Skift sprog :
I forarbejdningen af pølse-, fiske- og kødprodukter konfronteres lejekomponenter, der f.eks. bruges i pålægsmaskiner eller i transportteknologi, med høje krav som følge af hygiejnekravene inden for fødevareteknologi og stigende forventninger til systemernes ydeevne. Absolut smøre- og vedligeholdelsesfrihed, lang levetid ved kontinuerlig drift, kemisk resistens og lav fugtabsorption er blot nogle få eksempler på de høje industristandarder.
Ved at bruge eksemplet med en skæremaskine med et højhastigheds-kassationssystem fra Treif Maschinenbau GmbH viser vi nedenfor de centrale dele af sådanne systemer og brugen af vores polymerlagringsteknologi i arbejdsprocesserne. Frem for alt bør følgende stationer nævnes her:

I denne pålægslinje til pølse, skinke og ost hjælper FDA-kompatibel e-kæde® med at overholde strenge sikkerheds- og hygiejnekrav.
Gå til brugerrapport
I denne maskine bliver pølserne først fastgjort indeni, derefter spredt og til sidst adskilt i bunden.
Gå til brugerrapport
Denne produktionsmaskine gør kødskiverne flade som en skrubbe. Tidligere anvendte følsomme nålelejer blev erstattet af hygiejniske og robuste iglidur® glidelejer.
Gå til brugerrapport
Med op til seks fingre og i nogle tilfælde over 100 led bruges griberen blandt andet til at pakke pølser og ost. iglidur® G-lejer sikrer en permanent jævn bevægelse.
Gå til brugerrapportPersonlig betjening:
Mandag til fredag fra 7:00 til 20:00.
Lørdag fra 8:00 til 12:00.
Online:
24h