Vælg venligst leveringssted

Valget af land/region kan påvirke diverse faktorer som pris, forsendelsesmuligheder og produkttilgængelighed.
Min kontaktperson
igus® ApS

Lysholt Alle 8

DK – 7100 Vejle

+45 86603373
+45 86603273
DK(DA)

Eksempler på anvendelse af igus produkter

Over 188.000 tilfredse kunder på verdensplan

igus står for motion plastics! Vi udvikler og producerer innovative komponenter af højtydende polymerer til bevægelse - og det har vi gjort siden 1964 med base i Köln. Målet med vores smørefri plast er at tilbyde vores kunder både tekniske forbedringer og omkostningsbesparelser på samme tid. Mange forskellige applikationer fra vores mere end 188.000 tilfredse kunder i over 80 lande viser, at det virker. Vi vil præsentere nogle eksempler på anvendelser nedenfor.

Glat løbende energikæder til kamerarobotter i Tagesschau

Kamerarobot i Tagesschau med energikæder fra igus ARD's tv-studie er udstyret med den nyeste teknologi. Kamerarobotterne er udstyret med igus energikæder, som tillader blide bevægelser med den højeste præcision.

Robuste led og glidelejer i den
ekstra kraftige
e-ladcykel

Kraftig e-lastcykel med robuste sfæriske- og glidelejer Flere og flere logistikudbydere leverer pakker med e-lastcykler, som skal være robuste og vedligeholdelsesvenlige. b&p engineering anvender derfor plastlejer fra igus i deres model.

Lav vægt og pålidelig - stang ender i en ny racerbil

Racerbil med lette og pålidelige stang ender fra igus Studerende på Arrabona Racing Team, der er baseret i Ungarn, er ved at bygge en racerbil, der skal være pålidelig og med lav vægt. Der anvendes polymerglidelelejer fra igus, som er lette og vedligeholdelses- og smørefri.

Energiforsyning af en indendørs kran under ugunstige forhold

BANG-kran til transport af plader På Thyssen Krupps varmvalseværk i Duisburg udsættes en transportkran fra BANG for varme og snavs under drift. Den er udstyret med "heavy duty" energikæder fra igus.

Let og økonomisk lejeteknologi til fly

Nyt flydesign med let og økonomisk lejeteknologi I denne helt nye flykonstruktion blev der anvendt iglidur plastglidelejer i mange positioner. De er lette, vedligeholdelsesfrie og leveres i en række forskellige typer.

Robotter til sports- og sundhedssektoren

Robotter til sports- og sundhedssektoren Robotsystemet fra ddrobotec fremmer sundhed på en legende måde. De igus produkter, der anvendes, er støjsvage, rene, holdbare og uden smøring og vedligeholdelse.

Energiforsyning
med tilstandsovervågning
i bilindustrien

Intelligent energiforsyning med tilstandsovervågning En østrigsk motorfabrikant stoler på "smart plastics" fra igus for at undgå fejl. Sensorer registrerer løbende slitage og angiver, når der er behov for reparation eller udskiftning.

Smørefri lineære føringer i polystyrenfræsemaskiner

CNC maskine til fræsning af polystyren Med CNC maskinen sætter de små polystyrenpartikler sig fast overalt. Takket være de smørefrie og selvrensende drylin lineære føringer hører vedligeholdelsesarbejde fortiden til.

Lineære lejer og energiforsyningssystemer i bæredygtige automatiske drikkevaremaskiner

Bæredygtige drikkevaremaskiner med motion plastics Drop Station er en ny bæredygtig automatisk drikkevareautomat, der fylder komposterbare beholdere individuelt med drikkevarer. Maskinen fungerer med drylin- og chainflex komponenter.

Nogle anvendelsesområder fra over 50 forskellige brancher


Mere om at bruge igus komponenter


Spørgsmål eller rådgivning om din individuelle applikation

Fandt du ikke et eksempel til din specifikke applikation? Ønsker du specifik rådgivning om dit anvendelsesområde? Vil du gerne vide, hvordan du også kan forbedre din teknologi eller spare omkostninger med motion plastics? Så kontakt os, vi hjælper dig gerne!
Kontakt igus