :

Den franske start-up Cook-e har udviklet et robotkøkken, som kan tilberede måltider på egen hånd. Hvad er årsagen? Mange restauratører kæmper dagligt med konsekvenserne af personalemangel. Nogle iværksættere er tilsvarende spændte på fremtiden. Vil køkkenet forblive koldt på et tidspunkt? Nej, det er Cook-e overbevist om. Den franske virksomhed har fundet en måde at aflaste restauranterne på i tider med mangel på kvalificeret arbejdskraft. Et robotkøkken overtager uden videre det hårde arbejde. Ved at automatisere enkle opgaver og reducere de dermed forbundne omkostninger kan restaurantejere investere mere kapital i ingredienser og tilbyde bedre retter.
Men hvordan laver man mad uden personale? Det og meget mere om Cook-e's spændende projekt kan du finde ud af på denne side:
Personlig betjening:
Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.
Online:
24h